arsip pikeun

geospatial - GIS

produk anyar jeung inovasi dina widang Systems Émbaran Geographic

Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan parangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar perangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun modél, simulasi ...

IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun Majalah Twingeo édisi ka-6, kami gaduh kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan. Slogan aranjeunna "Visualisasikan dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ...

Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo ieu kami muka bagian anu khusus pikeun wirausaha, waktos ieu giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés pikeun jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka masarakat GEO. Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami tiasa nyusun rencana kami ...

Gersón Beltrán pikeun Twingeo Édisi 5

Naon anu dilakukeun ku ahli géografi? Lami-lami kami hoyong ngahubungi protagonis wawancara ieu. Gersón Beltrán nyarios sareng Laura García, bagian tina tim Geofumadas sareng Majalah Twingeo pikeun masihan sudut pandang na tentang géotéhnologi ayeuna sareng pikahareupeun. Urang mimitian ku naroskeun ka anjeunna naon anu leres dilakukeun ku Geographer sareng upami - sapertos seueur ...

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

NSGIC ngumumkeun Anggota Déwan Anyar

Déwan Émbaran Geografi Nasional (NSGIC) ngumumkeun pengangkatan lima anggota anyar pikeun Déwan Direksi na, ogé daptar perwira sareng anggota Déwan pikeun periode 2020-2021. Frank Winters (NY) dimimitian salaku présidén-terpilih pikeun nempatan kapersidenan NSGIC, nyandak kendali ti Karen ...

Esri nandatangan memorandum of understanding sareng UN-Habitat

Esri, pamimpin dunya dina intél lokasi, ngumumkeun dinten ieu yén anjeunna parantos nandatanganan mémori pangertian (MOU) sareng UN-Habitat. Dina perjanjian éta, UN-Habitat bakal nganggo perangkat lunak Esri pikeun ngembangkeun yayasan téknologi geospasial berbasis awan pikeun ngawangun kota sareng komunitas anu inklusif, aman, tahan banting sareng sustainable di seluruh dunya di daérah ...

TwinGEO Édisi ka 5 - Perspektif Geospatial

Perspektif GEOSPATIAL Bulan ieu kami nampilkeun Majalah Twingeo dina édisi ka-5, teraskeun sareng téma sentral "Perspektif Geospatial" sateuacanna, sareng éta aya seueur kaén anu kedah dipotong ngeunaan masa depan téknologi geospasial sareng hubungan antara ieu dina anu sanés industri pentingna. Kami teraskeun naroskeun patarosan anu nyababkeun ...

Perspéksi Geospatial sareng SuperMap

Geofumadas ngahubungi Wang Haitao, Wakil Présidén SuperMap International, pikeun ningali langsung sadaya solusi inovatif dina bidang geospatial, ditawarkeun ku SuperMap Software Co., Ltd. 1. Punten wartoskeun ngeunaan perjalanan épolusi SuperMap salaku panyadia utama ti Cina panyadia GIS SuperMap Software Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi inovatif ...

Dieu sareng Loqate Expand Partnership Ngabantosan Usaha Ngoptimalkeun Pangiriman

HERE Technologies, platform data sareng téknologi lokasi, sareng Loqate, pamekar pamimpin verifikasi alamat global sareng solusi geocoding, parantos ngumumkeun kerjasama anu dimekarkeun pikeun nyandak bisnis anu pang anyarna dina tangkap alamat, validasi sareng téknologi geocoding. Usaha di sadaya industri peryogi data alamat ...

FES ngaluncurkeun Observatorium India di GeoSmart India

(LR) Letnan Jenderal Girish Kumar, Surveyor Jénderal India, Usha Thorat, Pupuhu Déwan Gubernur, FES sareng tilas Wakil Gubernur Reserve Bank India, Dorine Burmanje, Co-Chair, Global Geospatial Information Management of the PBB (UN-GGIM) sareng Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurkeunana Observatorium ...