Kumaha pikeun ngamuat koropak badag Google Drive

Ieu layanan Google pikeun neundeun online. Pikeun sanggeus dirilis teuing gancang, anu singkronisasi tur loading file ageung cukup goréng.

Tapi kusabab Google, dinya bakal tumuwuh sarta henteu mangrupakeun ide goréng pikeun saha nyieun robah Anjeun Google Docs Google Drive.

Pikeun tanggal, salah henteu nyokot jauh hak husus keur DropboxNu loading na sinkronisasi aub éta hébat, jeung watesan rohang.

file 45MB di Google Drive butuh nepi ka dua jam pikeun muka, sarta sinkronisasi henteu ngirimkeun sinyal sakumaha eta mana. Sumawona file ngeunaan 300 MB.

Ayeuna Kuring Nyiapkeun Tangtu AutoCAD 2013, Mana anjeun bisa ngundeur, Kuring geus katempo salah sahiji dua Cakram tangtu kaasup partitions 14 300 MB geus diasupkeun kana Dropbox leuwih kurun waktu 54 menit, bari Google Drive geus calamity pikeun dua peuting nanjak pasangan berkas.

Pikeun bari Google ngaronjatkeun yen, didieu téh trik cara ngajawab slowness tina Google Drive:

CloudHQ

Ieu layanan sinkronisasi antara rekening gudang online, nu positif exaggerates naon bisa urang ngaharepkeun:

Bisa dikaitkeun teu ukur akun Google Drive / Docs, tapi ogé Dropbox, SugarSync, Basecamp, Evernote, Box jeung Salesforce.

Dropbox google drive

aplikasi crhome pohara merenah anu ngamungkinkeun prosés ngajalankeun éfisién jeung latar. Lamun anjeun muka Google Drive némbongan kawas jandéla Dropbox nangtung, jadi ti dieu anjeun bisa ngatur eusi disimpen dina duanana spasi.

Pikeun gabung jasa ieu, pamaké hijina kedah nganggo Google lajeng sered jasa rék ngawengku. Dina hal ieu kuring dipilih Dropbox jeung Google Drive.

Sakali numbu, anjeun tiasa ngadamel antara hiji akun tur hal séjén kawas pindah, salinanoge download kaasup tampilan. Pikeun heran abdi, 45 MB file I disalin ti Dropbox Google Drive 43 dina ngan detik.

Aya rencana béda, tapi keur kaperluan dasar, versi bébas cukup. Salila 15 dinten anjeun bisa ngarasakeun versi Premium pikeun nguji mode.

Dropbox google drive

Lajeng ngadamel sinkronisasi antara Dropbox jeung Google Drive, kalawan leuwih ti 9 GB ti hiji payil GB, sajam na menit.

Kuring nyalin hiji file 9 300 MB unggal Dropbox Google Drive, sarta diangkat kuring pesen: "rutin geus dieksekusi nyandak leuwih ti dua menit, kumaha bakal dipake dina latar tukang, nalika rengse bakal dikirim anjeun hiji email". Mémang kuring sababaraha menit engké sumping pesen yén salinan nu geus dijieun.

Sugan téh conto rustic naon geus I diusahakeun, tapi bener boga poténsi layanan ieu.

Ku kituna, abdi nyarankeun ngadaptar. Teu ukur nepi ka meunang kauntungan ieu, tapi ogé alatan ieu meureun jasa nu ieu kami nganggo pikeun ngundeur AutoCAD Kursus 2013 yén ti minggu hareup bisa jadi turun, ku bagian, ku surah sarta sakabéh tangtu.

Asup CloudHQ

2 balesan pikeun "Kumaha pikeun ngamuat koropak badag Google Drive"

  1. Lamun pernah maca artikel dina 2007, nalika eta ieu ditulis, nu éta dina waktu éta Google Drive, anjeun kukituna pikir meureun béda.

  2. Spektakuler, leres pisan katuhu, Jigana mah bakal make eta. Grand lawang. Hatur nuhun!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.