5 Hirup penting janten diideuan 2012

Jalma anu nuturkeun kana akun Twitter Anjeun @geofumadas anjeun bisa geus noticed dua poé pinuh dedicated ka hashtag #BeIn2012. Pikeun ngapdet kaleuwihan ngumpul di eusi ngan tilu poé, di dieu mangrupa kasimpulan hal 5 protruding ti Kudu diideuan:

1. Proyek paling istiméwa

tina 57 finalisGeus disebut perhatian kuring sistem ku guys ti Azerbaijan I kudu ngaku, abdi kaget kuring. Aranjeunna geus dimekarkeun dina PowerDraft VBA (versi ekonomi Microstation), attaining urut via XFM (The miheulaan I-model), meunang atribut kana objék nu dijieun tina DGN, menata aranjeunna ti PostGIS, sapertos nu:

  • objék nu diwangun
  • atribut spasial nu kawengku dina laleur nu
  • atribut tabular nu diasupkeun
  • Sagalana ragrag kana databés Postgres
  • Manajemén obyék via PostGIS tanpa torturousGeospatial Administrator
  • Dimuat dina ngembangkeun seukeut kana MapGuide Open Source

Bentley Kudu diideuan Systems

Bari urang teu nyaho mun maranéhna meunang, urang terang yén mangpaatkeun ngembangkeun ieu kusabab dina waktu loba pamaké nu horéam nganggo GeoWeb pamedal IDPR kayaning format mangrupa versi bursa web na Geospatial Server tetep dibanderol kaluar tina common sense. Total GIS pikeun Bentley mangrupakeun tambah keur pamaké tina geoengineering teu a garis nangtung.

2. I-model, Bentley BIM

Bentley negeskeun ningkatkeun format haseup na, anu tiasa ditingali tina aplikasi umum sapertos Kantor, pamaca PDF, iPad, Revit sareng Civil3D. Nalika éta ngan ukur vérsi «apik»Tina XML dipasang dina peta, bakal mungkas janten standar anu bakal konsentrasi manajemén data sareng iyeu teh indigestible DGN software pikeun pamaké kompetisi jeung non-ahli tingkat.

Paling acquisitions panganyarna anu dijieunna Bentley sanggeus V8i teu geared mésér téknologi anyar tapi konsumén poténsial anu make kamajuan nu bisa ningkatkeun I-modél. Tur éta alus cukup ayeuna tingali conto nyata dina workflows ti konseptual, arsitéktur, struktural, lingkungan, design topographic tur konstruksi éta traceability ieu terpadu kana objék kahirupan nyata.

Bentley Kudu diideuan Systems

Dina leuwih ti hiji presentasi aranjeunna geus dijieun ucapan cordial kana format DWG taun ditambahkeun hiji format anyar. Jeung, versi 7 eta lumangsung sakumaha éta bit 16, Bentley nyieun DGN V8 hijina mibanda 32 luncat ka bit na ditinggalkeun eta siap pikeun bit 64 bisa diadaptasi jeung atribut via I-modél. Hiji kaputusan badag teu sangsara ti versioned, tunduk kana tangtu mangpaatkeun langkung kompetisi.

3. Disambungkeun, Bentley Dropbox

Bentley prepares fase anyar naon katelah Bentley pilih, dirilis dina 1994. Ayeuna eta janten gudang na singkronisasi pikeun gaya Dropbox, enhancing eusi dina awan, aplikasi mobile na intranét.

Bentley Kudu diideuan Systems

4. Mobile salaku tema sentral

Éta teu heran validitas na, tapi geus kaget kami geus dibikeun prioritas ulubiung. Sangkan tingali ProjectWise na AssetWise ngahiji ku aplikasi mobile. Taun ka tukang némbongkeun kami on iPad, ayeuna Android sarta Windows Mobile Kotak UI gaya.

A SDK ngajangjikeun, bet tilu peron utama, satru anu hasty kalawan Trimble, Empowering Descartes kalawan Itara / Pointools demonstrasi beuki hirup mastikeun ngalambangkeun simbol tina acara ieu: Konéktipitas via mobile.

Bentley Kudu diideuan Systems

5. Bentley puseurna desainer, GIS dilarapkeun ka jaringan

Ieu versi ka gaya PowerDraft / PowerCivil anu mihak ka sistim dihubungkeun jeung naon anu bisa dilarapkeun ka proyék plumbing, sistem angkutan jeung potenical Bentley Peta mun keukeuh on killing aplikasi tur transversalizarlas jeung jaringan senang I-modél .

Bentley Kudu diideuan Systems


Dina kacindekan, hiji ageung Kudu diideuan pikeun katilu kalina lumangsung di Amsterdam, ampir sajajar jeung SPAR Éropa di Den Haag. waktos Ieu dina hotél nu ngan sabudeureun kabupaten nu tempters touristically. Jeung inspirasi sarua di masarakat Cannabis Bentley, ningali naon anu bakal kajadian di 5 taun, aimed di pamaké bisnis strategis istilah panjang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.