GvSIG Tangtu dilarapkeun ka darat Manajemén

Nyukcruk handap prosés disetir ku gvSIG Yayasan, kami pleased ngembarkeun ngembangkeun tangtu anu bakal dimekarkeun maké gvSIG dilarapkeun ka darat prosés tata pamakéan.

kursus dijalankeun ku Credia, hiji prakarsa metot dijieun dina strategi kelestarian tina Mesoamerican biologis Koridor (PROCORREDOR) Project. The kalungguhan Yayasan, da eta kempelan jeung neundeun informasi, program akademik sarta jasa husus di wewengkon pemetaan. Hubungan na kalawan software bébas Sigana pisan metot saprak loba proyek balik sarta sanggeus panutupanana ieu stagnating; lamun filsafat software bébas bisa dipaké pikeun nyieun jaringan pamaké saluareun data, urang miharep boga dampak positif dina manajemen sustainable pangaweruh. Bagian tina ieu kakeunaan dina Symposium Cadastre dijieun sababaraha poe ka tukang, Credia pasti bakal salah sahiji sekutu pangpentingna di masarakat shaping pamaké gvSIG di Honduras.

Balik ka kursus, ieu ngagambarkeun hiji kasempetan pikeun parabot ngagunakeun GIS dilarapkeun ka darat tata pamakéan diajar. dasar bakal dikirimkeun sabudeureun pendekatan tata diwengku sarta Sistem Informasi Geographic, nyaho sababaraha kasus dilaksanakeun di Honduras.

tata guna lahan

eusi tangtu geus dipisahkeun kana tilu bagian:

  • Dina kahiji, aspék teoritis Manajemén Land, Biologi Kelautan sarta Akuatik sarta Sistem Informasi Geographic maranéhna bakal dibere. Ieu diperkirakeun level Hadirin ngeunaan pamakéan anu boga guna lahan pemetaan perencanaan dina kakuatan pangaturan, sarta sababaraha metodologi nu. GvSIG soré bakal dipasang na aplikasi praktis pikeun ngamimitian masalah pemetaan.
  • Dina poé kadua, studi kasus di gvSIG kana tata guna lahan bakal jalan. métodologi téh metot alatan Hadirin bakal diajar ngagunakeun gvSIG tanpa ngabogaan tetep sibuk ku tombol tapi ku aplikasi kasus pamakéan.
  • sarta baris dilarapkeun ka Rencana Manajemén Land dina dinten katilu.

Kaping nu 5, 5 na 7 Séptémber 2012.

tempat: Center Lingkungan Daerah pikeun Dokumén jeung Interprétasi (Credia) dina La Ceiba, Honduras.

Harga pikeun siswa, yayasan, kotamadya jeung LSM mana pikeun $ 150 saeutik leuwih, kaasup putus kopi jeung dahar beurang.

Taya pilihan tapi mun nyarankeun tangtu

http://credia.hn/

Inpo nu langkung lengkep ihwal ieu sareng kursus séjén:

Ernesto Espiga: ernestoespiga@yahoo.com / sig@credia.hn

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.