gvSIG sarta manajemén résiko 2.0: 2 approaching webinars

Interestingta metot kumaha komunitas learning tradisional évolusi, sareng naon saacanna diperyogikeun kamar konferensi kalayan komplikasi kajauhan sareng ruang, ti iPad tiasa disaksian ti mana waé di dunya.

Dina kontéks éta, raket pisan pikeun ngembangkeun dua wéb anu kedah urang sadayana mangpaatkeun, nganggap yén pikeun ieu sanés henteu perlu ninggalkeun kantor atanapi karya konvensional:

gvSIG Desktop 2.0

Ieu bakal 7 Méi sareng anu diwanohkeun ku MundoGEO sareng Asosiasi gvSIG.

Webinar 7 de Mayo sareng ngalebetkeun presentasi fitur anyar versi gvSIG anyar, sarta idéal pikeun terang perbédaan utama antara garis ieu sareng versi 1.12x anu henteu tiasa dituluykeun di handapeun ngembangkeun éta saatos kematangan vérsi ieu ngahontal darajat dileupaskeun salaku versi stabil. Ku kituna bakal jadi istiméwa uninga tindakan anu bakal diayakeun dina sasih-hal sasama.

Kalayan pendaptaran gratis, acara online ieu didiraskeun ka sadaya pamaké sarta pamekar gvSIG Desktop anu resep terang fitur utama vérsi 2.0 kasebut, sarta kahareup na.

Spéker na bakal jadi Álvaro Anguix, Diréktur Jéndral Association gvSIG. Para pamilon webinar bakal tiasa berinteraksi sareng presenter ngaliwatan ngobrol, ogé tiasa nuturkeun acara via Twitter (@mundogeo #webinar). Sadaya pamilon online seminar ieu bakal nampi sertipikatna partisipasi.

Gabung kami dina webinar ieu!

  • webinar: gvSIG Desktop 2.0
  • tanggal: 7 Méi of 2013
  • gunung: 14: 00 GMT

Saatos pendaptaran réngsé, anjeun bakal nampi email konfirmasi kalayan panumbu ka aksés webinar ieu.

Syarat Syarat: PC - Windows 7, Vista, XP atanapi 2003 Server / Macintosh-Mac OS X 10.5 atawa leuwih anyar / Mobile - iPhone, iPad, Android

Tempat kawates

Ngadaptarkeun haratis dina halaman ieu:

https://www2.gotomeeting.com/register/798550018


Manajemén darurat anyar nganggo Kartografi.

geospatial-webinars-logoIeu parantos diwanohkeun ku Direksi Magazine, anu bakal diajar kumaha tim Tanggapan Krisis nyiptakeun inpormasi kanggo kayingan kanggo palaku darurat sareng warga salami Hurricane Sandy. Ngagunakeun parabot geospatial, kayaning Google Maps Engine, tim Crisis Response tiasa dianggo ku sababaraha instansi nu patali jeung musibah pikeun ngumpulkeun sareng babagi inpormasi ngaliwatan peta Krisis, alat open source dikembangkeun ku tim. Hurricane-sandy-Oct-28-750x375Peta lapisan Sandy 50 + ngawengku:

  • Tracking lokasi, diantarana jalan rugi ayeuna sareng diantisipasi, kahadean ti National Hurricane Center NOAA
  • Ngingetkeun umum, kaasup béwara évakuasi, peringatan badai sareng langkung, ngaliwatan weather.gov sarta earthquake.usgs.gov
  • Radar sareng awan gambar ti weather.com sareng Laboratorium Panalungtikan Naval AS.
  • Inpo épakuasi sareng rute, kaasup ruteu évakuasi NYC Open Data husus
  • Panyumputan sareng puseur recovery, SPBU kabuka sareng nu sanesna

Naon anu kedah dilakukeun:

  • Palajaran anu diajar ti tim Tanggapan Krisis numutkeun pemetaan ngeunaan krisis ayeuna
  • Kalayan tim anu nganggo crowdsourcing pikeun ngajaga hiji lapisan peta panerisan pang populernana
  • Parabot anu sapertos sapertos Krisis Peta sareng Google Maps Engine tiasa ngabantosan anjeun dina kaayaan darurat anjeun

Pameran anu dipiboga Christiaan Adams ti Google Earth sareng Google Crisis Response, sareng Jennifer Montano, geospatial manager nasional.

Gabung sareng 9 Méi 2: 00 PM - 3: 00 PM EDT

Ngadaptar ayeuna

Saha kanggo?

Saha resep Google geospatial tools, khususna kalibet dina kaayaan nungkulan darurat

  • Syarat sistem
    PC PC sareng Windows 7, Vista, XP atanapi 2003 Server
    Upami Macintosh Mac OS X 10.5 atawa leuwih anyar

Ngadaptar ayeuna

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.