arsip pikeun

Geospatial - GIS

produk anyar jeung inovasi dina widang Systems Émbaran Geographic

15as Internasional gvSIG Konperénsi - dinten 1

15as International Days of gvSIG mimiti lumangsung dina bulan Nopémber 6 ieu, di Sakola Tinggi Teknis Geodetic, Cartographic and Topographic Engineering - ETSIGCT. Bukaan acara ieu dilaksanakeun ku otoritas Universitas Politéknik Valencia, Generalitat Valenciana sareng Diréktur Jenderal gvSIG Alvaro Association ...

«EthicalGEO» - kedah ningal résiko résiko tren geospatial

American Geographical Society (AGS) parantos nampi geran ti Omidyar Network pikeun ngamimitian paguneman global ngeunaan etos téknologi geospatial. Dirancang "EthicalGEO", inisiatif ieu nyauran pamikir ti sakumna lapisan kahirupan di sakumna dunya pikeun nampilkeun ideu pangsaéna dina tantangan étika tina ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

Teu aya daérah buta sareng fungsi Mosaic

Pasti, kasus anu pangsaéna nalika damel sareng gambar satelit nyaéta mendakan gambar anu paling cocog pikeun kasus panggunaan, sebutkeun, Sentinel-2 atanapi Landsat-8, anu sacara pasti nutupan wewengkon dipikaresep anjeun (AOI); ku sabab éta, ngamungkinkeun pikeun gancang meunangkeun data anu akurat sareng berharga salaku hasil tina pamrosésan. Kadang, sababaraha ...

Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng ngenalkeun inovasi pamaké na di HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerat ieu solusi dikelompokkeun dina Hexagon AB, anu gaduh posisi anu péngkolan di sénsor, software sareng téknologi otonom, dikelompokeun dina konferensi téknologi anu opat dintenna dina The Venetian di Las Vegas, Nevada, USA. UU ...

Babad - FME Dunya Tour Barcelona

Urang nembe dihadiran acara FMN Dunya Tour 2019, dipingpin ku Con Terra. Kajadianna ieu dilaksanakeun dina tilu lokasi di Spanyol (Bilbao, Barcelona sareng Madrid), nunjukeun kamajuan anu dianjurkeun ku software FME, tema pusatna nyaéta Game of Transformation with FME. Kalayan wisata ieu, wawakil Con Terra sareng FME, némbongkeun kumaha ...

Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur di pdf sareng versi citak dina acara utama anu ditutupan ku tokoh protagonis na. Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui, sapertos ...

Bébas GIS Konférénsi - 29 na 30 Méi 2019

Ari GIS bébas, dikelompokeun ku GIS na Jauh Service sensing (SIGTE) Universitas Girona, bakal dilaksanakeun dina bulan Méi 29 30 poé sarta dina Fakultas Sastra i de Turisme. Pikeun dua dinten anjeun bakal boga hiji unggulan program paripurna speaker, komunikasi, tutorials sarta bengkel kalawan tujuan ...

Bandingkeun ukuran nagara

Simkuring geus nyokot katingal di situs pisan metot disebut thetruesizeof, waktu nu diperlukeun sababaraha taun dina jaringan jeung di dinya - pisan interaktif jeung gampang, pamaké tiasa ngadamel babandinganana wewengkon beungeut antara hiji atawa leuwih nagara. Kami yakin yén sanggeus nyieun pamakéan alat interaktif ieu, mungkin gaduh ...

Geomatics majalah - Top 40 - 5 taun engké

Dina 2013 kami dijieun categorization tina majalah devoted kana widang geomatics, ngagunakeun sakumaha nuduhkeun ranking Alexa maranéhanana. taun 5 sanggeus urang dijieun pamutahiran. Salaku urang nyarios sateuacan, geomatics majalah geus lalaunan ngalobaan ngaliwatan Pace of a elmu anu harti beurat gumantung ka kamajuan téhnologis ...

Ieu waktos: #GeospatialByDefault; Gabung GWF 2019 di Amsterdam

Ieu diperkirakeun yén Dunya Geospatial Forum 2019 jadi paling dikaitkeun dina sataun jeung 1,000 + delegasi acara geospatial, 200 + CEOs jeung pajabat pamaréntahan senior ti 75 + nagara di hadir. Ieu sabenerna hiji acara global luar biasa keur komunitas geospatial, jeung #GeospatialByDefault tema: Empowering milyaran, muka dina lima poé. Acara ...