Majalah Geo-Teknik & TwinGeo - Edisi Kadua

Kami parantos ngalaman hirup anu saé dina transformasi digital. Dina unggal disiplin, parobihan aya saluareun abandonment basajan tina tulisan kana panyederhanaan prosés dina milarian efisiensi sareng hasil anu langkung saé. Sektor konstruksi mangrupikeun conto anu pikaresepeun, anu, didorong ku insentip pikeun masa depan saharita sapertos internét hal-hal sareng kota digital, aya di palanggan ulang nimukeun deui salaku rute kadatangan BIM ngamungkinkeun.

Standardisasi BIM nuju tingkat 3 dilengkepan pisan ka konsép Digital Kembar, yén éta hésé pikeun perusahaan sapertos Microsoft mendakan posisi kaunggulan di pasar anu saméméhna sigana ngan ukur pikeun insinyur sareng arsiték. Dina kasus kuring, kuring ti generasi anu ningali CAD sumping salaku solusi pikeun ngagambar konvensional sareng éta hésé pikeun kuring ngan resep modél 3D sabab awalna gambar kuring sigana langkung narik ka kuring tinimbang render. Sareng urang percaya yén naon anu ayeuna urang laksanakeun sareng Structural Robot, AecoSIM atanapi Synchro anu pangsaéna, ningali deui dina 25 taun ka tukang ngan saukur ngayakeun kuring yén urang dina waktos anu sami pikeun manajemén kontekstual leuwih terpadu.

... dina pendekatan Téknik.

Ngan ayeuna yén Prinsip Gemini sigana ngagambar légal pikeun metodeu tingkat matéri BIM, nyegerkeun konsép kuno anu disebut Digital Kembar dimana perusahaan-perusahaan ageung dina industri pindah ka arah révolusi industri kaopat; sareng kalayan niat ngalanjutan téma épolusi Geo-rékayasa, salaku carita panutup kami parantos mutuskeun BIM dina konseptualisasi sareng signifikasina.

Kami ngalengkepan édisi sareng conto inovasi dina spéktrum geo-rékayasa ku parangkat lunak sareng panyadia jasa. Ieu panerbitan kasus sareng artikel anu jelas:

  • Manajemén fasilitas calakan, taman sains Hong Kong nerapkeun konsép Digital Kembar.
  • Pamariksaan otonom ngeunaan jalan sareng prasarana linier nganggo Drone Harmony.
  • Christine Byrn nyarioskeun ka urang ngeunaan Kota Digitally Advanced dina hal inpormasi anu dipercaya nalika sareng mana perlu.
  • LandViewer, sareng fungsina pikeun ngadeteksi parobahan tina browser.

Pikeun wawancara, majalah ngalibetkeun interaksi sareng panyipta Synchro, UAVOS sareng anu munggaran José Luis del Moral sareng proyék Prometheus tina intelijen intelijen anu dilarapkeun kana kerangka hukum.

... dina pendekatan GEO.

Di sisi anu sanés, ningali kumaha kaluar tina skéma géométri konvensionalna, sareng pamikiran ngabéréskeun tangtangan gandingan LADM standar sareng InfraXML henteu langkung nyugemakeun. Standardisasi tungtungna ditembus salaku thread umum antara sektor swasta sareng sumber terbuka, sawaréh minangka protagonis, anu sanés janten mundur yén hal-hal bakal kajadian atanapi henteu. Tungtungna hasil éta nyaéta pangalaman anu suksés; Kukituna, dina widang geospatial sareng sareng kontinyu sareng garis Cadastre, kami parantos ngalebetkeun hal kasuksésan dina administrasi darat.

Salaku tambahan, majalah anu diperkaya ku pidéo sareng video interbed, link ti Airbus (COD3D), Esri dina kolaborasi sareng Mobileye, Hexagon (Luciad 2019 sareng M.App) sareng Trimble sareng jasa Catalyst na.

Ngajaga komitmen urang pikeun masihan anjeun carita menarik dina spéktrum Geo-rékayasa, kami resep nampilkeun édisi kadua majalah Geo-Engineering pikeun Spanyol sareng TwinGeo pikeun basa Inggris.

Maca TwinGeo - dina basa Inggris

Maca Geo-Engineering - Dina Spanyol

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.