10 40 + presentasi tina konferensi SIG Libre 2012

Anu paling tematik 40 pangsaéna anu parantos dilaksanakeun di Genepan Konférénsi SIG Free di Girona. Sugan salah sahiji acara tina Konteks Hispanik kalayan akibat nu langkung lengkep ihwal pisibilitas sistim Geographic Information Georiented OpenSource.

SIG girona gratis

Nalika kuring némbongkeun 10 I ninggalkeun jejer anu kuring manggihan metot dina genep jejer umum:

gvsig miniAlat mobile

  • Warta ti gvSIG Mini: aksés ka data vektor sareng jasa POI

ikimapPemirsa sareng Wébangan

  • The EIEL sareng Geoportals: Kumaha sangkan informasi sadia pikeun warga
  • ikiMap, platform sosial kartografi

gvsigAplikasi sareng Kasus Paké

  • Larapan statistik na GIS dina pangajaran konstruksi monumental prasejarah Amazon Brasil
  • Pamakéan Sistem Informationmbaran Geografis Free di Kosta Rika

OpenStreetMap-001Data, Layanan Web sareng Analisis Angka

  • Kartu Cartociudad dina Software Free
  • Ngabandingkeun OpenStreetMap sareng Cartociudad: studi kasus di Valencia

ESRIAplikasi Desktop sareng Databases

  • Integrasi Sextante di ArcGIS

geoserverAplikasi 3D

  • gvSIG di Spanyol Virtual
  • Geoserver sareng Kéngjahan dikenalkeun. Penyuluhan ku panébisi ka Repository cartographic dina panyungsi Augmented Reality

Leuwih rinci dina

http://www.sigte.udg.edu/jornadassiglibre2012/programa/jornadas

Anjeun tiasa nuturkeun aranjeunna dina Twitter di @SIGLibreGirona

Hashtag digunakeun pikeun nuturkeun topik dina Twitter #siglibre2012

3 Tweal kana "tulak 10 40 + ti Dinten Poe 2012 GIS"

  1. Anjeun tiasa ngaganti ti dwg kana kml sabalikna, ngagunakeun globalmapper, dugi ka anjeun gaduh dwg dina sababaraha sistem koordinat.
    Hal ieu kacida basajan, buka file dwg sareng korporat global, upami anjeun henteu mikawanoh sistem koordinat nyalira (ku sababaraha file prj pangrojong) nyuhunkeunana, anjeun tiasa nyimpen lajeng ngékspor berkas salaku file file (sareng nangtukeun yén bakal kml) sareng siap .-
    Upami ku cara sejen, buka kml, anjeun buka alat proyéksi, ngarobih deui kana sistem koordinat anjeun sarta ngekspor éta ka dxf sareng siap. Kuring miharep éta tiasa nganggo anjeun, anu mapper global anu kuring pake nyaéta saurang lalaki kolot, anjeun kedah ngalirkeun dina bersih ... Kuring miharep éta ngagaduhan anjeun

  2. Keur kitu anjeun damel program GIS, sapertos AutoCAD Map, gvSIG, Bentley Map.
    Saur abdi ngan ukur ku AutoCAD anu henteu kénging lakukeun.

  3. hadiah ka lembaga, kuring asisten topografi sareng abdi hoyong kolaborasi anjeun pikeun diajar kumaha carana lulus payil autocad kana google bumi sareng visiversa, kuring hoyong dina cara pusat husus lantaran Kami dina prosés diajar tapi difisil di Berda nyaeta duit program ieu éndah anu eusina

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.