Maps Invisibles, saran abdi maca

peta halimunanminggu hareup bakal ngarilis buku Maps Invisibles. Hiji pagawean metot Jorge del Rio San Jose, nu ngajadikeun hiji pendekatan metot ka subjék nu najan heubeul (peta), geus mekar precipitously dina taun panganyarna hususna keur aplikasi na dina widang komputer, internét jeung geomarketing .

Buku nyoba nulungan kartografer jeung pamaké dina widang neuleuman hubungan antara disiplin nu ayeuna kami geus datang ka ngahesekeun -sarta ngabéréskeun- sabaraha rencana bisnis jeung nyebarkeun inpormasi. Jang ngalampahkeun jejer béda patali ka peta, operasi mesin pencari, jaringan sosial jeung iklan Internet anu kajawab.

Hal ieu gratifying ningali eusi dumasar kana jejer anu fascinate kami, sarta ampir di kecap nu urang Sunan Gunung Djati kungsi direbut. Langkung gratifying uninga yén aya jalma anu investasi waktu maranéhna pikeun systematize informasi dina dokumen yén kiwari ngalir cukup untung janten disposable sanggeus tanda pager kana tukang. buku eta nepi ka buka nepi ka gambar dina topik anu mangrupa sapopoé pikeun kami, ensures rohangan pikeun refleksi disebut konteks ieu ngamungkinkeun urang uninga isu deui, pakait nu urang tadi gagasan jeung utamana diteundeun di gelembung anu masihan eta euweuh eta bakal kawas dina dua taun -atanapi kirang-. Éta gain tina anu systematized, yén istighfar tina ngajéntrékeun jurus pikeun séjén sapopoé dicokot; jeung Abdi hoyong ngabandingkeun eta ku dokumen sarupa digambar up dina sixties, nalika peta teu mibanda database pakait janten karya artistik leres, dugi ka sagi opat dicitak tapi pasti aranjeunna ngarasakeun jeung inténsitas ayeuna urang hirup waktos ieu.peta halimunan

Pasti usaha alus, konsep Maps halimunan bagian dua paradoxes:

Kahiji nyaeta kapasitas produksi badag eusi cartographic yén urang téh witnessing dinten berkat téknologi kayaning GIS, GPS jeung sistem sensing jauh. Ieu fenomena lengkep anyar. Urang tiasa ngararancang peta kalayan betah, tur kalawan waragad leuwih handap per Unit ti iraha wae sejenna dina sajarah. dipake deui Data tur téhnologi design ngawenangkeun kami.

konsekuensi teh nya eta loba di antarana teu bénten greatly ti batur: eta mangrupakeun diklon peta lingkungan produksi, produk serial.

The paradoks kadua konsekuensi Internet. panongton geus ngaronjat, tapi nyieun eusi leuwih, naha perhatian teh mata uang anyar, hiji komoditi langka, nu peta urang, kawas sesa Gambar, asupkeun kompetisi kaku. The peta nu euweuh kandungan unik pikeun hybridizing, asupkeun simbiosis jeung lolobana waktu dina kompetisi tangguh jeung sagala jinis gambar, ti foto infographics. peta geus socialized on Internet sarta geus jadi gambar hiji.

Peta solusi anonymity merlukeun kreasi sarta palaksanaan rencana pikeun sosialisasi dina Internet.

Kuring ninggalkeun laju dipikaresep nambahan.

THE paradoks tina peta halimunan
1. Siluman kamari sarta poé ieu peta
2. Peta gambar peta peran anyar internet

peta halimunanPeta, gambar Internét
3. ¿Peta kabetot?
4. Nilai peta: pamaké Daya
5. peta ieu maot lila cicing peta
6. jasa Maps peta sarta produk
7. Internét, di basilica anyar peta
8. statistik pamakéan internét peta gambar

Peta eusi di internet
9. Rencana pamasaran
10. peta Desain
11. Ngarancang pikeun Internét
12. peta realisasi
13. labél
14. Rencana sosialisasi
SEO Jeung Search Engine Optimasi Maps.
15. peta pisibilitas
16. Pisibilitas na lalulintas peta
17. peta lalulintas Web
18. Typology pembaca peta online
19. peta Basilica ka forum
20. Produksi peta: ukuranana cartographic agora
21. Naha nyebarkeun peta sakumaha hiji gambar?
22. Google Gambar jeung peta
23. Notions of SEO kalayan peta

SMO na peta. Optimasi jaringan sosial
24. Panyingkepan tina peta di jaringan sosial
25. Maps on Twitter
26. The peta di jaringan sosial
27. The katalog gambar peta
28. Maps on Wikipedia
29. Lisensi ngagunakeun peta
Tuturkeun 30 informasi cartographic online di hambalan 4
31. Maps sumber informasi dina Internét
Katalog prakték pangalusna dina gambar Google

Sajauh I geus bencong ningali manehna scoop, tapi upami Anjeun hoyong janten sadar dimana anjeun bisa ditéang dicitak atanapi dimana Anjeun tiasa ngundeur versi digital, abdi nyarankeun Anjeun turutan nyeratna:

Dina Akun Twitter @orbemapa

En Orbemapa.com nu mangrupakeun léngkah anu parantos sareng WordPress ayeuna urang terang di Blogger sakumaha Mundomapa. Dieu Anjeun tiasa ningali paling dibaca di Orbemapa.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.