arsip pikeun

Cartografia

Aplikasi jeung sumber pikeun elmu nu ngurus ulikan sarta ngembangkeun peta geograpis.

IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun Majalah Twingeo édisi ka-6, kami gaduh kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan. Slogan aranjeunna "Visualisasikan dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ...

Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo ieu kami muka bagian anu khusus pikeun wirausaha, waktos ieu giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés pikeun jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka masarakat GEO. Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami tiasa nyusun rencana kami ...

Esri nyebarkeun Buku Karangan Pamaréntah Smarter ku Martin O'Malley

Esri ngumumkeun publikasi Buku Pamaréntah Smarter Pamaréntah: Pitunjuk Palaksanaan 14-Minggu pikeun Pamaréntahan Hasil ku tilas Gubernur Maryland Martin O'Malley. Buku nyebarkeun pelajaran tina bukuna anu sateuacanna, Pamaréntah Smarter: Kumaha carana Ngatur Hasil dina Jaman Informasi, sareng sacara ringkes nampilkeun rencana anu interaktif, gampang dituturkeun ...

Dieu sareng Loqate Expand Partnership Ngabantosan Usaha Ngoptimalkeun Pangiriman

HERE Technologies, platform data sareng téknologi lokasi, sareng Loqate, pamekar pamimpin verifikasi alamat global sareng solusi geocoding, parantos ngumumkeun kerjasama anu dimekarkeun pikeun nyandak bisnis anu pang anyarna dina tangkap alamat, validasi sareng téknologi geocoding. Usaha di sadaya industri peryogi data alamat ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Bandingkeun ukuran nagara

Kami parantos ningali kana halaman anu pikaresepeun pisan, disebatna thetruesizeof, éta parantos aya dina internét salami sababaraha taun sareng di jerona - ku cara anu interaktif sareng gampang - pangguna tiasa ngabandingkeun luas permukaan antara hiji atanapi sababaraha nagara. Kami yakin yén saatos nganggo alat interaktif ieu, anjeun bakal ngagaduhan ...

UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasi anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg sareng Universitas ICESI, ngagaduhan kamewahan anu luar biasa dina taun ayeuna, mangrupikeun dinten énggal tina acara UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: Pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasina, dinten Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés bébas. Janten…

Lebetkeun peta di Excel - kéngingkeun koordinat géografis - koordinat UTM

Map.XL mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun peta kana Excel sareng kéngingkeun koordinat langsung tina peta. Anjeun tiasa ogé nunjukkeun daptar lintang sareng bujur dina peta. Kumaha carana ngalebetkeun peta dina Excel Saatos Program dipasang, éta ditambihkeun salaku tab tambahan anu disebut "Peta", kalayan pungsionalitas ...

Egeomates Ujang anjeun nganjang ka publikasi online portal nandatangan Spanyol!

Saméméhna: Ngurus sagala hal anu aya hubunganana sareng géografi sareng pamekaran kartografi di masing-masing nagara parantos ngahasilkeun panyipta instansi pamaréntah anu tanggung jawab kana tugas penting ieu. Dina sababaraha kasus gumantung kana Departemen Pertahanan atanapi anu sanés numutkeun bagan organisasi internal masing-masing nagara, jenis ieu ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Perusahaan Allware ltd nembé ngaluncurkeun Kerangka Wéb anu disebat eZhing (www.ezhing.com), kalayan anjeun tiasa dina 4 léngkah ngagaduhan peta pribadi nyalira kalayan indikator sareng IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, dll) sadayana sacara real waktos. 1.- Ngadamel Layout (Zona, Obyek, Angka) anjeun -> Simpen, 2.- Sebutkeun obyék properti -> Simpen, 3.- Ngalaan ...

The surup Skala

Ieu tulisan anu pikaresepeun ku Regis Wellausen diterbitkeun dina Majalah MundoGEO, anu ngingetkeun urang ngeunaan teu tiasa dibalikkeun deui pernyataan Catastro2014 anu diangkat ku Gambar dua puluh taun ka pengker, khususna anu aya hubunganana sareng modél salaku gaganti kartografi tradisional. Usul resolusi posisional pikeun ngaganti paradigma sepuh.…

Ukuran leres nagara-nagara

thetruesize.com mangrupikeun situs anu matak, dimana nagara-nagara tiasa ayana dina paningal GoogleMaps. Ku cara nyéred obyék, anjeun tiasa ningali kumaha nagara-nagara distorsi sareng bédana lintang. Sakumaha ditembongkeun dina gambar, proyéksi silinder, nalika nyobian ngadamel proyéksi dina pesawat maksa ...