gvSIG sumping 1.9 stabil. Hurray !!!

gambaranMinggu ieu versi stabil tina gvSIG 1.9 diumumkeun, dimana urang ngagaduhan RC1 dina bulan Agustus sareng Alpha dina waktos 2008.

Versi anu ieu tiasa janten sejarah, kusabab kadumuran teh cekap pikeun ngamajukeunna kanggo pamakean kota, tanpa dipecat ku hal-hal leutik anu dipupus ku ArcView 3x sareng anu teu nganggo gvSIG 1.3.

Éta hégélitas parantos numutkeun perbaikan anu dipangaruhan dina vérsi Alpha, ditandaan kalawan beureum Maksudna manusa téh teu uni alatna, henteu didelokan kana anu kahiji.

SYMBOLOGY
- Katerangan ku dénsitas titik.
- édisi Symbol.
- Katerangan simbol lulusan.
- Katerangan simbol proporsional.
- Katerangan kuantitas dumasar kategori.
- Tingkat simbolisme.
- Maca / nyerat Kujang SLD.
- Atur simbol basa.
- Dua sistem pangukuran anu béda pikeun simbul sareng labél (dina kertas / di dunya).
- Legenda dumasar saringan (Babasan).

panyiri
- Penciptaan anotasi individualisasi.
- Kontrol panyiri panyiri.
- Kapingpinan dina panempatan labél.
- Tampilan labél dina jero skala.
- Labél orientasi.
- Béda pilihan pikeun panempatan labél.
- Rojongan langkung ageung unit ukur kanggo labél.

RASTER AND sensing jauh
- Data sareng band trimming
- Ékspor lapisan
- Simpen raster bagian tina panempoan
- Méja warna sareng gradién
- Pangobatan nodata
- Ngolah Pixel (saringan)
- Perawatan interpretasi warna
- Generasi Piramida
- Perbaikan radiometris
- Sejarah
- Geolokasi
- Teguran anu langkung gancang
- Georeferencing
- Véktorisasi otomatis
- Band aljabar
- Harti daérah dipikaresep.
- Klasifikasi diawasi
- Klasifikasi anu teu diservis
- Tangkal kaputusan
- Transformasi
- Fusion tina gambar
- Mosaics
- diagram Scatter
- Propil gambar

Sababaraha sigana moal kapanggih, sabab dilaporkeun dina Daptar pamaké.

Atawa SEXTANTE geus dipasang otomatis.

INTERNATIONALIZATION
- Basa anyar: Rusia, Yunani, Swahili sareng Serbia.
- Ekstensi manajemén terintegrasi terintegrasi.

Inggris (AS), Portugis Brasil, Turki.

Edition
- Matrix
- Scaling
- snappings Anyar.
- Motong poligon.
- Otomatis.
- Miluan poligén.

- ngabeledug.
- Pilihan saméméhna.

Tables
- Asistén anyar pikeun ngiringan méja.

GEOPROCESSING:
-extension tina parabot geoprocessing ngarah bisa digawekeun ku lapisan garis sagigireun kalayan lapisan polygon.

peta
- Tambihkeun grid kana tempoan dina Perenah.

proyek
- Wizard recovery lapis anu jalanna parantos dirobih (SHP wungkul).
- bantosan Online.

panganteur
- Kamungkinan pikeun pangguna nyumputkeun toolbar.
- Ikon Anyar.

CRS
- Integrasi terurus manajemén CRS JCRS v.2.

LAIN
- Perbaikan dina maca format DWG 2004
- Perbaikan dina fungsionalitas sareng utilitas tina hyperlink.
- Ngapalkeun rute dimana simbolis legenda anu aya.
- Kalebet GeoServeisPort dina nomenclator.
- Unit Jarak bebas tina daérah éta.
- Lebetkeun sipat nganggo klik ganda.

Geus kaasup di Departemen Lingkungan tina Junta de Castilla León handap, sanajan GPS parantos disarankan di daptar pituduh.

Pilihan parabot
- Seleksi ku polyline.
- Pilihan ku bunderan.
- Seleksi dumasarkeun daérah pangaruh (panyangga).
- Pilih sadayana.

émbaran parabot
- Alat inpormasi gancang (nalika beurit tetep kénéh kana géométri, pakakas atanapi sandwich anu gaduh inpormasi dina géométri anu dipidangkeun).
- Alat tampilan multi-koordinat (ngamungkinkeun nunjukkeun koordinat tempoan sakaligus dina koordinat geografis sareng UTM, bahkan dina zona anu béda tibatan anu dipilih pikeun ditingali).
- Advancedlinklink, dimaksudkeun pikeun ngagentos hyperlink anu ayeuna sareng anu ngamungkinkeun:

  • - ngahubungkeun tindakan anu béda pikeun lapisan anu sami.
  • - Anu bener ngahubungkeun sababaraha tindakan dina panéangan (ieu henteu tiasa jalan saé dina "klasik" link); Sacara standar, ieu kalebet tindakan-tindakan di handap ieu: gambar tampilan, beban lapisan raster dina panempoan, ngeusian lapisan vektor dina panempoan, tampilan PDF, tampilan téks atanapi HTML.
  • - Tambihkeun tindakan link anyar ngaliwatan plugins.

Ngolah data parabot
- Ékspor tabél tabel pikeun format DBF sareng Excel.
- Tambihkeun inpormasi geografis kana lapisan (nambihan kolom "Area", "Perimeter", sareng sajabana kana méja kalayan sababaraha klik).
- Widang impor (médan impor tina méja di atanapi
tra, permanén).
- Transformasi poin pikeun garis atanapi poligon, sareng jalur ka poligon, interaktif.

LAIN
- Nempoan tampilan, nganggo template.
- Pamilih kana tatanan loading lapisan (ngamungkinkeun anjeun kanggo nunjukkeun yén sacara standar bentuk dimuat dina luhureun rasters, contona).
- cadangan otomatis tina .GVP nalika nyimpen proyék.

gvsig 1.9 stabil geus nyusahkeun ku kiwari eta hartina eta turun, sabab web téh satengah serelek tilu tina unggal dintenna sejen, hiji hal anu sigana lepat sumber sisi séjén.

Lamun hirup, meureun ngundeur éta ti dieu

Mun teu, ieu alternatif sejen kalawan JRE y tanpa JRE jeung ti ftp

Dina jangka waktu nu alus, sarta kami bakal coba minggu ieu.

5 Bales ka "gvSIG 1.9 stabil sumping. Hurray !!! "

  1. Ok, 4 menit geus réngsé diundeur.

  2. Jadi ti urangsina leres atanapi hoyong lebet kana basa Indonesia, mung sakadar conto.
    Patalimaan sejen di mana anjeun tiasa ngundeur gvSIG 1.9:

  3. Kuring miharep éta lantaran loba anu ngundeur, sabab keluhan nu aya dina béréndélan sebaran.

  4. Unduh anu henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Hiji: ampir sadaya unduhan ditunda dugi ka kalanggengan (jam) sareng kuring teraskeun dina tarékah. Kadua: Kuring atos dilaksanakeun sabtu minggu ieu, kuring diunduh! Masalahna nyaéta file na tétéla janten korup sareng teu tiasa dipasang nanaon. Kuring bakal tetep dicobian.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.