arsip pikeun

GvSIG

GvSIG make salaku alternatip Open Source

III Latin Amérika Konférénsi gvSIG, babagi hiji proyék umum

Ieu nami anu bakal ngajalankeun anu 3as. GvSIG Konférénsi of Amérika Latin jeung Karibia nu ogé mangrupakeun Poé Kadua pikeun Brazilians. Acara anu internasional, jadi urang tingali peserta ti Spanyol, Portugal, Karibia sarta nguap di Amérika Latin, dimana konteks gvSIG geus miboga hiji host metot pikeun usaha ...

basa geoprocessing GGL sadia dina gvSIG

gvSIG geus diterbitkeun nembe yen salaku hasil tina Google Summer of Code di proyék gvSIG ieu ngan ngarilis gvSIG plugin for GGL. GGL mangrupakeun basa programming husus pikeun geoprocessing nu bisa kapanggih constructions has basa programming dipikawanoh (puteran, kondisional, jsb) sarta ...

Masang gvSIG Mobile

Ayeuna kuring ngan dipasang gvSIG Mobile dina Mobile Mapper 100, tempo ieu kahiji kalina kuring jeung sesa taun Jigana lalaki Kauntungannana pangalaman, kudu nulis saperti atuh, lest batur manggihan hal tin ( tina clitoral). 1. Versi nu ngolah ...

Éta patut diajar Java?

Saluareun OpenOffice, Vuze, Woopra, atawa applet yen bentang dina sababaraha situs web, mangka pisan diposisikan dina sistim keur mobile, TV, GPS, ATM, program bisnis jeung loba kaca nu balayar poean ngajalankeun on Java . Bagan di handap ieu nunjukeun kumaha téhnologi Java ngabogaan domain kuat ...

Pél GIS Geographica

babaturan Geographica urang geus bébéja kami sababaraha inovasi nu kaasup dina prosés pembentukan maranéhanana, jadi butuh kasempetan pikeun ngamajukeun inisiatif maranéhanana. Geographica nyaéta parusahaan dedicated ka sagala rupa cabang spéktrum geomatics, anu geus ngembangkeun usaha jeung konsumén strategis nangtung garansi hasil aman. Sajaba ti hurup G ...

Anyar e-learning kursus. DMS Grup

Kalawan kapuasan hébat kami diajar yén DMS Grup ieu launching kursus anyar dina e-learning platform, sangkan nyokot kauntungan tina spasi ka ngamajukeun nilai aranjeunna bawa jasa ieu kana komunitas geospatial. DMS Grup specializes di Ruang Infrastructures Data sarta Sistem Informasi Geographic parusahaan ngajalankeun kursus latihan anyar ...

Gratis tangtu gvSIG

Kalawan kapuasan hébat kami manjangkeun kasempetan nu geus ditawarkeun ku CONTEFO pikeun ngalaksanakeun 10 gvSIG kursus gratis. CONTEFO kolaborasi jeung Asosiasi gvSIG nawarkeun hiji promotion sapuluh kursus gratis tingkat pamaké. jadwal kuliah pakait jeung sertifikasi "tingkat pamaké" ku lilana 60 ...

gvSIG Fonsagua, GIS keur desain cai

Ieu alat berharga pikeun proyék-proyék aimed di pos tina cai jeung sanitasi di kerangka agénsi kerjasama. Generically eta geus operasi hasil Epanet, sanajan kalawan watesan di adaptasi maranéhna pikeun ngaganti. Sanggeus néangan alesan naha gvSIG jeung Sabilulungan éta invisibilizó of ...