Sevilla di 3D, diantara Google Maps anyar

Google geus nambahan eusi anyar 3D kanggo ditingalikeun dina Google Earth na Google Maps.

Tina kota 18 diropéa, 13 aya di Amérika Serikat; ampir sakabéh aranjeunna di beulah kulon sareng 7 sahijina di California:

  • Kota Ngukut
  • Palo Alto
  • Redwood Kota
  • Riverside
  • San Diego
  • Santa Cruz
  • Sunnyvale

Kota-kota anu séjén nyaéta:

  • Honolulu, (Hawaii)
  • Las Vegas (Nevada)
  • Norfolk (Virginia)
  • Portland (Oregon)
  • Salt Lake City (Utah)
  • San Antonio (Texas)

ngapdet Gambar peta googleLajeng aya 5 di Europeropa, diantarana Seville nangtung di Spanyol,

  • Roma (Italia)
  • Rotterdam and Amsterdam (Holland)
  • Stuttgart (Jérman)
  • Seville (Spanyol)

Dimana aya pangénggalan lingkungan Hispanik aya dina gambar-gambar anu diumumkeun di akhir bulan Nopémber. Pikeun visualize dimana data diropéa, berkas parantos disadiakeun kml, nu bisa ditingali dina Google Maps ku nyalin url langsung; Anjeun tiasa nempo yén daérah ageung nangtung di Spanyol, Haiti, Brazil, Uruguay sareng Bolivia.

ngapdet Gambar peta google

Salah Walon kana "Seville di 3D, kalebet dina novél Google Maps"

  1. Abdi mendakan blog anu saéna ... hiburan sareng variatif, gaduh waktos anu saé sareng artikel. Hal ieu kacida penting pikeun jalma anu dididik pikeun némbongan ngeunaan jejer ieu.
    Abdi congratulate anjeun sareng sukses sareng sobat proyek anjeun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.