gvSIG sumping 1.9 stabil. Hurray !!!

gambaranMinggu ieu versi stabil tina gvSIG 1.9 diumumkeun, dimana urang ngagaduhan RC1 dina bulan Agustus sareng Alpha dina waktos 2008.

Versi anu ieu tiasa janten sejarah, kusabab kadumuran teh cekap pikeun ngamajukeunna kanggo pamakean kota, tanpa dipecat ku hal-hal leutik anu dipupus ku ArcView 3x sareng anu teu nganggo gvSIG 1.3.

Éta hégélitas parantos numutkeun perbaikan anu dipangaruhan dina vérsi Alpha, ditandaan kalawan beureum Maksudna manusa téh teu uni alatna, henteu didelokan kana anu kahiji.

SYMBOLOGY
- Katerangan pikeun titik dénsitas.
- Lambang Editor.
- Katerangan ngeunaan lambang lulus.
- Katerangan ngeunaan lambang sabanding.
- Katerangan jumlah ku kategori.
- tingkatan symbology.
- Baca / Tulis SLD Kujang.
- Lambang Siapkeun basa.
- Dua sistim ukur béda pikeun simbul sarta labél (dina kertas / di dunya).
- Legenda dumasar kana saringan (ungkapan).

panyiri
- Lahirna annotations individualized.
- Control tumpang tindih panyiri.
- tag posisi Prioritas.
- Témbongkeun sahiji tags dina sauntuyan skala.
- tag Orientasi.
- Pilihan panempatan Béda tag.
- Rojongan langkung hijian ukuran pikeun labél.

RASTER AND sensing jauh
- pita Cut tur data
- lapisan Ékspor
- Simpen pikeun panon raster
- tabel Warna na gradients
- Treatment tina nilai nodata
- processing per piksel (saringan)
- interpretasi Treatment Warna
- Generation of piramida
- perbaikan radiometric
- histogram
- Geolocation
- reprojection of raster
- Georeferencing
- vectorization otomatis
- pita aljabar
- watesan wewengkon dipikaresep.
- klasifikasi diawasan
- klasifikasi Unsupervised
- Tangkal Putusan
- transformasi
- Gambar Fusion
- Mosaics
- Scatterplots
- Propil Picture

Sababaraha sigana moal kapanggih, sabab dilaporkeun dina Daptar pamaké.

Atawa SEXTANTE geus dipasang otomatis.

INTERNATIONALIZATION
- basa anyar: Rusia, Yunani, Swahili na Serbia.
- manajemén terpadu tarjamahan extension.

Inggris (AS), Portugis Brasil, Turki.

Edition
- Matrix.
- diskalakeun.
- snappings Anyar.
- Cut polygon.
- AutoComplete.
- Gabung polygon.

- mangpaatkeun.
- Pilihan awal.

Tables
- wizard Anyar pikeun ngagabung tabel.

GEOPROCESSING:
-extension tina parabot geoprocessing ngarah bisa digawekeun ku lapisan garis sagigireun kalayan lapisan polygon.

peta
- Tambihkeun grid ka tempoan kana Layout.

proyek
- Wizard pikeun recovering lapisan nu jalur geus robah (SHP wungkul).
- pitulung Online.

panganteur
- Kamungkinan tulbar nyumputkeun.
- ikon anyar.

CRS
- extension manajemén CRS terpadu JCRS v.2.

LAIN
- ningkat DWG format bacaan 2004
- kinerja ningkat tina hyperlink di.
- ngapalkeun symbology jalur legenda.
- Di antarana GeoServeisPort di gazetteer nu.
- unit Pranata mangsa keur jarak sarta Wewengkon.
- Lebetkeun Pasipatan klik ganda.

Geus kaasup di Departemen Lingkungan tina Junta de Castilla León handap, sanajan GPS parantos disarankan di daptar pituduh.

Pilihan parabot
- Pamilihan ku polyline.
- Pilih ku buleudan.
- Pamilihan ku wewengkon pangaruh (panyangga).
- Pilih Sadaya.

émbaran parabot
- Fast alat informasi (lamun mouse bakalan on géométri a, a tooltip atawa sandwich ditémbongkeun kalawan informasi géométri ieu).
- Kartu pintonan koordinat multi-koordinat (ngamungkinkeun pikeun mintonkeun koordinat tina tampilan sacara simultan dina koordinat geografis sareng UTM, sanajan dina spindle nu béda ti hiji nu kapilih pikeun pintonan).
- Hyperlink maju, dimaksudkeun pikeun ngaganti hyperlink arus jeung ngamungkinkeun:

  • - Associating lampah béda jeung lapisan sarua.
  • - leres sababaraha lampah dina hiji tempoan (ieu teu digawe ogé dina "Palasik" hyperlink); standar ngawengku nu di handap: acara gambar, unggah lapisan raster di tempoan, unggah lapisan vektor dina tempoan, tampilan PDF, teks tampilan atawa HTML.
  • - Tambihkeun lampah hyperlink anyar liwat plugins.

Ngolah data parabot
- Ékspor tabel golongan pikeun DBF jeung Excel format.
- Tambihkeun informasi geografis ka lapisan (nambahan "aréa", "perimeter", jeung sajabana nepi ka méja kalayan sababaraha widang clicks).
- Widang Impor (huma importing méja atawa
tra, permanén).
- transformasi titik ka garis atanapi polygons, sarta garis jeung polygons interactively.

LAIN
- view Print ngagunakeun citakan.
- urutan beban Pamilihan lapisan (pikeun nangtukeun yén wangun standar anu dimuat dina raster, contona).
- otomatis Nyadangkeun .GVP nyimpen proyek.

gvsig 1.9 stabil geus nyusahkeun ku kiwari eta hartina eta turun, sabab web téh satengah serelek tilu tina unggal dintenna sejen, hiji hal anu sigana lepat sumber sisi séjén.

Lamun hirup, meureun ngundeur éta ti dieu

Mun teu, ieu alternatif sejen kalawan JRE y tanpa JRE jeung ti ftp

Dina jangka waktu nu alus, sarta kami bakal coba minggu ieu.

Anjeunna sanésna deui ngajantenkeun ka Gustina. Awak gancang.

  1. Jadi ti urangsina leres atanapi hoyong lebet kana basa Indonesia, mung sakadar conto.
    Patalimaan sejen di mana anjeun tiasa ngundeur gvSIG 1.9:

  2. Kuring miharep éta lantaran loba anu ngundeur, sabab keluhan nu aya dina béréndélan sebaran.

  3. Unduh anu henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Hiji: ampir sadaya unduhan ditunda dugi ka kalanggengan (jam) sareng kuring teraskeun dina tarékah. Kadua: Kuring atos dilaksanakeun sabtu minggu ieu, kuring diunduh! Masalahna nyaéta file na tétéla janten korup sareng teu tiasa dipasang nanaon. Kuring bakal tetep dicobian.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.