15as Internasional gvSIG Konperénsi - dinten 1

15as International Days of gvSIG mimiti lumangsung dina bulan Nopémber 6 ieu, di Sakola Tinggi Teknis Geodetic, Cartographic and Topographic Engineering - ETSIGCT. Bukaan acara ieu dilaksanakeun ku otoritas Universitas Politéknik Valencia, Generalitat Valenciana sareng Diréktur Jenderal gvSIG Association Alvaro Anguix. Dinten ayeuna parantos kabeneran sareng gvSIG Desktop 2.5, anu parantos diunduh.

Salaku Geofumadas, urang parantos mutuskeun ngiringan acara ieu sacara pribadi, salami tilu dinten, sadar naon anu parantos ngagambarkeun perangkat lunak perangkat lunak ieu, anu ayeuna mangrupikeun inisiatif anu lahir dina konteks Hispanik kalayan lingkup internasionalisasi anu paling hébat.

Dina dinten mimiti ieu sési munggaran presentasi, mangrupikeun wakil wawakil Institut Cartografic Valencià - Generalitat Valenciana, CNIG - National Center of Geographic inpormasi Spanyol sareng kapribadian Pamaréntah Uruguay, anu ngaluarkeun IDE Uruguay dilaksanakeun dina gvSIG Online.

Salajengna, sési kadua diteruskeun, dimana IDE bakal dibahas. Dina kasempetan ieu wawakil Pusat Teoritis Éropa Universitas Malaga sami masihan presentasi kasus-kasus anu dibahas PANACEA MED Biodiversity. Lajeng, Raúl Rodríguez de Tresca - IDB nyandak lantai, ngajelaskeun draf éta Geoportal pikeun pangaturan jalan di Républik Dominika, pikeun ngahasilkeun téknologi dukungan dina ngokolakeun inventaris jaringan jalan sareng sasak. Salaku tambahan, Rodriguez nyatakeun pentingna karyana nya éta seueur jalma anu gaduh kasadaran spasial,

"Anu kami kahontal nyaéta pambukaan pikiran, ayeuna aya jalma anu umum anu aya hubunganana sareng proyék-proyék anu nyungkeun inpormasi pikeun ngakses platform sareng ngahasilkeun data-data."

Dina blok téma ieu ogé, Ramón Sánchez de Sans2 Innovación Sostenible SL, nunjukkeun gvSIG Aplikasi difokuskeun kana kontrol kendali, nyaéta, kumaha nyambungkeun sistem panjagaan sareng ngahijikeun éta sareng GvSIG GIS gratis, pikeun ngamajukeun kontrol infrastruktur sareng réspon efektif dina waktos aya kagiatan.

Blok katilu dina hubunganana integrasi, dilaksanakeun ku Joaquín del Cerro, wawakil Asosiasi gvSIG, ngabentarkeun perbaikan sareng sistem pamutahiran pikeun Manajemén sareng kacilakaan integrasi sareng ARENA2 Diréktur Umum Lalu lintas di gvSIG Desktop. Oscar Vegas di sisi séjén, dibere Sektor manual modél jaringan jaringan cai tina gvSIG kalayan bantuan ConvertGISEpanet sareng RunEpanetGIS, anu mangrupikeun alat pikeun ngahasilkeun modél hidraulik jaringan pasokan cai, katingali kumaha cara nransfer inpormasi ka GIS, ogé betah konvérsi file sareng presentasi data.

Kami teruskeun ku presentasi akhir blok 4to kalayan presentasi Iván Lozano de Vinfo VAL, anu nunjukkeun pisan pikaresepeun salaku VinfoPol, ningkatkeun sagala prosés anu alami pikeun widang pulisi, ti lokasi, idéntifikasi profil kriminal, ayana denda antara anu sanésna. Alat ieu dikonpigurasi salaku layar, dimana anjeun tiasa ngatur sadaya kajadian tina daerah tindakan pulisi, "kami nyiptakeun manajemén anu komprehensif pikeun ngatur sadaya sistem sareng pulisi damel ti hiji program."

Pungkasan, urang dugi ka akhir sési nganggo tema Alat Mobile. Bagian ieu ngabahas carita suksés anu dilakukeun sareng alat-alat sélulér, contona, Ibu Sandra Hernández tina Autonomous University of Mexico, nampilkeun inpormasi dina Organisasi sareng pangumpulan data di kolom ngalangkungan aplikasi mobile sareng alat, pikeun évaluasi walkability di Bersejarah Pusat Toluca. Kalayan proyék ieu, para hadirin tiasa ngagambarkeun lapangan anu dilaksanakeun kalayan aplikasi ponsel gvSIG, anu gratis sareng jalanna di luar offline tanpa nyambungkeun kana Wi-Fi atanapi jaringan data, sadaya inpormasi ieu dikumpulkeun engké bakal diolah sareng dianalisis dina gvSIG Desktop. keur ngahasilkeun laporan ngeunaan mobilitas anu ngagaduhan warga Toluca sareng prasarana anu dipayunkeun pikeun transit gratis maranéhanana.

GvSIG Association nganyayakeun citakan dina konperénsi henteu ngan ukur organisasi atanapi perusahaan ageung, tapi ogé tiasa katingali hasil karya salah sahiji muridna, Glene Clavicillas sareng proyék na Ngawujudkeun kartografi pertanian ku cara analisa multitemporal gambar satelit sareng kartastika cadastral.

Sésana soré diteruskeun sareng bengkel, dimana seueur ngadaptar gratis. Bengkel kalebet topik sapertos gvSIG pikeun pamula, analisis data kalayan gvSIG atanapi ConvertGISEpanet - RunEpanetGIS - gvSIG kanggo pengobatan inpormasi jaringan cai.

Upami anjeun hiji undak jauh ti Valencia, masih aya dua dinten anu tinggaleun; dimana urang ngarep-arep nutupan wawancara sareng pamaén utama anu bakal masihan kami visi dimana aranjeunna nganggap gvSIG bakal lebet taun-taun di handap ieu.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.