gvSIG 2.0 sareng Manajemén Résiko: 2 halaman wéb anu bakal datang

Interestingta metot kumaha komunitas learning tradisional évolusi, sareng naon saacanna diperyogikeun kamar konferensi kalayan komplikasi kajauhan sareng ruang, ti iPad tiasa disaksian ti mana waé di dunya.

Dina kontéks éta, raket pisan pikeun ngembangkeun dua wéb anu kedah urang sadayana mangpaatkeun, nganggap yén pikeun ieu sanés henteu perlu ninggalkeun kantor atanapi karya konvensional:

gvSIG Desktop 2.0

Ieu bakal 7 Méi sareng anu diwanohkeun ku MundoGEO sareng Asosiasi gvSIG.

Webinar 7 Méi sareng kalebet presentasi fitur-fitur anyar vérsi gvSIG énggal, sareng idéal pikeun terang bédana utama antara garis ieu sareng versi 1.12x anu henteu bakal diteruskeun dina kaayaan pamekaran saatos kadatangan versi ieu sumping dugi ka dileupaskeun salaku vérsi anu stabil. Janten bakal pikaresepeun pikeun terang tindakan anu bakal dilakukeun dina sababaraha bulan ka payun.

Kalayan pendaptaran gratis, acara online ieu didiraskeun ka sadaya pamaké sarta pamekar gvSIG Desktop anu resep terang fitur utama vérsi 2.0 kasebut, sarta kahareup na.

Spéker na bakal jadi Álvaro Anguix, Diréktur Jéndral Association gvSIG. Para pamilon webinar bakal tiasa berinteraksi sareng presenter ngaliwatan ngobrol, ogé tiasa nuturkeun acara via Twitter (@mundogeo #webinar). Sadaya pamilon online seminar ieu bakal nampi sertipikatna partisipasi.

Gabung kami dina webinar ieu!

  • webinar: gvSIG Desktop 2.0
  • tanggal: 7 Mei 2013
  • gunung: 14:00 GMT

Saatos pendaptaran réngsé, anjeun bakal nampi email konfirmasi kalayan panumbu ka aksés webinar ieu.

Syarat Sistem: PC - Windows 7, Vista, XP atanapi 2003 Server / Macintosh-Mac OS X 10.5 atanapi anu langkung anyar / Mobile - iPhone, iPad, Android

Tempat kawates

Ngadaptarkeun haratis dina halaman ieu:

https://www2.gotomeeting.com/register/798550018

 


Manajemén darurat anyar nganggo Kartografi.

geospatial-webinars-logoIeu diwanohkeun ku Majalah Pitunjuk, dimana anjeun bakal diajar kumaha tim Tanggapan Krisis nyayogikeun inpormasi siap-siap pikeun tanaga réspon darurat sareng warga nagara nalika Hurricane Sandy. Ngagunakeun alat-alat geospatial sapertos Google Maps Engine, tim Tanggapan Krisis damel sareng sababaraha lembaga anu aya hubunganana sareng bencana pikeun ngumpulkeun sareng ngabagi inpormasi ngalangkungan Crisis Maps, alat sumber terbuka anu dikembangkeun ku tim.  Hurricane-sandy-Oct-28-750x375Peta lapisan Sandy 50 + ngawengku:

  • Tracking lokasi, diantarana jalan rugi ayeuna sareng diantisipasi, kahadean ti National Hurricane Center NOAA
  • Ngingetkeun umum, kaasup béwara évakuasi, peringatan badai sareng langkung, ngaliwatan weather.gov sarta earthquake.usgs.gov
  • Radar sareng awan gambar ti weather.com sareng Laboratorium Panalungtikan Naval AS.
  • Inpo épakuasi sareng rute, kaasup ruteu évakuasi NYC Open Data husus
  • Panyumputan sareng puseur recovery, SPBU kabuka sareng nu sanesna

Naon anu kedah dilakukeun:

  • Palajaran anu diajar ti tim Tanggapan Krisis numutkeun pemetaan ngeunaan krisis ayeuna
  • Kalayan tim anu nganggo crowdsourcing pikeun ngajaga hiji lapisan peta panerisan pang populernana
  • Parabot anu sapertos sapertos Krisis Peta sareng Google Maps Engine tiasa ngabantosan anjeun dina kaayaan darurat anjeun

Pameran anu dipiboga Christiaan Adams ti Google Earth sareng Google Crisis Response, sareng Jennifer Montano, geospatial manager nasional.

Miluan urang dina 9 Méi 2:00 PM - 3:00 PM EDT

Ngadaptar ayeuna

Saha kanggo?

Saha resep Google geospatial tools, khususna kalibet dina kaayaan nungkulan darurat

  • Syarat sistem
    PC komputer nganggo Windows 7, Vista, XP atanapi 2003 Server
    Upami Macintosh Mac OS X 10.5 atawa leuwih anyar

Ngadaptar ayeuna

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.