Uji coba jeung criticizing gvSIG 1.9

Ieu nembe ngumumkeun nu 1.9 Vérsi alfa sahiji versi gvSIG, sanggeus keur nguji kuring mutuskeun ninggalkeun méméh hilap sababaraha tayangan:

ngalesotkeun

Es bisa leungit versi kalawan duanana prerequisites, timbangan 103 116 MB pikeun Windows jeung Linux Ubuntu MB. Ieu alternatif alus lamun maranéhna teu boga instalasi 1.3 kedah gaduh versi instalasi gawe tiasa didownload tanpa tramping prerequisites 80MB.

Ogé sadia nyaeta versi 1.9 kode teh.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Kuring diundeur versi tanpa prerequisites sarta geus kajadian ka kuring yen instalasi keur mangkal kuring jeung suratna:

jawa.io.FileNotFoundExceptionC: Dokumén jeung Setélan ...

Tétéla ieu kajadian kusabab sababaraha sipat kudu ditugaskeun ka Java, ieu bisa jadi tina hak-hak dugi Signing tina surat maot, teu ngahesekeun pangalusna mah uninstalled gambaranversi aya. Lajeng mun anjeun ngajalankeun instalasi deui nanya ka pariksa keur syarat leungit na nu ngajadikeun kuring install Vérsi Java katuhu ... lajeng sagalana geus Isro lancar.

Nalika masang, anjeun teu dijieun kuring ikon dina desktop atawa dina menu mimiti (sanajan Jigana nu dipénta ku anjeun kuring lamun abdi hoyong, sarta Cenah mah kitu), jadi kuring kungsi nyieun potong kompas mana eta geus dipasang.

C: Payil programagvSIG_1.9_alphabingvsig.exe

Kanggo ieu, "nyalin" dilakukeun kana file, teras "témpelkeun potong kompas"

eksekusi

Lamun anjeun muka hiji proyék aya dibuka kuring pesen blasphemer, katingalina ku tipeu proyéksi ... tapi Jigana mangrupakeun kasalahan permanén.

Koordinat kasalahan operasi: + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = -3.0 + k = x_0.9996 0 + = 500000.0 + = 0 + y_0.0 ellps = Ka luar = m + unit pikeun + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = - 87.0 + k = x_0.9996 0 + = 500000.0 + = 0 + y_0.0 ellps = WGS84 + WGS84 datum = = m + unit:

Kuring ogé ngarasa yén ayeuna meakeun langkung sumber, prosesna karasaeun saeutik slow ngeunaan eta ngumumkeun yén bakal aya kamajuan dina arsitektur ... na geus kudu dianggap.

gambaranBisa nganggap yen versi ieu bakal masihan loba sorangan, saprak leuwih fitur nu keur terpadu laun sarta nyokot kematangan.

Hal ieu dipikaharti yén ieu téh versi percobaan, sarta geura-giru kami baris mibanda versi stabil gvSIG 2, teras aranjeunna ngumbar ka mamang nu datang ka béréndélan milis ... saliwatan, sababaraha banality basajan saperti karakter ieu misplaced dinya.

gambaran Diantara fitur pangalusna, nu kuring disebutkeun tadi hal mangrupakeun citakan tina sextant dina hiji klik. Di dieu aya loba, saprak konversi data raster kana vektor pikeun analisis hidrologis.

Tapi salian ogé ieu:

-Inclusion tin triangulation mun nyieun meshes ... nebak anjeun tiasa dianggo kontur (... 3D analysis)

Parabot pikeun analisis jaringan (... analisis nertwork)

Parabot pikeun ngarobah raster kana vektor (... arc scan)

kaasup topology

... diantara loba batur, nu urang boga waktu pikeun ngobrol

Penampilan ... loba ngalakukeun

Ieu mangrupikeun kamajuan anu saé anu parantos dilakukeun ku aranjeunna, tapi khususna kuring mikir yén kursus iconografi bakal hadé pikeun désainer grafis sabab urang kedah émut yén aranjeunna "ikon" sareng sapertos kitu kedah ngiringan hiji hal, ngajaga kabersihan grafis sareng identitas perusahaan.

