Ipad 2, ti sudut pandang urang

Kamari ieu waktu anu pohara seru pikeun fans tablet Apple iPad téknologi poténsi, utamana pamaké ayeuna per poé. Sanajan kecap konci cluttering mesin pencari dinten dina masalah walk nanyakeun ngeunaan kritik iPad 2, naha mésér hiji ayeuna, mun anjeun bisa ningkatkeun hiji iPad 1 jeung apdet anu dibawa iPads generasi kadua; Abdi hoyong konsentrasi dina subyek leuwih analitik persepsi kuring jeung nu leuwih lengkep di Ngepaskeun kalawan cangkir nikmat ti kopi mocha kalawan satengah ounce di amaretto an.

ipad 2 kritik

Steve Jobs, anu genius balik iPad 2

Ayer Kuring éta kabetot tuturkeun nepi zat, sanggeus néangan ku sababaraha cara nu teu lumangsung ngingetkeun asumsi, abdi tungtungna buka Twitter, dimana unggal menit bisa ningali hal ieu keur ditawarkeun dina presentasi teh; éta siaran live kawentar ukur ngajurung kuring nyekel hiji cacing nu ngajak kuring kaluar tina netbook. Kuring tungtungna nempo ulasan formal média boga pangaruh jeung peuting nu video HD anu Apple ngagantung dina kaca anjeun.

Dina watesan marketing, bener a episode hébat ti leaks sakumaha ngalakukeunana, frékuénsi ékspéktasi, jeung acara sorangan tontonan a.

Genius tukangeun ieu masih Steve Jobs, anu najan pensiunan pikeun kaséhatan geus kabuktian jadi pamingpin charismatic panggung anyar ieu Apple. Taya lalaki geus karisma hébat, sinisme Na, kaadigungan jeung derision ti pesaing eta bisa dianggap ku loba mun unethical; tapi hancana kitu ogé jeung kitu alam nu urang réngsé nepi ngarasakeun momen.

lalaki geus ditémbongkeun leuwih ti hiji hirup, abdi tingali jalan panggung, hal ipis tapi jeung rasa sarua humor nyaéta hebat. Pasti aya saurang lalaki anu geus earned teuing kritik, ditambahkeun kana nu kedah mawa ti sakola salaku Palasik "nerd", Mana teu robah teuing kalawan gaya na pakéan" fatally informal '. Tapi teu saurang ogé bisa ngalakukeun loba nyempad salah sahiji ikon di Silicon Valley, conto indisputable tina naon hartina mun gaduh wit na materializing jadi stylish. Sarta kami hoyong gaduh geus mitra di sahenteuna salah sahiji patén-patén na dileler 230.

Ku kituna, antara peran Jobs jeung kredibilitas Apple, nu kiwari madhab kalawan anjir bodas saeutik maranéhanana, sigana yen iPad 2 bakal narima ogé.

Potentials of 2 iPad

Pasti eta bade janten tablet panggedéna di 2011. Ngan sataun katukang dina karikatur ditinggalkeun leuwih, mocking Jobs presenting na "kasus 4 1 di"Ieu resembled a Roseta Batu MesirAranjeunna questioned ukuranana, manéhna teu boga USB, nu teu boga kaméra, teu flash endure, atoh.

Tapi taun sanggeusna, eta hal 14 juta dijual. Pesaing boga alat-alat hadé, tapi euweuh hiji geus junun ngajual saloba trend setter atawa maok perséntase considerable. Alesan ieu ngabalukarkeun Jobs ngomong moal nanya hiji slot USB ka sapertos hiji objek rapih, hiji pananya digital nyaeta perlu ... teuas ngartos tapi datangna ti Apple, bakal ditandaan trend tungtungna, sabab kami geus beres narima iTunes sakumaha hijina gateway .

Ayeuna, versi nu saukur jeung prosésor Core duo brings, geus shone dina panon ti developer dileupaskeun. Sajauh, aplikasi, loba di antarana rada dasar iPad geus dipaké pikeun Kabiasaan cukup basajan, sababaraha éta pohara husus, tapi kaasup haratis janten jumlah luar biasa tina 63,000 siap undeur. Pasti, ayeuna Jigana enya, urang AutoCAD WS sakumaha anu kasebut dina pangalusna Vérsi web bébas (I mudahan). Kawas, kuring henteu ragu ngalakukeun nu ESRI ieu geus mikir ngeunaan hiji hal hébat teu ukur mibanda ArcPad, sarta Bentley, pastikeun masihan anjeun prototipe alus ditempo taun ka tukang bisa meunang leungeun mah dina Amsterdam.

perbaikan sejenna bakal mawa aplikasi pikaresepeun kayaning dua kaméra jeung gyroscope, kalayan anu abdi tiasa dianggo keajaiban dina topik geospatial. GPS bisa kiwari jadi terpadu kompas jeung kaméra bari poténsi photogrammetry na LiDAR téknologi bakal nguntungkeun kalayan processor éta. aplikasi anyar nu geus ditémbongkeun téh ukur tangtangan pamekar, ngédit musik jeung video kalayan ramo anjeun, kalayan unjuk processor luar biasa, anu pikaresepeun keur asuransi na ceurik awakened dina industri desain.

ipad 2 kritik

parobahan séjénna nu mere kakuatan keur narik ati, anu panutup multiguna di bodas, nu kiwari torek, beuki kelir ... nu ngan hiji kawajiban ka trend ti Apple pikeun ngalakonan hal anu teu ngan saukur ngajalankeun ogé tapi ogé kasampak alus.

