arsip pikeun

Cartografia

Aplikasi jeung sumber pikeun elmu nu ngurus ulikan sarta ngembangkeun peta geograpis.

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...

Bandingkeun ukuran nagara

Simkuring geus nyokot katingal di situs pisan metot disebut thetruesizeof, waktu nu diperlukeun sababaraha taun dina jaringan jeung di dinya - pisan interaktif jeung gampang, pamaké tiasa ngadamel babandinganana wewengkon beungeut antara hiji atawa leuwih nagara. Kami yakin yén sanggeus nyieun pamakéan alat interaktif ieu, mungkin gaduh ...

WORLD Forum UNIGIS, Cali 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi organisasi Anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg na ICESI Universitas disebut dina ngembangkeun méwah tremendous taun ieu, poé nu anyar WORLD Forum UNIGIS, Cali acara 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi Organisasi maranéhanana, dina Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés anu gratis. Ku kituna ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), kalawan nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu. 1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen, Telepon ngaranna 2.- objék Propierties -> Simpen, 3.- ngungkabkeun ...

The surup Skala

Ieu hiji artikel metot ku Regis Wellausen dimuat dina Majalah MundoGEO nu reminds kami jelema pernyataan teu bisa balik Catastro2014 diangkat ku Gbr dua puluh taun, utamana nu patali jeung modeling salaku gaganti pikeun Biologi Kelautan sarta Akuatik tradisional. Usul resolusi posisional ngaganti hiji paradigma sepuh. ...

Ukuran leres nagara

thetruesize.com mangrupa loka metot, dimana anjeun tiasa nomeran nagara dina panempo GoogleMaps. Nyered objék, anjeun tiasa ningali kumaha cara nagara mawa tata bédana lintang anu menyimpang. Ditémbongkeun saperti dina gambar, dina proyéksi cylindrical, nalika nyobian sangkan a proyéksi dina pesawat nu Angkatan nu ...

Kumaha éta peta dunya di 1922

Ieu edisi panganyarna tina National Geographic brings dua jejer dipikaresep hébat: Dina hiji sisi, hiji laporan éksténsif proses modeling asset maké laser sistem newak. Ieu item collectible, dijelaskeun dina pajeulitna nu dipingpin karya dina rupa Gunung Rushmore dina Selatan Dakota ...