Pikeun ngadamel ikon ngabutuhkeun kriteria saluareun nyieun gambar anu kompleks dina Corel Draw teras nganggo Gimp pikeun ngarobih kana inohong 64 × 64. Pamakéan bayangan, kacaangan sareng kecerunan kedah ditaroskeun kana kancing anu ngan ukur tiasa nyandak klik, saderhana deui sareng ngamenkeun waktos dina ikon pikeun "on beurit liwat" tiasa janten alungan anu saé.

gambaran

Kuring keukeuh, henteu yén desainer katingali hébat sareng karya seni anu hébat janten patung, urang kedah terang yén sakedik-saeutik urang parantos ngagaduhan kamampuan grafis anu langkung saé saprak arca anu diciptakeun ku sikat cet 8x zum tapi urang kedah henteu nyiksa sareng ngabalikeun konsep aslina tina "ikon"

Di dieu nyaeta sababaraha conto

gambaran

Téh mangrupa pesawat, teu, manuk, teu; Ieu ... garis paréntah

... j *, sabab kuring bisa teu ngabayangkeun kuring ... lamun eta Sigana ... Sigana ... eta Sigana mah?

gambaran

A printer, tank hiji ... gagal, Éta sajarah

Hal éta lumangsung ... ulah ningali nu sigana lambang microfilming disimpen dina cryptographer a.

gambaran

Sacara umum, ikon sigana janten pisan poek, edges linier pohara kuat sarta kakurangan uniformity, ningali spline relatif ka obyék séjénna ciptaan. Atawa geus eta geus dianggap salaku bakal katempona layar kalayan resolusina leuwih gede anu dipaké sarta kituna leutik.

gambaranAya waktos waktos anu langkung resep kana nyarupaan konvénsi anu katampi, sapertos "undo" sareng "redo" tibatan tina panah navigasi ieu ... * xtrax, sareng wates jeruk ...

Kawas ngembangkeun komputer, anu fungsi nu ditambahkeun kana hiji rarancang sakabéh, iconography kudu mertimbangkeun hiji identitas ... lamun teu, bakal kasampak kawas tangkal Natal nu geus nongkrong figurines tanpa kriteria dasar kayaning harmoni, simétri atanapi gerak.

Tapi hey, abdi ngabagéakeun sagala alus nu versi ieu janji.

Balesan keur 7 "Tés jeung criticizing gvSIG 1.9"

  1. Taya, abdi gaduh Ubuntu, tapi kuring nebak nujul kana naon urang ngalakukeun di Windows mun nyieun anjeun tema custom kana jandéla.

  2. Ola Friends

    Gostaria uninga kumaha nyambungkeun duas linhas moal gvsig (euweuh paréntah Precisão AutoCAD aya).

  3. Kuring kungsi ka masalah anu sarua sakumaha Luis sarta sanggeus nganonaktipkeun sakabeh grafis épék karya.

  4. Kuring dipasang versi 1.1.2 (ti 1.1 saterusna) jeung 1.9 9.1 dina Ubuntu Karmic tur saukur lulus hal ieu:

    1 Ngaluncurkeun henteu tiasa dianggo di desktop atanapi henteu nganggo éta.
    2. Jandela ulah skala ogé yén sanajan nu Project Manager jandela ngahontal ka bentang.
    3. Aya jandéla nu ukur nembongkeun widget jeung sia tina eusi.

    Naon anu bakal kajadian jeung cara kuring ngalereskeun?

    PS Kuring keur ngagunakeun Compiz dina panganteur grafis.

    Hatur nuhun.

  5. Hatur nuhun stopping ku na soportuar hiji dinten ironis ... teu salawasna pikaresepeun.
    Urang bakal nonton jeung sistem upgrades pas kampanye mungkin lantaran pasti urang baris jadi hiji alat invaluable dina pamakéan nyebar extent.

    a ucapan.

    : p punten kanggo sindiran.

  6. Simkuring nyandak catetan sadaya komentar anjeun sarta kami miharep pikeun ngaronjatkeun dina aspék ieu. Ieu pasti salah sahiji aspék éta proyék geus cared kirang, jadi ayeuna eta geus ngadegkeun grup gawe dina proyék, nepi ka diajar di usability sarta gaya aplikasi.

    Sababaraha hal nu nyebut gaduh rationale maranéhanana, keur jalur komando conto ikon mangrupakeun cukup baku, dina kanyataanana eta ngagunakeun GNOME / Ubuntu pikeun ngjalankeun terminal. hal séjén kawas non-uniformity sahiji ikon, geus dicampur anyar-hal heubeul nu urang kudu ngabenerkeun pikeun masa depan, jsb

    Hatur nuhun nyobian bentuk alfa anyar jeung mairan tayangan anjeun!

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.