arsip pikeun

Pangajaran CAD / GIS

Trik, kursus atanapi manual pikeun CAD / GIS

Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo ieu kami muka bagian anu khusus pikeun wirausaha, waktos ieu giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés pikeun jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka masarakat GEO. Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami tiasa nyusun rencana kami ...

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih sareng karya référénsi pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan séri terbitan anyar anu judulna "Inside MicroStation CONNECT Edition ", ayeuna sayogi dicetak di dieu sareng janten e-book ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Ngarobah data CAD mun GIS kalawan ArcGIS Pro

Ngarobih data anu diwangun sareng program CAD kana format GIS mangrupikeun rutin anu biasa, utamina kusabab disiplin rékayasa sapertos survey, kadés atanapi konstruksi masih ngagunakeun file anu diwangun dina program desain dibantuan komputer (CAD), kalayan logika konstruksi anu teu berorientasi. pikeun objék tapi kana garis, poligon, pengelompokan sareng ...

UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasi anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg sareng Universitas ICESI, ngagaduhan kamewahan anu luar biasa dina taun ayeuna, mangrupikeun dinten énggal tina acara UNIGIS WORLD FORUM, Cali 2018: Pangalaman GIS anu ngartikeun sareng ngarobih organisasina, dinten Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés bébas. Janten…

Kursus-kursus ArcGIS pangalusna

Ngawasa parangkat lunak pikeun sistem inpormasi geografis ampir teu bisa dihindari ayeuna, naha anjeun hoyong ngawasa pikeun produksi data, pikeun ngalegaan élmu ngeunaan program sanés anu kami terang, atanapi upami anjeun ngan resep tingkat eksekutif pikeun terang disiplin anu anjeun perusahaan anjeun aub. ArcGIS mangrupikeun ...

QGIS kursus pangalusna di Spanyol

Nyandak kursus QGIS pasti janten tujuan seueur taun ayeuna. Tina program open source, QGIS parantos janten jalan kaluarna anu paling dipénta, boh ku perusahaan swasta sareng organisasi pamaréntah. Janten, sanaos anjeun ngawasa ArcGIS atanapi alat sanés, kalebet dina lembar kerja anjeun ...

Python: bahasa nu kedah prioritas geomatics

Taun kamari kuring tiasa nyaksian kumaha sobat kuring "Filiblu" kedah nyingkirkeun program Visual Basic for Applications (VBA) anu anjeunna raoseun raoseun pisan, sareng ngagulung baju baju na diajar Python ti mimiti, pikeun ngembangkeun adaptasi tina plugin "SIT Municipal" dina QGIS. Éta mangrupikeun aplikasi anu parantos tetep ...

ArcGIS - Buku Gambar

Ieu mangrupikeun dokumén anu ngeuyeuban anu sayogi dina basa Spanyol, kalayan kontén anu berharga pisan, sacara historis sareng téhnis, ngeunaan ngokolakeun gambar dina disiplin anu aya hubunganana sareng élmu bumi sareng sistem inpormasi géografis. seuseueurna kontén ngagaduhan hyperlink ka halaman anu aya kontén interaktif. Anu…