Bébas GIS Konférénsi - 29 na 30 Méi 2019

Konférénsi GIS Free, dikelompokeun ku SIG sareng Service Remote Sensing (SIGTE) universitas Girona, baris dilaksanakeun dina dinten 29 sareng 30 dina Méi di Fakultas Lletres i de Turisme.

Salila dua poé bakal aya program unggulan anu teripér ti paripurna, komunikasi, tutorials sareng bengkel anu nuju mikeun nyadiakeun rohangan pikeun debat sareng diajar ngeunaan pamakean téknologi geospatial anu kabuka sarta bébas. Taun ieu kami parantos ngaleuwihan peserta 200 anu asalna ti Katalonia sareng da sakabeh nagara Spanyol, konsolidasi Girona salaku titik rapat sareng titik rujukan dina sektor husus sapertos GIS gratis.

Konferensi nya éta tujuan pikeun ngahubungkeun pamaké, pamrogramer, pamekar sareng jalma-jalma resep téknologi geospatial anu kabuka aya boh dina widang bisnis, Universitas atanapi Administrasi Umum.

Program nu nampilkeun presentasi paripurna Sara Safavi, ti Amérika Kalér parusahaan Planet Lab, anu ngawujudkeun presentasi "Hello World: Satelit Tiny Tiny, Big Impact". Salajengna, Pablo Martínez, ti Barcelona parusahaan 300.000km, bakal ngobrol ngeunaan cara nganggap masa depan kota ngaliwatan kartografi. Sarta pamustunganana, bakal péngkolan Viktor Olaya, pamekar GIS sareng sastrawan, anu bakal ngobrol ngeunaan ékosistem a GIS gratis.

Salaku tambahan, program ngahimpun komunikasi 28 anu disebarkeun dina sési anu paralel dina kaayaan rupa-rupa jejer sapertos: data kabuka sarta IDEs, peta, proyék teknis canggih, kasus kasus, proyék akademik, jeung sajabana Program nu réngsé kalayan tutorial 4 sareng bengkel 6 anu bakal lumangsung dina dinten hareup di kamar komputer di fakultas teh. Poé poe 29 baris disimpulkeun ku presentasi ti Antonio Rodríguez ti National Geographic Information Center (CNIG) anu baris nyarita ngeunaan data kabuka dina masarakat kabuka.

Peta pihak sareng wisata peuting

Salaku jentara tina édisi ieu bakal ngawangkong pésta pemetaan, rapat pikeun nampilkeun peta béda di Girona sareng gawang tunggal: nangtukeun halangan arsitéktur kota. Tujuan tina kagiatan kasebut nyaéta pikeun ngumpulkeun data diaksés ti kota-lami Girona lajeng unggah ka OpenStreetMap. Dina cara nu ngahibur sareng anu beda peserta bakal tiasa terang kota samentawis nalika kolaborasi di kota.

https://www.udg.edu/ca/sigte/Jornades-de-SIG-lliure

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.