Geo Web pamedal, sigana leuwih gampang

Reviewing naon ayeuna Geoweb pamedal V8i, éta jelas yen produk ieu geus muuuucha évolusi, najan logika dijaga, aya parobahan badag tina naon alat primitif pikeun geo-insinyur nyebarkeun vektor data maranéhanana jeung naon ayeuna proposal pikeun tujuan geospatial.

Kuring geus narima versi V8i, Jigana do review hiji tapi mimiti, nyandak kasempetan ngobrol ngeunaan naon éta versi saméméh ngalakonan artikel dibandingkeun jadi beurat jeung nyebut kelemahan éta.

Penerbit - GeoWeb penerbit

Dina awalna, pamedal geofumada ieu hésé pikeun nerapkeun, sabab nempatan nyaho teuing nyali teh workspace na Microstation Geographics warisan. penerbit geowebteu boga wizard atawa citakan ikon, sagalana kungsi ngawangun eta dina suku. Pikeun 2004 eta dirilis Geoweb pamedal nu geus kaasup hiji wizard rata pikeun nyieun kaca dasar kalayan pigura jeung sagalana kagungan cibstryudi jeung pamedal (kalawan kuku) éta hiji ngalanggar nu teu offset perbaikan. Lian ti eta urang kungsi investasi di adapting robah.

VPR nu

geoweb penerbit 3 Nalika kuring narima pamedal Geoweb, Bentley dieureunkeun empecinarse kalawan applet Java, nu kungsi anjog jeung Microstation J. mecenghul hiji ActiveX sorangan Bentley disebut Vpr, salaku akronim keur naon bisa dipigawé ku: tempoan, print na redline.

Ladenan dina bentuk gambar éta euweuh masalah, masalah éta salawasna data vector panempo, sanajan data dilayanan via Iis, upami pelepasan awal diperlukeun pamasangan hiji leuwih kolot ti husus Java (JRE) engine, palaksanaan nu AcitveX ieu ditutup keur ukur gawé kalawan Internet Explorer, jeung eta geus bisa nyieun manehna ngajalankeun pikeun kahiji kalina, upami sambungan slow sarta saeutik kasabaran (atawa pangaweruh naon ieu lumangsung dina data clearance ati) kapaksa

geoweb penerbit 2 Sagalana manéhna vpr ieu mangrupa tampilan basajan tina DGN, tapi ieu mungkin ngawula ampir sagala hal anu dijieun Geographics sabab dina praktek pamedal Geoweb sorangan ieu Geographics gawe ti server. Jadi magic éta dina keajaiban anu Tembok diwangun dina Geographics, bisa ngawula ka tematik, analisis topological, kaasup kuasi-vectorized online tur ieu ditambahkeun salaku hiji file redline pakait kana DGN aslina. Tangtu, jeung kelemahan saméméh XM, Anjeun bisa henteu transparansi iwal geofumaran kalawan PictureScript Pamandangan (PSS) teu boga simbol dinamis, tur éta satengah kuring destrompado skala manajemén dina proyéksi prakték éta teu conventionally salaku tema dina file cikal anyar ieu dihasilkeun ieu leungit di rohangan pikeun sababaraha alesan aneh.

Diperlukeun sumber daya server fana, keur pamedal porsi Kabiasaan anu lumpat kana paménta pamaké Geographics éta ngartos. Sanajan kuring ngaku yén éta hebat, tempo nu nepi 25,000 plot formulir vektor dina detik, sarta sakaligus murag freshening éta henteu tingkat perlu zum, Ngan panci luar luas. integrasi proyék ogé diwenangkeun kontrol workflow Wise na pemetaan kana dokumén éksternal maké Web Explorer Lite.

penerbit geoweb Sakabéh éta anu dijieun nuturkeun tungtunan sahiji proyék Geographics, nu ogé bisa jadi di Oracle, SQL atanapi Aksés. Jandéla tampilan baca opat juru layar, jeung analisis spasial dijieun dina file Index lajeng rujukan dimuat DGN didaptarkeun dina pintonan anu (atawa ku manajer peta). deployment ieu lain tetempoan umum, sakumaha msliks janten hyperlinks objék anu cruising kana databés sahingga bisa nembongkeun tabel pakait.

penerbit geoweb Lajeng diwenangkeun pikeun ngeset kategori jeung atribut di sisi ka Ngahurungkeun atawa mareuman tangkal. kawates kenop query tombol disguised tugas umum dieksekusi Microstation: Ngahurungkeun atawa mareuman lapisan (tingkat), attachar peta rujukan, gambar, shutdown, ngajalankeun mdl, macros atanapi aplikasi VBA Kabiasaan.

euweuh standar

Tapi aya henteu standar OGC, ieu sered sorangan Bentley dina gaya di antarana. Dina hijina dua posisi mungkin: pengunduran diri anu baé merhatikeun kedah fajarse nu sleeves atawa tranquility nu mangrupakeun janggot Lisénsi shaggy, baheulana di NASA jeung kiwari geus dedicated nyieun GIS.

_________________________________________

geoweb penerbit 3

Kuring candak katingal di Geoweb pamedal v8i, sarta mayar ngahormat abdi. Jigana Bentley ieu ngaronjatkeun view anjeun tina pamaké umum, anu teu kudu Walter Mercado gigireun ngajelaskeun bagan sapopoé. Nyieun leuwih gampang, éta bisa jadi, nyatana nu kiwari mibanda logika leuwih kaharti di aliran tina obyek diwangun nepi dilayanan.

Tapi tinimbang ngadagoan palaksanaan gampang, kakawasaan naon manéhna teu mangrupa menarik, sakumaha evolusi DPR primitif, ayeuna jadi IDPR kuring Sigana anca dina konsép database spasial (tina peta), dimana mungkin ngahijikeun duanana dwg, DGN, komo kolot xfm file bentuk nu lajeng dilayanan ti data database spasial.

Mangka rojongan OGC.

Ieu gé ningali dina poé datang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.