Masalah jeung Adobe.

Ieu tema latar tukang, bener pisan hipu. Apple geus mutuskeun, sarta kuring teu robah kana waktu, nyinkahkeun rojongan flash pikeun tablet iPad. crossfire nu geus di tingkat luhur antara dua anu kacida gedéna.

Masalah sareng ieu hasil ahir. Salah sahiji dua baris mungkas nepi keur ruksak serius. Dina panempoan abdi, wearer kasebut kaleungitan Adobe kusabab alesan katut:

  • Paling video nu ayeuna online, seueur kaulinan sarta animasi warni dina web, bentang tanpa ngajalankeun leuwih flash. Html5 digabungkeun jeung dijalankeunnana Kabiasaan dina lapisan béda jeung JavaScript sarta gaya impeccable kalawan manajemén css dijieun lumangsung dina hiji waktu nalika video HD keur beurat dieksploitasi.
  • IPad 2 anyar brings rojongan pikeun JavaScript, nu hartina loba resep beradaptasi ngembangkeun maranéhanana tinimbang neruskeun tarung kalawan flash.
  • Adobe, Flash mangrupakeun garis pentingna hébat. Anjeunna nuju Macromedia maehan pesaing Illustrator (Freehand) jeung Photoshop (petasan), tapi kombinasi dijieun antara Dreamweaver jeung Flash di Adobe Air mangrupakeun subjék nu maranéhna boga pikiran serius tur dimana konvergen potensi pinuh ku Adobe dina manajemén eusi internét.
  • Samentara éta, Apple téh parusahaan jeung whim sorangan, anjeunna cageur jadi alat tina hiji elite salila sababaraha taun. Anjeunna meunang loba duit na earn naon manéhna teu, jadi manehna moal budge ku vektor animasi. Salajengna, eta jadi marga di positioning pamaké nyambungkeun ngaliwatan mobile.

Dinten geus medar di warta yén Walt Disney Anjeunna boga meuli Rocket PackNu ngabalukarkeun tujuan ieu, meunang leupas tina gumantungna maranéhanana dina flash bari aplikasi luar App Store berpungsi. Ku kituna, urang bakal boga taun hese, Adobe Maskumambang ku tablet badag sejen tur software anu ngagunakeun populér; Apple on whim a, exploiting posisi sarta sakabéh pamaké poténsi ngantosan bisa mutuskeun naha FarmVille peternakan hayam bisa jadi dipelak dina iPad 2.

___________________________________________

sataun hébat pikeun téma tablet. Salaku éta netbook ngeunaan tilu ka tukang. Mun aya sababaraha gain dina ieu éta uninga yén saban poé pasaran kabukti mun Apple, nu boga batur pikeun membela eta kalawan gaya na pérak. Yakin lamun éta achieves posisi pasar gede, nurunkeun harga na aplikasi maranéhna nu dina tungtung deal anu bakal balikeun.

Kumaha lamun éta patut meuli 2 iPad?

  • Sumuhun, lamun boga duit meuli salah sahiji 64 GB sakali, lantaran euweuh pamutahiran.
  • Sumuhun, upami anjeunna ngalaman geus mutuskeun mésér hiji, éta boga harga anu sarua.
  • Sumuhun, sabab bakal patut sami sapanjang taun.
  • Sumuhun, upami eta ngurus geuwat jeung urang nyokot kauntungan teu lugging kabel, mouse, ransel jeung, upami anggap we bisa asup deui mantuan janten langkung produktif -pérak teu ngan glamour-.

Naon tangtu éta euweuh ngajadikeun rasa meuli 1 iPad, nu ti bulan ieu bakal ngawitan dijual saperti donat anu mayar kurang.

Samentara éta, urang geospatial saeutik dunya, nepi ka ngaharepkeun AutoCAD WS, ArcPAD pikeun iPad jeung Project Wise Navigator maksa urang mutuskeun pikeun 2 iPad.

Taya, abdi gaduh keur diobral iPad mah, acan.

Balesan keur 2 "iPad 2, ti sudut pandang urang"

  1. nalika keyboard iPad ieu disimpen di tengah layar Anjeun bisa ngundeur éta sanggeus dipencet tombol katuhu ka handap terus pencét set na ok ..

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.