arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...

WORLD Forum UNIGIS, Cali 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi organisasi Anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg na ICESI Universitas disebut dina ngembangkeun méwah tremendous taun ieu, poé nu anyar WORLD Forum UNIGIS, Cali acara 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi Organisasi maranéhanana, dina Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés anu gratis. Ku kituna ...

Kursus-kursus ArcGIS pangalusna

Mastering software pikeun sistim informasi geografis ampir dilawan dinten naha éta hayang ngadominasi pikeun ngahasilkeun data, rék dilegakeun pangaweruh ngeunaan program sejen urang nyaho atawa mun nu dipikaresep mung dina tingkat eksekutif pikeun neuleuman hiji disiplin dina nu ieu Anjeun bisnis aub. ArcGIS mangrupakeun ...

QGIS kursus pangalusna di Spanyol

QGIS nyandak tangtu pasti aya tujuan loba pikeun warsih ieu. Kode program haratis, QGIS geus jadi leyuran ngaronjat paménta, duanana pausahaan swasta jeung organisasi pamaréntah. Ku kituna, najan master ArcGIS atawa alat sejen ka ngawengku di neruskeun anjeun ...

Python: bahasa nu kedah prioritas geomatics

Taun ka tukang kuring disaksian kumaha sobat "Filiblu" kapaksa ninggalkeun dina hiji sisi program Visual Basic pikeun Aplikasi (VBA) kalawan anu manéhna ngarasa rada teu nyaman, sareng gulung nepi sleeves maranéhanana diajar Python ti scratch ngamekarkeun hiji adaptasi plugin nu "diuk Municipal" dina QGIS. Ieu mangrupa aplikasi anu ngajalankeun ...

Masters online di Systems Émbaran Geographic

master SIG online

Ieu pasti salah sahiji alternatif pangalusna kaahlian online dilarapkeun ka geospatial, utamana dilayanan di Spanyol. Program Pascasarjana MSc (GIS) -Master of Élmu (Émbaran Kecap Élmu & Systems), dijudulan ditawarkeun ku Universität Salzburg, Austria, ngaliwatan na Departemen Geoinformatics - Z_GIS, anu tumuwuh di ...