14as Konperénsi gvSIG Internasional: «Ékonomi sareng Produktivitas»

Téknik Geodétik, Kartografik sareng Topografiik (Universitas Technicallititat Politècnica de València, Spanyol) bakal ngayakeun deui, gvSIG International Conferences [1], anu bakal diayakeun ku 24 nepi ka 26 dina Oktober dina téma "ykonomi sareng Produktivitas" .

Salila konférénsi éta bakal aya sesi béda tematik sahiji presentasi (manajemén kota, emergencies, tatanén ...), sarta sababaraha bengkel, diantara nu aya pamadegan gvSIG dilarapkeun ka Géologi atanapi Lingkungan na gvSIG Mobile bakal dilakukeun.

Pendaptaran pikeun duanana bengkel jeung sesi keur presentasi, aya haratis (ihwal eusi kawates).

Duanana rékaman dijieun bebas tina tulak keur liwat bentuk aya dina ramatloka tina Konferénsi [2], sarta bengkel ti Oktober 4 di [3].

Program kumplit téh aya di [4].

[1] http://jornadas.gvsig.org
[2] http://www.gvsig.com/es/ acara / konferensi-gvsig / 14as- poé-gvsig / Prasasti
[3] http://www.gvsig.com/es/ acara / konferensi-gvsig / 14as- poé-gvsig / bengkel inscripcion-
[4] http://www.gvsig.com/es/ acara / konferensi-gvsig / 14as- poé-gvsig / program

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.