Dieu sareng Loqate Expand Partnership Ngabantosan Usaha Ngoptimalkeun Pangiriman

IEUH Panyiaran, platform data sareng téknologi, sareng Loqate, pamekar ngarah tina verifikasi alamat global sareng solusi geocoding, parantos ngumumkeun hiji usaha anu ditambihkeun pikeun nawiskeun usaha pang anyarna dina néwak alamat, validasi, sareng téknologi geocoding. Usaha di sadaya industri butuh data alamat anu diverifikasi pikeun operasi dinten-dinten, khususna ritel, transportasi sareng logistik, jasa finansial, sareng kasehatan.

Loqate masih ngahijikeun data peta SINI, geocoder, sareng alur algoritma kana panangkalan alamat alamat sareng verifikasi anu sering dianggo. Perkembangan anu ditambihkeun tiasa mantuan perusahaan ngawangun solusi anu diperyogikeun pikeun ngaoptimalkeun pangiriman produk, jasa, sareng keterlibatan pelanggan sacara umum.

"Pendalaman hubungan Loqate sareng SINI, para ahli utama dina pemetaan data sareng data internasional, ngamungkinkeun urang pikeun nawiskeun solusi anu dipimpin pasar sareng ngahontal para mitra sareng palanggan," saur Justin Duling, Wakil Présidén Senior jeung Kapala Perdagangan Komersial, Loqate . "Kami ngarepkeun ngembangkeun kolaborasi kami sareng SIN pikeun ngabales data lokasi engké ngagunakeun kasus ti mitra sareng konsumén urang."

Konversi digital alamat pos kana garis lintang anu tepat sareng bujur anu direncanakeun dina peta (geocoding) parantos janten alat anu kritis pikeun bisnis sapopoé. Nalika perjalanan customer janten langkung digitized, data lokasi bakal janten atribut kritis dina nganteurkeun pangalaman anu langkung hébat.

"Unggal dinten, jalma sareng komputer di sakumna dunya ngarékam atanapi maca jutaan alamat, anu sadayana butuh validasi pikeun kasampurnaan sareng akurasi," saur Jason Bettinger, Kepala Jasa Émbaran sareng Keuangan di HERE Technologies. "Kami resep dilegakeun kolaborasi kami sareng Loqate nalika urang ngagabungkeun téknologi lokasi pangsaéna pikeun mastikeun yén usaha ngan ukur tiasa dianggo sareng data lokasi anu disahkeun sareng janten kabutuhan pikeun internal sareng nasabahna."

Peta SINI diwangun ku sababaraha lapisan data, sapertos wates pos sareng administrasi, alamat, jaringan jalan sareng sistem transportasi, titik anu dipikaresep, sareng seueur deui. Data bakal ningkatkeun kamampuan curation data propriétasi na Loqate anu nyiptakeun data referensi premium anu digunakeun ku téknologi jang nyokot gambar jeung téknologi verifikasi global.

Dinten ayeuna, Loqate nawiskeun solusi verifikasi alamat global anu lengkep, didamel tina dua produk, didamel ku panyadia data global anu kasohor:

1) Nangkep, produk anu diramalkeun sateuacanna anu ngamungkinkeun alamat interaktif jang nyokotkeun alamat global sacara nyata dina waktos nyiptakeun data anyar, sareng

2) Pariksa, produk anu tiasa teras-terasan, pariksa, sareng ningkatkeun database alamat, nambihan geocoding, sareng ngabalikeun geocoding kana rékaman anu disahkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.