arsip pikeun

Apple - Mac

Émbaran ngeunaan Apple. Mac sakuliah dunya

Naon anu kudu dipigawé lamun maok hiji iPad

Buka subjek bisa jadi atra, tapi sooner atanapi engké nu peryogi kauninga naon nu kudu mun anjeun maok hiji iPad. Bari sababaraha aspék dilarapkeun ka iPhone, iPod Toel jeung iMac, pribados hoyong nyandak keur ngahargaan ka naon someday alim aya: 1. Ulah sajauh mungkin ...

Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, pausahaan paling wawakil dina widang geospatial di wewengkon komunikasi Amérika Latin geus dibuka dua aplikasi pikeun majalah MundoGEO bisa ditempo ti alat nu bagerak, duanana Apple ios sarta Android. Ngan sataun ieu, majalah dihijikeun eusi majalah InfoGNSS InfoGEO na Sajaba ieu kaasup ...

Kit GIS, tungtungna hal alus pikeun iPad

Tungtungna kuring ningali hiji aplikasi estu pikaresepeun pikeun iPad pendataan GIS berorientasi di lapangan. alat nu boga potensi loba hal, sarta daun dina aplikasi diapers Kuring geus diusahakeun sakumaha GaiaGPS, GIS4Mobile, ArcGIS pikeun iPad jeung GISRoam; kiwari dimungkinkeun kuat tapi teu marahmay digawekeun tur leuwih difokuskeun kana analisis ...

Trik meunang dipake kana keyboard virtual iPad

Euweuh hadé ti keyboard Zagg pikeun berpungsi dina iPad, anu saliwatan geus ditémbongkeun kuring geus boga fungsi minangka panyangga pikeun serelek hiji méter onto beton. Tapi kembangan teu salawasna rahmat a, jadi didieu sababaraha tips meunang dipake kana keyboard virtual. 1. Teu alus nyandak kabiasaan goréng. ...

Majalah 3, isu 3

Ngan kiwari geus datangna PC Magazine, July 2011 édisi digital. Candak kasempetan pikeun ngamajukeun tema dieu Kuring geus entertained kuring di ieu ampir teu bisa balik balik kami ulah ampir nanaon jeung évolusi kuku. Kuring ogé ngamajukeun tips tungtung dipikaresep di dua majalah di satengahing pangabutuh geospatial janten ...

Kumaha carana néwak layar ipad

Urang hirup di kali pangan gancang, sagalana is on jalan, modular, relevansi scalable jeung dulur. Sangkan hirup urang diajar di hiber. Sanggeus ampir genep bulan maké iPad, éta lumangsung nepi ka kuring kumaha kuring bisa ngalakukeun nu dina desktop disebut "layar print" atanapi ditarjamahkeun ...

Kumaha lulus payil ti iPad ka PC

Gawé dina tablet anu prakték nu urang dipaké pikeun, sabab mangrupakeun trend geulis teu bisa balik. Dina hal ieu urang bakal ningali kumaha ngajawab isu ngalirkeun data antara PC na iPad kalawan sahenteuna tilu pilihan. 1. Ngaliwatan iTunes Ieu sugan téh paling praktis, sabab ngan ...

Blogsy keur Blog ti hiji iPad

Sigana mah tungtungna kapanggih hiji aplikasi bisa ditarima keur iPad anu ngamungkinkeun blogging tanpa loba sangsara. Sajauh anjeunna kungsi nyobian BlogPress jeung WordPress resmi, tapi Jigana Blogsy dipilih salaku ngedit WYSIWYG leuwih atawa kirang ramah. Bari kuring ngajawab layanan nu hosted gambar ...

Ngantosan iPad 2

Ieu lucu, tapi nyangkokkeun hade pamaké tina platform mobile anu ngantosan ningali naon baris némbongkeun dina sababaraha jam. Jeung positioning anu boga Apple on mobile, urang kedah ningali naon kajadian: Tom Cook weruh ngalebetkeun kaulinan sareng dampak sarua Jobs taun ka tukang? Bakal anjeunna balik deui ka ...