Dimana pamaké tina gvSIG

dinten ieu bakal maturan webinar pikeun leuwih jéntré ngeunaan proyék gvSIG. Bari titik kuat ieu mangrupa pasar Portugis-diomongkeun saperti eta dilakukeun dina kerangka ti acara MundoGEO, ngahontal saluareun jangkauan maranéhna sangkan nyokot kasempetan pikeun nganalisis sababaraha inohong dina pangalaman abdi geus assimilated.

GvSIG geus jadi System Émbaran Geographic paling nyebar dina spiker konteks Hispanik jeung kamungkinan proyék nu mibanda hiji strategi internationalization agrésif yén nyiar langkung kelestarian di komunitas tinimbang sponsor. Sanajan keur hiji jelas prioritized salaku alat GIS desktop, 100,000 Vérsi sarua undeuran nu jumlah metot pamaké ti nagara 90 na basa tarjamahan 25. Poténsi greatest na aya dina pendekatan na salaku klien ipis Ruang Data Infrastructures (SDIs) nu bisa ngalengkepan proyék nu abah poténsi parabot Open Source lianna.

Kuring geus dibahas ieu dina sababaraha kali, jadi kuring nyarankeun Eusi gvSIGAyeuna hayu urang marios tempat jelema pamaké nu ngagunakeun queries ampir 2,400 Kuring geus narima dina egeomates di bulan panganyarna, dimana kecap gvSIG ieu kaasup salaku keyword pikeun ieu.

grafik nunjukeun nagara mana maranéhna kudu geus consultations. Kanggo sababaraha alesan Kuring ngabogaan kasulitan kaasup Spanyol alesan tina encoding karakter, sabab teu nyangka éta sangkan gampang pikeun meunangkeun grafik kawas kieu dina entri blog kalawan HTML5; lamun Rasio mouse dipedar engké deui ieu ditémbongkeun.

Dina glance kahiji anjeun tiasa ningali kumaha eta geus nyebarkeun gvSIG Amérika Latin jeung Spanyol, tapi ogé datangna ningali queries ti nagara Éropa jeung buana lianna tebih geus disetir proyék gvSIG sanajan nu aya ulah nyarita Spanyol nu aya udagan egeomates.

Dina eling tina saha gvSIG

Ayeuna hayu urang nempo ieu bagan sejen dimana posisi nu geus datang ka ditempo gvSIG. Keur kitu kuring dianggap Jumlah maluruh tapi dijieun nisbah ngabandingkeun per juta pamaké Internet tiap nagara (non-warga). Beureum nyaéta babandingan, anu bulao jumlah maluruh dina sampel consultations 2,400.

Lucuna, dina Spanyol dituturkeun ku Uruguay, Paraguay, Honduras sarta Bolivia.

Lajeng blok kadua dimana Él Salvador, Ékuador, Kosta Rika sarta Venezuela.

Lajeng Panama, Républik Dominika, Chili jeung Argentina.

Sadaya jelema bisa nyieun conclusions maranéhanana, tapi kabeneran aya yén positioning pangalusna lumangsung di nagara-panghasilan low, tapi ngabalukarkeun aksés Internet noise saeutik nu ngajadikeun rasio nambahan. Ieu biasana leuwih ti atra, tapi oge encouraging sabab ieu nagara mana maranéhna lumangsung ongkos luhur piracy. Dimana oge ayana GIS proprietary boga pangsaeutikna pausahaan badag; salaku urang tingali Peru, Argentina jeung Chili sanajan ngabogaan komunitas pamaké aktif gvSIG, maranéhna boga pausahaan gawé pisan teuas ngadorong pikeun nerapkeun proyék moal kabuka platform sumber, utamana Esri.

Dimana aya langkung pamaké tina gvSIG

Sarta pamustunganana kasampak di grafik ieu. Ieu tempat pamaké gvSIG nagara, ngagunakeun pikeun eta nisbah persentase jumlah anu sarua kunjungan gvSIG dipaké salaku keyword.

Satengah tina pamaké nu di Spanyol, dimana lamun teu hijina pausahaan positioning alat bébas maturan latihan, universitas sarta komunitas pamaké sia ​​harita tangtu.

Lajeng aya hiji 25% anu ngeusian Argentina, Mexico, Kolombia sarta Venezuela; Ieu sajaba ti nagara keur kalawan loba jutaan pamaké on Internet, ogé pangaruh teh komunitas pamaké anu ngagabung gvSIG fee ka Yayasan, utamana Venezuela jeung Argentina.

Saatos Chili, Peru, Ékuador jeung Uruguay anu babarengan nambahkeun 10 sejen%.

Jelas ieu mangrupa analisis pamaké Hispanik, saprak 98% egeomates lalulintas anu spiker Hispanik. Asuransi situs lalulintas séjén eusian nagara Éropa Italia, Perancis sarta séjén anu ogé tumuwuh alatan jarak sarta pamaké komunitas. Pikeun extent yén parabot anu disseminated sarta komunitas kapamilikan jeung institusi kuat, Yayasan kudu putus tina masalah umum yén beset kami sadayana salaku:

Sabaraha jauh bisa krisis di Éropa bisa mangaruhan sumber waragad anu masih eupan proyék éta?

Tangtu, nu bek best of pamaké gvSIG kudu komitmen ka kabebasan dumasar kana daya saing adil tur sustainable. urang atawa kedah poho dibagikeun kareueus yén kami geus (sanajan disagreements individu urang bisa boga), nu internationalization sahiji alat dilahirkeun tina konteks Hispanik urang kedah mawa kami kapuasan.

gvsig

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Project gvSIG, anjeun tiasa ngalanggan webinar bakal on Salasa Méi 22

https://www2.gotomeeting.com/register/732386538

Balesan keur 2 "Dimana pamaké tina gvSIG"

  1. Éta leres Di mana waé dina tulisan disebut.

    Wasalam

  2. Abdi peryogi dina warta nu bakal pamaké-diomongkeun Spanyol. gvSIG ogé pamaké tina basa sejen, misalna Italia, anu sigana moal datang kana kaca dina Castilian.

    Proyék Upami pohara alus

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.