arsip pikeun

GvSIG

GvSIG make salaku alternatip Open Source

Konperénsi gvSIG Internasional ka-15 - Poé ka-2

Geofumadas nutupan sacara pribadi tilu dinten Konperénsi Internasional ka-15 gvSIG di Valencia. Dina dinten kadua, sési dibagi kana 4 blok téma sapertos dinten saméméhna, dimimitian ku gvSIG Desktop, didieu sadayana anu aya hubunganana sareng berita sareng integrasi kana sistem parantos kakeunaan. Spéker tina blok kahiji, ...

14as Konperénsi gvSIG Internasional: «Ékonomi sareng Produktivitas»

Sakola Téknis Tinggi Geodetic, Cartographic sareng Topographic Engineering (Polytechnic University of Valencia, Spanyol) bakal janten tuan rumah, salami sataun deui, Konferensi Internasional gvSIG [1], anu bakal diayakeun ti 24 dugi ka 26 Oktober dina slogan "Ékonomi sareng Produktivitas" . Salila konférénsi éta bakal aya sési téma anu béda dina presentasi (manajemén kota, darurat, tatanén ...), sareng bakal aya ...

kursus online Anyar gvSIG

Kami ngumumkeun dimimiti prosés pendaptaran pikeun Kursus Jarak Latihan-gvSIG, kalayan potongan kadua 2014, anu mangrupikeun bagian tina tawaran Program Sertifikasi tina gvSIG Association. Dina kasempetan ulang taun kasapuluh tina proyék gvSIG, seueur kursus na diskon, sareng kursus gratis ogé kalebet ...

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

Naon anu disababkeun ku versi gvSIG 2.0 anyar

Kalayan harepan anu hébat kami ngumumkeun naon anu parantos dikomunikasikan ku gvSIG Association: versi akhir tina gvSIG 2.0; proyék anu parantos damel dina cara anu paralel sareng kamekaran 1x sareng anu dugi ka ayeuna parantos nyéépkeun urang cukup wareg dina 1.12. Diantara anu anyar, vérsi ieu ngagaduhan arsitektur pangwangunan anu énggal, dina ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

GvSIG Tangtu dilarapkeun ka darat Manajemén

Nuturkeun jejak prosés anu dipromosikeun ku yayasan gvSIG, kami resep ngumumkeun pamekaran kursus anu bakal dikembangkeun nganggo gvSIG dilarapkeun kana prosés Manajemén Bumi. Kursus na jawab CREDIA, inisiatif anu pikaresepeun diciptakeun dina strategi kelestarian Proyék Koridor Biologis ...

Tina i3Geo sareng 57 alat Parangkat Lunak Publik Brasil

Dinten ayeuna berita parantos dugi kana integrasi usaha antara i3Geo sareng gvSIG, hiji topik anu sigana kuring mangrupikeun kaputusan penting ku Yayasan gvSIG, sanaos kuring sadar yén éta bieu mangrupikeun hasil tina sadaya padamelan anu peryogi sababaraha bulan pikeun perencanaan dina strategi internalisasi. Situs sanés bakal nyarioskeun perkawis éta sareng urang bakal terang pisan ...

Dimana pamaké gvSIG

Poé ieu webinar on gvSIG bakal ditawarkeun kanggo langkung seueur perkawis proyek. Sanaos tujuan anu kuat pikeun ieu nyaéta pasar anu nyarios basa Portugis, sabab éta dilakukeun dina kerangka acara MundoGEO, ruang lingkupna bakal langkung jauh, janten urang nyandak kasempetan pikeun nganalisis sababaraha tokoh anu di ...

10 40 + presentasi tina konferensi SIG Libre 2012

Langkung ti 40 kamungkinan téma anu bakal dilaksanakeun dina Konferensi SIG Gratis Kagenep di Girona parantos diumumkeun. Sugan salah sahiji kajadian dina kontéks Hispanik kalayan pangaruh pangageungna dina pisibilitas OpenSource anu berorientasi kana Sistem Informasi Geografis. Salaku conto kuring ngantepkeun anjeun 10 lagu anu ngagaduhan ...