Layar Castle, layar toko online

Aya teu loba pilihan kawas ieu, nu ngidinan toko video naon eusina jeung monitor tapi aplikasi digawekeun online. Camtasia jadi jauh kungsi hiji pilihan irreplaceable, sanajan aya séjén tapi jeung ngawatesan ngahemat video nu lokal.

Hal ieu kacida gunana pikeun tutorials video tur boga tujuan pikeun masihan bantuan online, tetep video, komunikasi link atawa ngan saukur nempatkeun kode HTML tinimbang dijelaskeun:

Ngaklik on tombol ... lajeng Anjeun buka jeung anjeun maénkeun abajito ...

layar matak web disebut Castle layar, Ieu mangrupakeun ngembangkeun on Java, jadi sakuduna ngajalankeun on wae sistem operasi. Jeung sanajan ngawengku aya mesin virtual Java dipasang, palaksanaan nyaeta online sareng klik basajan dina tombol jeruk.

initiating

Nyetél ukuran newak layar, lamun bakal dugi ka rubak maksimum dina blog anu, kayaning 450 300 × piksel.

layar matak

Ogé ngidinan Anjeun pikeun nilik atawa sacara manual nyered layar tur salaku tambahan, Anjeun ogé bisa nyimpen audio. Sakali siap tombol pikeun muka recorder nu dipencet.

buruk

Saatos newak nu dimimitian hiji aya hiji tombol pikeun ngareureuhkeun rekaman, sareng oge bisa nyéred jandela ka widang nu lian dina layar.

ka luhur

Dina status ngarekam direureuhkeun atanapi rengse éta disadiakeun hiji ikon keur unggah kana video, nu disimpen dina ramatloka ngeunaan ScreenCastle. Lamun anjeun rengse nepi, cukup pilihan nu Anjeun wani nyarankeun situs ieu muncul:

  • Lalajo video nu langsung
  • Tempo kodeu html jeung Lebetkeun salaku web a
  • Buka file langsung ngundeur
  • Kode BB pikeun nempatkeun deui dina forum a
  • jsb ...

layar matak

kudu nyandak katingal aJigana layanan nu sia jeung jalma anu rék deui, aya ogé hiji API tur kamampuhan pikeun Gunung dinya on wiki a ... moal bakal menyakiti nuturkeun ngaliwatan Twitter.

Pikeun ayeuna teu aya wates file, sarta tétéla éta pidio teu dihapus malah di FAQ nu ngécéskeun yén jigana pamustunganana bisa mupus jeung bisa diatur wates pikeun ukuran video.

via: Microsiervos

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.