migrasi integral jeung Software Free

gvPONTIS Eta geus dileupaskeun lisensina Kreatif Commons di Spanyol jeung Inggris Vérsi systematization tina pangalaman Departemen infrasturktur na Transpor Valencia dina migrasi software komérsial pikeun software bébas.

proyék ieu disebut gvPONTIS, sarta nepi ka boga rekonstruksi pangalaman, boga pakasaban agung review metodologis jeung tingkat luhur na rohangan ngédit final.

gvPONTIS Abdi hoyong ngobrol loba ngeunaan dokumen ieu, tapi rekomendasi pangalusna abdi pikeun ngundeur éta sarta ngirim pikeun nyitak dina warna sabab geus piket. Idéal pikeun nagara Hispanik intends nuturkeun jalur anu sarua; Narikna, loba proyék ieu kahontal kalawan duit sarua nu dipaké pikeun aya dina lisensi komérsial.

Pikeun urang hal anu penting kanyataan ieu, saprak proyék ieu dilahirkeun gvSIG, alat kawas lisénsi bébas lianna, keur dina proyék jangka panjang ngalibetkeun teu ngan isu pemetaan tapi "sagala" lianna sistem komputer dina pamakéan.

Ayeuna gvSIG geus internationalized tur loba geus presaged nu bakal gratis keur software pamakéan GIS anu bakal popularize langkung di Éropa jeung Amérika Latin (lamun henteu ngantep ka handap hansip maranéhna janji na). peta némbongkeun Valencia, anu geus ngaleuwihan 5 juta jalma di leuwih ti 540 kotamadya, ngeunaan 10% tina total populasi Spanyol.

dokumen nu dibagi kana tilu bagian, sarta ieu mangrupa indéks dina:

Bagian 1: Development Tarumanagara sarta Web

  • Bab 1 Hiji Ihtisar
  • Bab 2 gvDADES: pangalaman kalayan Systems Manajemén basis data
  • Bab 3 gvMétrica na MOSKitt: harti hiji metodologi ngembangkeun sarta rojongan na
  • Bab 4 gvHIDRA: ngembangkeun hiji kerangka keur PHP
  • Bab Palaksanaan 5 of Systems Control Vérsi: CVS na Subversion
  • Bab 6 ngalaksanakeun ngalaporkeun hiji
  • Bab 7 Migrasi na Intranet portal web
  • Bab 8 Worklow pikeun ngolah jeung ngawaskeun rékaman
  • Bab 9 gvADOC: Sistim manajemén dokumen

Bagian 2: Systems Operasi sarta Komunikasi

  • Bab 10 PC lingkungan pamaké awal
  • lingkungan Bab 11 server LAN
  • komunikasi Bab 12 jeung lingkunganana jejaring
  • Bab 13 server tarumanagara

Bagian 3: GIS na CAD

  • Bab 14 gvSIG: Perkenalan
  • Bab 15 gvSIG: pedaran tur leresan kaayaan awal
  • Bab 16 gvSIG: évolusi kana solusi ayeuna
  • Bab 17 gvSIG: Conclusions
  • Bab 18 gvSIG: garis hareup of Peta

dokumen nu teu nu ngayakinkeun dina kaayaan nu eta geus réngsé, rada eta mangrupakeun memori nu ngagambarkeun kaayaan mimiti, sabab ditilik, conclusions atanapi saran jeung lengkah salajengna. Pikeun gvSIG sasari hal nu ieu diterbitkeun dina 4tas. poéTapi maranéhna nu ditambahkeun teks rebranded kayaning prinsip tina prakarsa mere ilham, anu néangan janten patokan pikeun nagara Uni Éropa.

Di dieu anjeun bisa ngundeur dokumen teh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.