Geographica mimitian warsih kalayan kursus GIS anyar

A sababaraha bulan geus diomongkeun tina Pél GIS Geographica, di handap nepi kana naon parusahaan ieu teu hayang ngabejaan nu kiwari naon looms keur 2012 sataun ngeunaan penyediaan latihan di geospatial.

1. ArcGIS Tangtosna, gvSIG, QGIS na geomatics séjén solusi

géografiIeu bakal butuh tempat di dua minggu panungtungan Januari 2012. Eta kabagi kana dua bagian, kahiji nu geus dicampurkeun (dina Seville), nu opat jejer di handap:

  1. Bubuka keur GIS
    - Perkenalan mun GIS.
    - dualitas inpormasi dina GIS teh.
    - Struktur Data.
    - Métode analisis.
  2. Spasial Infrastructures Data tur Standards (IDEs na OGC)
  3. - diréktif mere ilham.
    - Harti tina IDE na OGC
    - Rupa-rupa Layanan: WMS, WFS, WCS, jsb
    - Aksés ka jasa ngaliwatan ArcGIS.
  4. koordinat Systems
  5. - Pentingna koordinat sistem di menata informasi geografis.
    - Transformasi ED50 <> ETRS89.
  6. ArcGIS sakumaha klien GIS
    - Program Management Umum
    - Edition
    - Pilih ku atribut na topology.
    - Geoprocesos
    - kaluaran grafis

Dina tahap kadua, ti Januari 27 16 nutupan jam latihan online, tapi dina hal ieu make software bébas:

5. GIS software bébas (jam 16 online)

  • solusi TIG dina widang software gvSIG bébas pikeun digawé kalawan informasi vektor tangtu geomarketing
  • SEXTANTE pikeun geoprocesses
  • QGIS na kemungkinan

2. Hiji tempat keur prakték mayar

Éta nu maturan kasempetan, di ahir tangtu prakna Geographica, dibayar. Pikaresepeun pikeun jalma anu teu boga pakasaban jeung rék nguatkeun pangaweruh maranéhna teu merta gratis.

3. kursus Anyar pikeun 2012

Moal lami deui, anjeun bakal miboga aksés ka kursus nu rencanana pikeun sataun anyar, jeung variasi nu sababaraha di antarana bisa dicokot online:

  • geomarketing
  • gvSIG
  • basis data géografis jeung Sumber Buka Software

Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina kaca Geographica

4 balesan pikeun "Geographica mimitian warsih kalayan kursus GIS anyar"

  1. 220 euro lamun ngadaptar saméméh Désémber 31
    260 euro sanggeus tanggal anu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.