kursus online Anyar gvSIG

Announcing mimiti tina prosés pendaptaran tina kursus learning jarak gvSIG-Cimanuk, jeung 2014 motong kadua, nu mangrupakeun bagéan tina Program tawaran sertifikasi tina Asosiasi gvSIG. Pikeun nyirian ulang kasapuluh tina proyék gvSIG seueur kursus téh potongan, jeung ogé ngawengku tangtu bébas tina i3Geo. Prosés pendaptaran dimimitian saperti kieu:

gvsig
gvsig

Dina diwatesan Mode Pendaftaran (ihwal eusi Limited) jeung prasasti sarta kabuka:

+ Kursus-kursus gvSIG:

1. gvSIG pamaké (Basa: Spanyol) 9na. Edition. minggu 10: lilana. Imah: 06 / 10 / 2014. Sks gvSIG sertifikasi pamaké: 90. Ongkos: euro 295 (10mo promotion ulang gvSIG: euro 195)

+ Kursus-kursus GvSIG Applied:

2. gvSIG dilarapkeun kana jalan aspal Manajemén sarta Traffic (Basa: Spanyol) 4ta. Edition. minggu 4: lilana. Imah: 13 / 10 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 40. Ongkos: euro 295 (10mo promotion ulang gvSIG: euro 150)
3. gvSIG + EPASWMM dilarapkeun kana rarancang jeung manajemen sewerage sarta drainase urban (Basa: Spanyol) 4ta. Edition. minggu 4: lilana. Imah: 06 / 10 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 40. Ongkos: euro 295 (10mo promotion ulang gvSIG: euro 150)
4. gvSIG dilarapkeun kana Manajemén Municipal (Basa: Spanyol) 5ta Edition. minggu 4: lilana. Imah: 13 / 10 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 30. Ongkos: euro 295 (10mo ulang promotion gvSIG: euro 195).
5. + EPANET gvSIG dilarapkeun kana rarancang jeung manajemén jaringan suplai (Basa: Spanyol) 3ra. Edition. minggu 4: lilana. Imah: 06 / 10 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 30. Ongkos: euro 295 (10mo ulang promotion gvSIG: euro 150).

+ Kursus-kursus Geoprocessing sarta Analisis Ruang:

6. geoprocessing canggih gvSIG (Basa: Spanyol) 7ma Edition. minggu 10: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 75. Ongkos: euro 395.
7. Canggih geoprocessing gvSIG (Basa: Portugis) 1era. Edition. minggu 10: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 75. Ongkos: euro 395.
8. Taneuh jeung Analisis hidrologis (Basa: Spanyol) 2da. Edition. minggu 4: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 30. Ongkos: euro 79.
9. Análise do respite na hidrologis (Basa: Portugis) 1era. Edition. minggu 4: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 30. Ongkos: euro 79.
10. Analisis pisibilitas sarta cahaya (Basa: Spanyol) 2da. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 59.
11. Análise of visibilidade na Iluminação (Basa: Portugis) 1era. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Waragad: euro 59.
12. Analisis propil jeung bagian cross (Basa: Spanyol) 1era. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 59.
13. Análise of perfis na transversais Seções (Basa: Portugis) 1era. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 59.
14. analisis biaya na ruteu optimal (Basa: Spanyol) 1era. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 59.
15. Análise of Custos na rusak Ótimas (Basa: Portugis) 1era. Edition. minggu 3: lilana. Imah: 22 / 09 / 2014. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 59.

Dina modeu Buka Enrollment (kalawan éntri geus kabuka, permanén):

1. Basis data Geospatial: PostgreSQL - PostGIS (Basa: Spanyol). minggu 6: lilana. Sks keur sertifikasi IDE: 60. Ongkos: euro 295.
2. Analisis Network kalawan gvSIG Desktop (Basa: Spanyol). minggu 2: lilana. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 75.
3. Tables Navtable na normalisasi (Basa: Spanyol). Durasi: 1 minggu. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 10. Ongkos: euro 60.
4. Publishing Layanan OGC (Basa: Spanyol). Durasi: 1 minggu. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 75.
5. Analisis Geostatistical gvSIG na Sextant (Basa: Spanyol). minggu 3: lilana. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 20. Ongkos: euro 165.
6. Paké kreasi metadata sarta manajemén inpormasi geografi. minggu 2: lilana. Sks keur sertifikasi IDE: 20. Ongkos: euro 90.
7. analisis data LiDAR tur tekad sahiji aliran puncak ku gvSIG, HEC HMS. minggu 6: lilana. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 60. Ongkos: euro 345.
8. gvSIG 3D jeung animasi (Basa: Spanyol). minggu 2: lilana. Kiridit Ahli sertifikasi gvSIG: 30. Ongkos: euro 75.

Ku milu dina kursus ieu anjeun nampi sks tina program sertifikasi gvSIG anu ngamungkinkeun anjeun cocog pikeun "GvSIG User" sareng "GvSIG User Expert" sertifikasi [2]; dina waktos anu sami anjeun nyumbang kana pangrojong proyék gvSIG.

Kabéh platform kursus gvsig-tangerang tiasa redeemable di 100% keur pagawe aktif di Spanyol ngaliwatan tripartite Yayasan keur Diklat Pakasaban. Inpo ngeunaan bonus ieu [3], atawa ngaliwatan akun surélék contacto@gvsig-training.com.

Sajaba kami ditambahkeun bentuk anyar. Enrollment kabuka sarta bébas, jeung kursus:

1. i3Geo. Kerangka pikeun Geoportals (Basa: Portugis). minggu 2: lilana. Ongkos: Free.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep didatangan platform kami [1] atawa nulis kana alamat email handap: inscripciones@gvsig-training.com atanapi info@gvsig-training.com

[1] http://www.gvsig-training.com
[2] http://www.gvsig.com/servicios/certificacion/certificacion
[3] http://pdfs.gvsig-training.com/Condiciones_Fundacion_Tripartita_ESP.pdf

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.