The Global Positioning System salaku proyék adil elmu

Anjeunna geus balik elmu adil keur putra abdi, sarta sanggeus sababaraha diskusi ku guru dina kemungkinan proyék tungtungna geus kaliwat anjeunna kalawan hiji jumping ampir méteran tina kabagjaan ... Abdi ampir dua sabab mangrupakeun topik nu fascinates kami duanana . Ogé kusabab proyék ieu aslina, urang mutuskeun moal milarian dina Internet naon geus urang boga na alesan utama naha satengah nu mindeng ditolak atawa terus-terusan.

Najan sabenerna sataun kritis, salaku 13 urang ngan tahap éta nalika maranéhna ngawitan tanda tanya otoritas, injustices hirup diantara barudak jeung rumaja geus keuna kuring méakkeun sababaraha langkung waktos on isu nu teu merta bagikeun. A nak hébat ku hareup ngajangjikeun dina dunya pamasaran jeung téhnologi ... tapi kalawan sababaraha taun masih ka rediscover maranéhanana harga diri dina naon diitung sarta misah naon hargana fokus.

Poto dina katuhu sigana kawas kamari basa kuring meunang repudiation tina kulawarga ku nerapkeun enol péso. Jaja, maranéhna ngaku kuring keur sababaraha poé, nu euweuh cacah sabab gambar anu impressive.

Balik ka téma proyék kasebut nampilkeun operasi sistem GPS. Pikeun ieu kami boga gawe sabtu minggu, nyieun spasi antara jadi loba noise nu nyababkeun Hari Ibu; Anjeun kudu ngawangun modél di dunya, kalayan orbit tina kawat rasi satelit, buana digambar, lintang na bujur. Kalawan ieu ngajelaskeun kumaha koordinat geografis, kayaning gravitasi ngamungkinkeun putting objék kana orbit sarta panarimaan sinyal ieu ti alat jeung fungsi GPS terpadu.

Lajeng ku hiji iPad bakal némbongkeun mana satelit éta sanajan maranehna henteu, aya hiji aplikasi nepi ka simulate ngarobahna kana langit.

IMG_0257Sarta pamustunganana ngajelaskeun kumaha sistem ieu, babarengan jeung panarima GPS ayeuna mawa mobile na geolocation aplikasi dimekarkeun ngawenangkeun némbongkeun Google Earth jeung lokasi di mana maranéhna aya di sakola. Oh, éta abdi hoyong ningali eta kusabab kaulinan éta handles dinya kawas Boy Game.

Ku kituna, kawas stress jadi kajadian tumiba Loka minggu, ayeuna kuring boga salah pisan entertaining, abdi ogé kudu meuli pinding alus ngajaga iPad pikeun kacilakaan naon, ngalatih budak pikeun leuwih ti ulang saperti parakeet ngajelaskeun hal leuwih ti ngan géografi sarta hususna ka ngalatih anjeunna teu bluffing bakal ngahasilkeun selingan ku pangabisana maén Beusi-lalaki ... Salaku ngan manehna bisa!

Taun ka tukang kalawan kompor métana Anjeunna lumangsung munggaran di kelas, di sakola sarta di adil dina sakola ibukota. Kontras, waktos eta henteu bade di grup, sarta ... dina topik seru.

Ieu gé ningali kumaha eta mana ...

2 balesan keur "The Global Positioning System salaku elmu proyék adil"

  1. Biencausita maneh lamun nyaho nya, kuring nulis ti Peru sarta kuring manggihan kaca anjeun pisan metot sarta mangpaat saludosy loba sukses.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.