Ieu waktos: #GeospatialByDefault; Gabung GWF 2019 di Amsterdam

Ieu diperkirakeun yén Dunya Geospatial Forum 2019 téh paling dikaitkeun acara ti geospatial sataun 1,000 + delegasi, direksi 200 + executives jeung pajabat pamaréntahan senior 75 + nagara dina hadir.

Eta pasti hiji acara global luar biasa keur komunitas geospatial, kalawan téma #GeospatialByDefault: Empowering milyaran, Ieu ngabuka dina lima poé. Acara ieu dijadwalkeun lumangsung dina Amsterdam dina Taets Seni & Acara Park, 2 4 mun 2019 April.

200 + CEOs jeung pajabat pamaréntahan senior hadir

The CEOs sahiji merek luhur di industri, kaasup sagi genep, Esri na Trimble, bakal alamat panongton di konférénsi éta, nyadiakeun informasi dina tren téhnologis ngembang model bisnis anyar jeung babagi carana geospatial geus jadi hiji bagian integral unggal bisnis. jeung kahirupan urang sapopoé.

CEOs / pamingpin bisnis nonjol kaasup:

  • Jack Dangermond, Presiden, Esri
  • Ola Rollen, Présidén jeung CEO sagi genep
  • Steve Berglund, Présidén jeung CEO Trimble
  • Jeff Glueck, CEO FourSquare
  • Javier de la Torre, pangadeg sarta CSO, CARTO.
  • Massimo Comparini, CEO, e-GEOS
  • Brian O'Toole, CEO, BlackSky
  • Frank Pauli, CEO CycloMedia

Sajaba ti éta, kapala sababaraha agénsi geospatial nasional, executives C-tingkat ti organisasi konci jeung pajabat senior ti agénsi multilateral kayaning PBB jeung Bank Dunya geus ogé dikonfirmasi ayana.

program pamaké-fokus, ngawengku rentang pinuh ku agenda ngembangkeun global

Symposiums on kota calakan, konstruksi jeung rékayasa, tujuan ngembangkeun sustainable, lingkungan jeung analisis lokasi sarta kecerdasan bisnis, jeung leuwih ti 60% tina pamaké tungtung bakal platform kanggo tukeur dialog jeung bursa prakték pangalusna geographies béda.

presenters tinggi-profil ngawengku:

  • Wawakil Walikota Brussel
  • Diréktur Program Yayasan Cadasta
  • Diréktur Digital tina Kota Athena
  • Diréktur kelestarian Sydney Kota
  • Kapala Kantor sustainable inisiatif dina Badan Spasi Éropa
  • Manajer Global Forestation na Kontrol Polusi di INTERPOL
  • Kapala Geospatial Leyuran di Munich Re
  • Pangadeg sarta CEO pancaran Bumi Yayasan
  • Diréktur global - Téknik Digital na automation Royal HaskoningDHV
  • Diréktur eksekutif tina Singapura Land Otoritas
  • Inpo perwira Geospatial The Alam Conservancy
  • iklim duta Walanda

téknologi motong-ujung on tampilan.

Disebarkeun ngaliwatan 1.000 méter pasagi, kalawan 45 exhibitors ti pausahaan geospatial utama, instansi pamaréntah jeung asosiasi industri, pameran bakal hiji platform alus teuing pikeun tren ayeuna di produk, solusi jeung amalan geospatial di sakuliah dunya. fitur anyar teu jadi lasut téh wewengkon pikeun PKS tur mimitian, anu paviliun SDG na ski téhnologi AI, IoT na Data Big bisa dilumangsungkeun dina loba nangtung. Pariksa daptar exhibitors dieu.

program régional jeung acara sosial pikeun jejaring.

panels dedicated nyawalakeun infrastruktur geospatial, kapasitas politik jeung industri di wewengkon Asia, Arab Amérika, Afrika jeung Amérika Latin Éta téh dijadwalkeun pikeun soré April 3. Unggal wewengkon kudu panarimaan sarta dinner sorangan kalawan specialties régional dilayanan, sampurna pikeun jaringan bisnis.
Éta téh dijadwalkeun sababaraha acara sosial kaasup exhibitors panarimaan, budaya wengi sarta receptions mitra nyadiakeun kasempetan pikeun delegasi pikeun gabung tur sambungkeun.

Palaksanaan acara pikeun informasi mangpaat

Aya hiji aplikasi mobile interaktif sadia pikeun Hadirin kana kajadian almenak konferensi rencanana sateuacanna. aplikasi nu ngamungkinkeun Hadirin pikeun ngotektak agenda nu, minuhan speaker teras nyambungkeun ka pamilon séjén. aplikasi nu disadiakeun dina App Store sarta Google Play Store di handapeun ngaran 'Geospatial Kajadian Media'.

Pikeun inquiries salajengna: Sarah Hisham, manajer program, Geospatial Média jeung Komunikasi Sarah@geospatialmedia.net

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.