Ngundeur tur masang ArcGIS Pro

Download sarta aksés

pertimbangan

Masang ArcGIS Pro aplikasi, Anjeun kudu mertimbangkeun sababaraha indikasi di handap ieu.

  1. Email: pikeun nyieun hiji akun Pro pakait sareng ArcGIS, Anjeun kudu boga hiji email aktif sabab ngaliwatan ieu kabeh informasi pikeun aktivasi produk anu dikirim.
  2. Pikeun saha waé nu geus diaku akun ArcGIS Online teu bisa nganggo Kapercayaan sarua jeung ngajalankeun ArcGIS Pro, sabab rekening lengkep béda. Sanajan kitu, lamun muka rekening di ArcGIS Pro kalawan alamat surélék sami nu ieu dipaké pikeun ArcGIS Online ieu otomatis pakait jeung tiasa ningali sadaya produk dijieun tina aplikasi desktop on web.
  3. Kapercayaan: nalika nyieun éta pamaké ngaran konci kudu tetep aya dina leungeun, ngasupkeun aplikasi desktop.

Download, masang sareng aksés ArcGIS Pro.

Sanggeus nyokot kana akun pertimbangan di luhur, terus jeung download, instalasi tur aksés ka ArcGIS Pro. Contona kieu, akun Esri abdi ngagunakeun ArcGIS Online oge bakal dijieun.

  1. Nomeran dina ramatloka browser urang ArcGIS ProKlik pilihan sidang gratis.

2. a tab anyar mana anjeun bakal manggihan bentuk mana data ieu disimpen muka. data ieu penting lantaran email nu dieusian, bakal bewara pikeun nyiptakeun akun.

3. Salajengna, mail ieu dipariksa sarta diverifikasi naha pesen aktivasina datang, upami kitu, Anjeun klik link aktivasina dina kaca nu muka, ditempatkeun nyaeta landihan ka anjeun boga anjeun ArcGIS sorangan Pro sareng kecap akses Anjeun. .: Pamaké: abc123_ab / sandi: xxxxx

4. Lajeng kaca muka pikeun nyetel parameter organisasi, jeung data diperlukeun dina formulir jeung diaktipkeun disimpen.

5. Neruskeun, kaca organisasi geus dijieun, dimana sakabeh data dihasilkeun ku organisasi sorangan disimpen dibuka. Nya kitu sks earned ku nyieun rekening nu dipintonkeun.

6. Pikeun ngaktipkeun pamakéan sahiji aplikasi, anu bagian mana ti lisensi nu junun ieu lokasina, sarta tab anyar, dimana salah hiji anu ditugaskeun pikeun dipaké salajengna muka.

7. Saatos alokasi lisensi, anu di ieu diasupkeun dina menu pamaké sarta pilihan abdi Esri ieu lokasina. Dina hambalan ieu kami kudu ngurus hébat, sabab usernames sareng kecap akses nu ditempatkeun di titik ieu, teu pakait jeung ArcGIS Kapercayaan Pro.

8. Pikeun ngawitan, klik dina nyieun akun data publik anyar jeung eusian formulir. Catet yén ngaran pamaké nu teu bisa cocog naon dijieun saacanna pikeun ArcGIS Pro, Anjeun kedah janten salah sahiji anyar. .: Pamaké: abc123_ab123 / sandi: xxxxx

9. Sanggeus hambalan saméméhna, mangka dipariksa naha mail geus ngahontal aktivasina pikeun akun Esri abdi.

10. data pakait geus disimpen dina bentuk, jeung aktivasina ieu, jumlah sejen tina Kapercayaan anu bakal nambahan 1200 pikeun ngagunakeun parabot web Esri kaala.

11. Dina tungtungna, manehna robah kaca tina organisasi jeung menu pamaké, anu "Test Undeuran" ieu lokasina, a tab anyar dimana Anjeun tiasa ngundeur aplikasi nu muka.

12. Saatos gaduh aplikasi nu diundeur, éta ngalir pikeun instalasi dina komputer, pisan saukur, kawas sagala program lianna.

13. Saatos instalasi aplikasi nu muka, sarta requests nu Kapercayaan login, ditempatkeun di pamaké munggaran dijieun (Pamaké: abc123_ab / sandi: xxxxx)

Mun léngkah anu dipigawé neuleu, program instalasi bakal suksés tur bakal migawé sagala rupa proses dina aplikasi ieu.

Di dieu téh video nu ngécéskeun prosés ieu.

Hiji Balas pikeun "Ngundeur sareng masang ArcGIS Pro"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.