November 3 acara penting dina widang geospatial

Dina bulan sahenteuna tilu acara bakal lumangsung anu pasti bakal nyandak hiji hal tina agenda abdi ... na pakansi abdi.

1. Spar Europeropa

spar operopa

Bakal di Holland, dina The Hague dina kaping ampir sarua jeung diideuan Kudu

Acara ieu museur dina inovasi téknologi 3D, khususna di whereropa dimana ieu mangrupikeun topik anu leres pisan. Di dieu kaayaan industri anu dibahas, prakték pangalusna anu diajar, gagasan anu dibagikeun ka sagala rupa bagéan bisnis, sareng solusi anu di pabrik hadwér katut pamekar sofwer kanggo ngolah gambar 3D ngabandingkeun sareng dipeunteun.

Di antara topik:

  • Laser scanning 3D LiDAR
  • Photogrammetry 3D / 4D
  • SIG
  • Kinect
  • Mapping Indoor / dibabawa
  • Topografi mobile
  • Titik awan LiDAR dina airborne
  • Processing / Pamaduan Tanah
  • Open Source
  • BIM
  • Bursa Wéb
  • kanyataanana Augmented
  • Simulasi
  • mamerkeun

Sanaos henteu masalah prioritas luhur di kalolobaan nagara-diomongkeun Spanyol, dimana kaperluan pikeun palaksanaan téknologis langkung dasar, kami diajonkeun parantos diondang.

http://www.sparpointgroup.com/

2. Jadi Diideuan

jadi diideuan

Mangsa anu katilu kalina anjeunna bakal di Amsterdam, (sababaraha jam ti Den Haag) dina format anu rada pilih anu teu sadaya jelema tiasa hadir tapi di mana tren anu kumaha urang lakukeun téknologi Bentley ditembrakkeun.

Fromta bakal ti 12 ka 13 Nopémber. Daptar calon kanggo upacara panghargaan henteu ditampilkeun, tapi bakal geura-giru tiasa dipikawanoh sareng ku génder taun, dimana prioritizationna dipiguraan dina infrastruktur sareng geoengerahan, éta moal bakal nganggep ningali sababaraha proyek kidul congcot milu sareng langkung ti hiji tina Méksiko.

Dina poé kadua Be diideuan, Hadirin bakal gaduh kasempetan pikeun ilubiung dina runtuyan tabel babak interaktif dina masalah konci atanapi teknologi pikeun desain, konstruksi sareng operasi aset infrastruktur. Grup sawala ieu diantarana pamingpin pausahaan design sareng rékayasa sareng boga-operator, sareng para ahli ti luhur manajemén Bentley jeung materi palajaran, kalayan tujuan ngeuleum pamahaman anu jero kana masalah anu laksana nyanghareupan pusat infrastruktur. jeung strategi pikeun pagawean IT pikeun nyieun nilai anyar sareng kasempetan bisnis anyar.
Téma pikeun roundtables 2012 nyaéta:

  • Performance asset Manajemén Reliability pikeun Infrastruktur
  • Pangiriman Infrastruktur Pinter pikeun Layanan Umum sareng Transportasi
  • Proyék terpadu (pikeun pangwangunan)
  • Modeling Informationmbaran pamayaran: Simulasi / Analisis / MDO / Penguaran
  • Integrasi di Data akuisisi

http://www.bentley.com/en-US/Corporate/Be+Inspired+Awards+Event/

3. Konférénsi gvSIG Internasional 8as

jelema nu meunangIeu bakal ti 28 kana 30 Nopémber tina 2012, bakal lumangsung di Komputer Olahraga-Budaya Petxina (Valencia - Spanyol).

Téma pikeun taun ieu: «Ngahasilkeun Masa Depan: Teknologi, Solidaritas sareng Bisnis»

Tema sorangan keuna, inspirasi kanggo continuity sahiji 7as. Poé, saprak saluareun dilambangkeun ku "Taliban", modél bisnis anu leumpang sanaos kasusiran éra sapertos:

Naon ieu kedah lumangsung kalayan solidaritas sareng téknologi sarta sareng bisnis?

Sarerea terang yen solidaritas ieu nganggur téknologi, tangtu, kajaba kami henteu diajak ngobrol hal na LSM. Tapi kumaha upami bisnis? Kalayan perekonomian?

Naon solidaritas gaduh sareng ékonomi iwal propaganda?

Urang geus ngadengekeun lila sareng anu parah, nalangsara resep anu-saha anu parantos terang saha tang saha bahasa bakal upami urang ngabejaan ka aranjeunna yén urang yakin yén solidaritas kedah janten nilai dasar anu aya dina pangwangunan ilmiah sareng ékonomi. .

Jalma anu nuturkeun modél pikeun sawatara waktu baris nyaho yén gvSIG salawasna nyarios model anyar ngeunaan pangwangunan sarta manufaktur anu matak bisa ngahasilkeun leuwih hadé, leuwih hadé sarta dina cara anu leuwih jelas. Hiji model dimana solidaritas ngagantikeun sihungan. Na yén guna ngawangun modél anyar ieu urang kudu ngadadarkeun ideu anyar, anu saheulaanan anu sanésna, anu sanésna hoyong ngawangun modél anyar anu dumasar kana pola anu heubeul anu bakal ngakibatkeun urang gagal.

Tantangan saé huh. Ieu ngawengku ngarobah pamikiran anjeun.

Periode pendaptaran ayeuna dibuka, anu tiasa dilakukeun ngaliwatan wujud anu aya di ramatloka Konférénsi.

Pendaptaran gratis (kapasitas kawates).
Dina ahir Oktober program tina Symposiums bakal medalkeun, anu ngalebetkeun ceramah sareng bengkel on gvSIG.

http://jornadas.gvsig.org
http://jornadas.gvsig.org/8as/Inscripcion/formulario

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.