gvSIG bakal dibere di Latinoware 2008

Latinoware

The 30 1 bulan oktober nepi ka Nopémber bakal ngalakonan acara 2008 Latinoware Itaupú Téhnologi Park di Brazil nu bakal boga imah teh V Latin Amérika Konférénsi on Software Free.

Acara diperkirakeun leuwih ti 2 juta jalma, kaasup mahasiswa, professional sarta spesialis. na diantara aspék anu geus bray perhatian urang éta yén aréa GIS mangrupakeun salah sahiji jejer dianggap keur taun ieu salaku ngajangjikeun.

Nagara ieu aya di jalur ieu nu gvSIG bakal dibere ku presentasi makalah sarta bengkel anu boga tujuan pikeun ngangkat kasadaran jeung staf karéta museurkeun manajemén diwengku ku parabot gratis. Sajauh kami nyaho, gvSIG mangrupakeun alat terus ngembangna di Brazil, dipake ku rupa administrations sarta universitas.

partisipasi sahenteuna Victoria Agazzi, koordinator ayeuna ti Project gvSIG na André Sperb, anggota OSGEO harepan.

Latinoware bakal ngawula ka salaku titik mimiti organisasi jeung individu museurkeun mawa kaluar bab Brasil of OSGeo diayakeun dina kerangka ti acara pasamoan munggaran ngawula salaku hiji hambalan awal dina formasi masarakat Brasil.

Ogé di acara ieu rapat pamaké Mapserver nasional bakal dilaksanakeun.

Hiji Balesan to "gvSIG bakal dibere di Latinoware 2008"

  1. Lo 2 juta jalma hurung pisan exaggerated, nya meureun kasalahan dina ramatloka acara, tapi nyimpen organisasi)

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.