Anu hartosna versi anyar gvSIG 2.0

Kalawan loba antisipasi kami ngembarkeun naon Association gvSIG ngumumkeun: versi ahir gvSIG 2.0; proyék geus keur dikeureuyeuh dina rada paralel jeung kamajuan 1x tur jadi jauh urang nu ditinggalkeun rada wareg di 1.12.

Diantara fitur anyar, versi ieu boga arsitektur pembangunan anyar, nu geus redesigned jalan gvSIG handles sumber data dina urutan pikeun ngaronjatkeun duanana reliabiliti na modularity, sahingga benefiting duanana pamaké sarta pamekar . Salian sahingga betah gede tina perawatan sarta évolusi téhnologi. Ieu, kituna, hiji investasi masa depan kalawan tujuan teu ngawatesan robah téhnologis jeung iklas yayasan pikeun évolusi gancang.

gvsig 20
Ieu versi anyar tina gvSIG Desktop ogé brings sababaraha fitur anyar:
- installer New nu ngarojong standar na custom instalasi; jadi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadalikeun kumaha mudahan we masang jeung malire; memang dasar pikeun pamaké maju.
- Manajer nu ngidinan Anjeun install ekstensi anyar jeung ngaropea gvSIG kami ti aplikasi sorangan.
- Sababaraha parobahan dina panganteur tina parabot manajemén data kayaning:
· Impor / ekspor payel.
· Operasi ku tabel.
· New Lapisan.
- perbaikan Performance loading lapisan.
- WMTS Rojongan (Web Peta Service Tiled).
- data Cache raster.
- geoprocessing dihijikeun panganteur.
- importir lambang, facilitating generasi ti perpustakaan simbol.
- éksportir simbol nu ngamungkinkeun gampang babagi kalawan simbol perpustakaan pinuh ku pamaké séjén.
- Scripting Lingkungan (basa: Jython, Groovy na JavaScript).
Urang kedah dicatet yén ieu moal gvSIG ningkat 1.12; sakumaha Abdi disebutkeun samemeh, éta mangrupakeun proyék jangka sedeng nu ieu ngembang versi yen urang ngaganti inti tina versi 1x. Ku kituna sanajan mahluk versi panganyarna tina gvSIG, urang bener anu nyanghareup a gvSIG anyar, sangkan teu boga sababaraha pungsionalitas gvSIG 1.12. fitur ieu bakal ditambahkeun di apdet saterusna tur sinambung sakumaha maranehna jadi migrándose kana arsitéktur anyar. Fitur utama mah teu aya:
- Georeferencing
- Legenda ku lambang sabanding, lulusan, titik density, jumlah ku kategori jeung ungkapan
- ekstensi: analisis Network jeung 3D.
Nya kitu aya sababaraha proyék dumasar kana arsitéktur anyar ieu nu bakal ngidinan dina bulan datang fitur anyar sarta kamajuan némbongan langsung dina gvSIG 2.0.
Urang ogé kudu inget yén tingkat kuatna versi anyar ieu teu saluhur wished -ulubiung-, tempo eta hiji tungtung ka pangaruh nu masarakat bisa mimitian nganggo eta resmi tur utamina alamat kamajuan anyar di dinya.
Kituna urang ajak anjeun coba eta sarta ngalaporkeun sagala kasalahan nu manggihan ku kituna urang bisa dilereskeun di apdet saterusna. kasalahan dipikawanoh tina versi ieu sadia dina tumbu disebutkeun di handap ieu.
Vérsi ieu ogé sangkan sababaraha kaca spion keur ngundeur nambahkeun-ons ti gvSIG. kaca spion ieu bakal sadia dina sababaraha poé.
Jelema balik proyék ieu ngaharepkeun urang resep fitur anyar versi anyar ieu jeung nu urang mantuan ningkatkeun.

http://www.gvsig.org/web/projects/gvsig-desktop/official/gvsig-2.0/descargas
http://gvsig.org/r?r=bugs200

Pikeun bagian urang, urang muji usaha tina prakarsa kieu; yén sanggeus megatkeun kana anyar jeung sabalikna mun model tradisional, nungkulan potholes eta geus dijaga hiji disiplin metot dina menata komunitas nu mangrupakeun anu geus dibikeun continuity kana gagasan awal. Urang nyaho complexities sahiji modél Open Source, tapi bisi kuring, pleased pikeun ngahontal munisipalitas di Amérika dina koordinat nu dunya ignores, sarta sanggeus protokol ucapan haneut kapanggih hiji sirah tanah anu wani ngomong:

Di dieu kami nganggo gvSIG. Kuring sorangan dilaksanakeun.

Hiji Balesan to "ngalibetkeun versi anyar gvSIG 2.0"

  1. Hatur nuhun ngeunteung kana warta dina blog anjeun sarta yén ayat akhir nu nunjukeun salah sahiji alesan naha urang nyorong proyék ieu antusias.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.