arsip pikeun

GvSIG

GvSIG make salaku alternatip Open Source

15as Internasional gvSIG Konperénsi - 2 Day

Geofumadas katutupan ku jalmi tilu dinten 15as International Days of gvSIG di Valencia. Dina dinten kadua sési dibagi kana blok téma 4 sapertos dinten sateuacana, mimitian ku gvSIG Desktop, sadaya anu aya hubunganana sareng berita sareng integrasi kana sistem anu disayogikeun ka dieu. Panyatur blok munggaran, ...

15as Internasional gvSIG Konperénsi - dinten 1

15as International Days of gvSIG mimiti lumangsung dina bulan Nopémber 6 ieu, di Sakola Tinggi Teknis Geodetic, Cartographic and Topographic Engineering - ETSIGCT. Bukaan acara ieu dilaksanakeun ku otoritas Universitas Politéknik Valencia, Generalitat Valenciana sareng Diréktur Jenderal gvSIG Alvaro Association ...

14as gvSIG International Conference "Ekonomi jeung Produktivitas"

Luhur Téknis Sakola Geodetic Téknik, Biologi Kelautan sarta Akuatik na Surveying (Polytechnic University of Valencia, Spanyol) baris boga imah sataun sejen, Internasional gvSIG Konférénsi [1], bisa diayakeun ti 24 mun 26 Oktober handapeun tema "Ekonomi jeung Produktivitas" . Salila konférénsi éta bakal aya sesi béda tematik sahiji presentasi (manajemén kota, emergencies, tatanén ...) jeung dijieun ...

kursus online Anyar gvSIG

Announcing mimiti tina prosés pendaptaran tina kursus learning jarak gvSIG-Cimanuk, jeung 2014 motong kadua, nu mangrupakeun bagéan tina Program tawaran sertifikasi tina Asosiasi gvSIG. Pikeun nyirian ulang kasapuluh tina proyék gvSIG seueur kursus téh potongan, jeung ogé ngawengku tangtu bébas ...

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

Anu hartosna versi anyar gvSIG 2.0

Kalawan loba antisipasi kami ngembarkeun naon Association gvSIG ngumumkeun: versi ahir gvSIG 2.0; proyék geus keur dikeureuyeuh dina rada paralel jeung kamajuan 1x tur jadi jauh urang nu ditinggalkeun rada wareg di 1.12. Diantara fitur anyar, versi ieu ngabogaan arsitektur ngembangkeun anyar dina ...

gvSIG Batoví, sebaran mimiti gvSIG geus dibere keur Atikan

The latihan tina internationalization sarta pemberdayaan neruskeun ku gvSIG Yayasan anu metot. Aya teu loba pangalaman sarupa, software bébas pernah saméméh miboga kematangan anu kiwari, sarta mangrupakeun tempat kajadian hiji sakabéh buana nu geus dibagikeun mangrupa basa resmi nyaéta metot. Ngahontal tingkat perusahaan geus miboga awal na, ngahontal tingkat akademis ...

GvSIG Tangtu dilarapkeun ka darat Manajemén

Nyukcruk handap prosés disetir ku gvSIG Yayasan, kami pleased ngembarkeun ngembangkeun tangtu anu bakal dimekarkeun maké gvSIG dilarapkeun ka darat prosés tata pamakéan. kursus dijalankeun ku Credia, hiji prakarsa metot dijieun dina strategi kelestarian biologis Koridor Project ...

Dimana pamaké tina gvSIG

dinten ieu bakal maturan webinar pikeun leuwih jéntré ngeunaan proyék gvSIG. Bari titik kuat ieu mangrupa pasar Portugis-diomongkeun saperti eta dilakukeun dina kerangka ti acara MundoGEO, ngahontal saluareun jangkauan maranéhna sangkan nyokot kasempetan pikeun nganalisis sababaraha inohong di ...

10 40 + presentasi tina konferensi SIG Libre 2012

Aranjeunna geus ngumumkeun leuwih ti 40 téma mungkin anu bakal dilumangsungkeun di Konférénsi Kagenep of Free GIS Girona. Sugan salah sahiji acara ti konteks Hispanik jeung dampak leuwih dina pisibilitas of Systems Émbaran Geographic OpenSource berorientasi. Ditémbongkeun saperti kuring ninggalkeun isu 10 gaduh atuh ...