III Latin Amérika Konférénsi gvSIG, babagi hiji proyék umum

Ieu nyaéta ngaran anu baris dijalankeun 3as. GvSIG seminar pikeun Amérika Latin sareng Karibia, nu ogé bakal Konferénsi Kadua pikeun Brazilians. Acara ieu ngagaduhan karakter internasional, ku kituna kami bakal ningali pamilon ti Spanyol, Portugal, Karibia sareng salasahiji Latin America, kontéks di mana gvSIG parantos nampi panarimaan anu istiméwa alatan upaya yayasan pikeun nyiptakeun lawon kualitas diantara lembaga akademik, pamaréntah sareng pausahaan berorientasi ka layanan sareng lawang Buka Sumber.

dinten gvsig BrazilBaris ti 12 ka 14 Oktober Oktober 2011, di Foz do Iguaçu, kota multikultural antara wates Brasil sareng Paraguayan anu kawentar Fua Iguazu sareng Itaipu Burangrang. Tujuanana nyaéta pikeun masihan tempat anu pasamoan tempat ahli teknis, panalungtik, pamekar, ahli, sareng komunitas umumna, datangna umum dina lingkungan sareng perdebatan-kira-kira geomatics bebas sareng gvSIG.

Interestingta menarik, nu dina kasempetan ieu, jumlah -pasti paling- nyarios Basa Portugis, nilai anu bakal masihan rasa anu pikaresepeun pikeun nampilkeun sareng kahirupan sareng nagara sareng anu urang bagikeun kontéks takeoff anu urang sadayana keprok.

Dina tanggung jawab yayasan gvSIG urang bakal ngagaduhan dua téma anu pasti bakal nyabak inspirasi berharga pikeun ekspektasi nu ditéang ku Katujuh Konferensi Internasional Nopémber sarta continuity kana téma ngagagas dina Dinten Kahiji Argéntina, kakara nembe diliwatan:

  • Etika anyar kanggo model anyar.
  • gvSIG, hal anu langkung tibatan élmu.

Sesa-jejer bakal nyangking kontribusi ka masarakat, pikeun nempo yén haratis gratis gaduh pertumbuhan anu signifikan dina kontéks kami, sahenteuna ku gvSIG anu mendemonstrasikan strategi internationisasi agrésif.

Di handap ieu aya sababaraha jejer tina agénda awal, di mana ngan kertas 12 nangtung dina basa Spanyol, sedengkeun 22 lianna kalayan temana ngaduga yén aranjeunna bakal janten dina Portugis. Tarjamahanna parantos kaharti, jadi kuring megatkeun pikeun ninggalkeun ieu:

  1. Sosialisasi tina gvSIG dina widang Fakultas Arsitéktur
  2. Pangalaman dina pamakéan gvSIG pikeun widang ngajar GIS
  3. Sistem Informationmbaran Kecap Integral tina Leuweung Manajemén. SIFOMAP 3.0
  4. extDMSAR, alat Data Pertambangan terpadu kana Sistem Smbaran Geografis gvSIG
  5. Sistim pikeun Ngitung Langkungna sarta Kawasan Kakawasaan Kehutanan Kehutanan Hidro-régulator FORESTA
  6. Pangalaman dina pangwangunan aplikasi na rohangan ngédit kartografik nganggo plugins gvSIG
  7. Pangaruh imigrasi di Rosario
  8. Desain sareng operasi jaringan sanitasi sareng drainase kota dina kombinasi sareng EPA-SWMM. Hiji pasualan praktis dina makuta metropolitan of Barcelona
  9. gvSIG dilarapkeun kana eksploitasi infrastruktur sarta jasa salaku pakotaan. Supply cai minum, sanitasi, jalan, cahaya umum, rohangan héjo, runtah sarta alat-alat
  10. Atlas Pengetahuan Lingkungan Pertambangan Pengamparan Laguna dos Patos - RS (AOELP)
  11. SIGAP: System Gembaran Kecap pikeun Analisis Calon
  12. XION COMUNAL - Sistem Informationmbaran Geografi pikeun déwan komunal di Vénézuéla

Iguazu Niagara

  1. Tradução do gvSIG for o Portugis brasileiro - um trabalho colletivo
  2. O SIG do passado kahareup kahareup? Proyék anu tangtu História da Unifesp
  3. Case Dipaké: GvSIG na construcção de Base para Sistem Sistem de Informações Ambientais
  4. Software livre sakumaha kontribusi kana Transferência de Tecnologia atanapi Agrária Research Institute of Moçambique
  5. Capacitação no Mangpaat Geotéhnologi kenca ngagunakeun livres ferramentas
  6. Bahan Didaktik pikeun Kursus Latihan di GvSig ditujukeun ka karyawan sektor publik Municipality of Botucatu-SP
  7. Dinamika guna lahan kanggo pertanian na safra de verão 2010 / 2011 sanés kota di Derrubadas / RS ngaliwatan analisa multitempor NDVI dicandak ti gambar Landsat 5 TM
  8. Didaktik prosedur pikeun atanapi nganggo gambar satelit pikeun Database Planzimetric Geração de uma di daérah pakotaan pikeun Manajemén Municipal
  9. Pamakéan nandakeun gvSIG henteu bantuan administrasi dua dadu espaciais do Kampus Universidade Paulista "Júlio Mesquita Filho" Pendaftaran Kampus
  10. Analisis morfométik baskom hidrografik di Rio Batatal di Eldorado / SP com gvSIG + Sextante
  11. O gvSIG dilarapkeun ka avaliação da acuracidade tina peta tematik didasarkeun kana metodeu ngeunaan Survey Air Surveyed (LAE)
  12. Anjeun nampi salaku alat analisis sareng kawates dua dadu geografis tina Macrozoneamento Ecológico-Econômico da Amazônia Legal
  13. Paké gvSIG na construção do Sistem Informationmbaran Kecap Nasional Yayasan Índio - Funai
  14. A pamakean software gvSIG disiplin geoprocessing tina tingkatan Engenharia Florestal tina Federal University of Paraná
  15. Georeference tina situs-sajarah arkéologis nganggo GvSIG Fortificações do século XVIII di Rio Grande
  16. Nganggo digunakeun pausahaan publik publik: o bisi CODEVASF
  17. GIS pikeun ngumpulkeun gawir sarta nampilkeun bencana naturais no Vale do Ribeira sareng Litoral Sul de SP, Brazil
  18. Geoprocessamento na delimitation daérah konfluwén dina wewengkon tina pelestarian permanén sub-baskom Córrego Pinheirinho
  19. Struktur Geotechnology livre no ambiente tina SAAE São Carlos - SP
  20. Anjeun nampi salaku Ferramenta Desktop Geoprocessamento na Infrastructure of Spice Dice of Chico Mendes Institute of Konservasi Biodiversiti - IDE / ICMBio
  21. Representação e compatibilização de informações urbanas no gvSIG
  22. Pamakéan gvSIG no mapeamento das Áreas Verdes no Município de Guarulhos

Janten sadar agénda definitif sareng versi digital tina tulisan, didieu mah ninggalkeun link.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.