Komputer 2009, February di Havana

Cuba informatika adil Ti 9 kana 13 Pébruari di 2009, Havana bakal nampi édisi XIII dina Konvénsi sareng International Computer Fair 2009, anu baris dilaksanakeun di Havana Convention Center sareng PABEXPO fairgrounds.

Acara ieu kumpulan acara anu béda dina téhnologi 14, anu dihadiran tiasa hadir dina salah sahiji acara na numutkeun kapentinganna. Upami anjeun hoyong ningali eusina, saha wae hoyong waé ngaliwat ngaliwatan Havana henteu ngan ukur nyandak poto gigireun patung José Martí.

Pikeun ayeuna kuring keur mikir pisan ngeunaan kamungkinan hadir, khususna kajadian di sisi balong ieu. Di handap ieu mangrupakeun acara anu bakal kaasup waktos:

  • Kongrés Komputer XIII di Atikan
  • VII Kongrés Internasional Informatika di kasehatan
  • VI Kongrés Internasional Geomatics
  • IV Internasional Kongrés Panyiaran, Eusi multimedia jeung Virtual kanyataanana
  • Seminar Ibero-Amérika IX kaamanan di Téhnologi Informationmbaran
  • IV Internasional Symposium telekomunikasi
  • IV Wagub Internasional software bébas jeung standar software muka
  • Wagub IV Kualitas di Informationmbaran Téhnologi jeung Komunikasi
  • III Wagub Internasional Electronic Commerce
  • Wagub Internasional "ICT dina Manajemén Anu Organisasi "
  • IX Internasional Symposium of Automation
  • Symposium Komputer 2do na masarakat
  • II Symposium Internasional Computing and Electronics: desain, Aplikasi, téknik canggih sareng tantangan ayeuna
  • Symposium of Régulator Télékomunikasi: "The Aturan pikeun kapentingan bangsa urang "

Kongrés Geomatics jeung Wagub Pakakas Lunak Bébas xurxo sigana yén anjeunna bakal milu salaku spiker atas nama FOSS4G. Sanajan agenda teu réngsé, ieu téh naon situs umum badéyémonkeun:

tanggal kagiatan Jéntré
Sabtu 7 Bengkel pra-Kongrés
  • ISO 19100: Standar inpormasi geografis
  • Software open source pikeun geoinformatika
Senén 9 Bengkel pra-Kongrés
  • Sensing jauh pikeun pangwangunan
  • Atikan di geomatics
  • Photogrammetry
  • Sistem rujukan geodetic modern
  • Tatanén tepat
  • Evaluasi dampak SDIs di masarakat
  • Infrastruktur laut data spasial
Salasa 10 sareng Kemis 12
  • Kuliah sareng sesi teknis
Jumaah 13 Bengkel pos-Kongrés
  • Inpo geografis PBB maréntahkeun salaku IDEs: perspéktif Lokal, nasional jeung régional
  • Semantik spasial sarta ngembangkeun sustainable
Sabtu 14 Bengkel pos-Kongrés
  • IDEs di Karibia sareng manajemén résiko

Salah Walon kana "komputasi 2009, Pebruari di Havana"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.