Cadastre, dipedar di versi populér

Ieu salah sahiji panébangan pengker di mana kuring parantos digawé. Anta dokumén peringatan anu sanaos dipigawé pikeun konteks, tiasa waé tiasa dianggo pikeun nagara-nagara sanés na ngerjakeun pajeulitna ngécéskeun katastre dina vérsi anu -leuwih atawa kurang- ngarti

Vérsi populér cadastredokumen diwangun kaca 16 rapih digarap ku kontéks kartunis nu ngajadikeun hiji campuran metot Ilustrator kalawan kalam konvensional sarta tungtungna Adobe Photoshop nepikeun pesen nu sanajan twists na robah warna ka warna geus dijaga niat aslina. Kuring kudu ngaku yen artis anu hébat, tempo kumaha robah ngalibatkeun nanyakeun pakasaban kawas ieu sareng ngartos naskah anu geus naon euy geus I digawé sanajan kuring geus sababaraha disagreements nu offset ku kapuasan of sanggeus tungtungna diterbitkeun.

Thread umum diwangun ku paguneman jalma di muatan tina hiji dewan wali anu neangan walikota jeung cimata nanyakeun kumaha pajeg dikumpulkeun anu dipaké. The mayor'll gancang ngijinkeun salaku kumpulan pajeg sipat mangrupakeun kota attribution jumlah Téritori otonom hajat teu ukur nyieun tapi ogé kirang gumantungna kana pamaréntah puseur. Lajeng anjeunna ngécéskeun sababaraha lajengkeun kana munisipalitas di internal tur kumaha sakumna warga anu wajib nyumbangkeun tur ngiringan dina spasi rundingan jeung pentingna jenis naon ieu balik dina konstruksi.

Dina bab kadua ngécéskeun sakeudeung kumaha tanah. Keur pendekatan dokumen pondok mun cadastre fiskal, éta babbling ngeunaan pangukuran paling dasar sarta museurkeun langkung tekenan kana pangajen salaku pakotaan jeung désa, jeung conto kumaha itungan pajak jalan. Tangtu, luyu jeung kontéks nagara mana eta geus fallen ka abdi pikeun ngembangkeun latihan ieu dimana hukum ayeuna (anu dina jalan anyar) empowers kacindekan tina nilai cadastral kalawan populasi dina taun tungtung taun enol jeung lima.

Vérsi populér cadastre

Vérsi populér cadastre

Dina bagian tukang sababaraha aspék utiliti anu ogé ngahasilkeun cadastre multiguna dina kawijakan guna lahan sarta kapastian hukum maranéhanana kasampak. Ieu jelas yen dokumen ngabogaan konteks, nagara sarta proyék mana aplikasi prioritas anu jaksa a; yakin lamun ieu urutan légal atanapi sosial ékonomi tina dua bab kahiji geus béda.

Pangalaman parantos narik, saprak di ilamén dina dokumén anu sanés jentrena halaman halaman sareng halaman eusi teknis. Ista ogé gampang pikeun menerkeun yén ieu leres, panunjuk kritik jalma anu ngécéskeun maranéhna teu ngarti kana éta sareng abdi percirkeun yén geomatics gaduh seni migunakeun kecap anu ngangkat ego kami; Henteu aya anu goréng sabab badan atanapi sakedik anjeun kedah ngasongkeun tempat anu ngabohong :). Tapi dina hal ieu, nalika hajat kanggo komunikasi, kritikna maca non-spésial nyarios naon anu dipikaharti, dipikaharti, henteu dipikaharti, matak ngabingungkeun, pisan éksténsif, téknik anu ngagaduhan raray anu kerang, kelamin kelamin, kelir tina kaosna, sigana kumaha mah Danilo Lemuz ... pondok, sacara gembleng learning.

Kuring ngagantung dokumen di dieu, sabab sajaba ti sababaraha salinan anu geus dicitak, instrumen ieu kedah janten sadia pikeun masarakat anu peryogi aranjeunna, salamina bagian tina hiji trend nu teu bisa balik dina demokratisasi pangaweruh. Sababaraha kali anjeun kedah ngerjakeun presentasi sareng anjeun peryogi Gambar gambar ... kanggo naon atuh yakin ieu publikasi bakal hartosna kontribusi anu penting.

Asuransi di nagara sejen bisa manggihan leuwih mangpaat.

Vérsi-populér-of-darat-ahir-edit

2 Balesan pikeun "The Cadastre, dipedar dina versi populér"

  1. Dokumén parantos ngabayékeun halaman-halaman anu aya dina kaca kadua dina pdf, anu saur anjeun hartosna.
    Artikel anu ngamajukeun téma, panulis Geofumadas.

  2. Saha anu ditulis di luhur

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.