#BIM - Spésialisasi Kursus dina Téknik Struktural sareng ETABS

Konsep dasar gedong beton, ngagunakeun ETABS

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun masihan pamilon sareng alat dasar sareng canggih dina program modél, henteu ngan ukur bakal dirarancang unsur struktural wangunan anu dihontal, gedong ogé bakal dianalisis dumasar kana rencana anu rinci, ngagunakeun alatna pangkuatna di pasar dina ngembangkeun proyék software struktural CSI ANDABS Ultimate.

Dina proyék ieu perhitungan struktural wangunan nyata tingkat 6 pikeun pamakean jinis perumahan bakal dilaksanakeun, ku cara ngagabungkeun tangga dina modél, ngabandingkeun tina hasil Antawisna sistem modél sareng dipasang dina dasar (EMP), sareng sistem modél sareng interaksi struktur taneuh (ISE), salian ti yayasan wangunan kalayan parangkat lunak bakal diitung. SAFE 2016, sareng dimungkinkeun bakal dibandingkeun sareng itungan tatapakan dina software CSI ETABS Ultimate 16.2.0.

Hamparan internal tina softwarena bakal dijelaskeun sacara rinci CSI ANDABS Ultimate. Gumantung kana perda ACI 318-14. Élemén struktural anu lengkep (kolom, balok sareng footings) bakal diasuh software AUTOCAD. Éta ogé bakal dirumuskeun salaku laporan itungan

Naon anu anjeun bakal diajar

  • YOU bakal tiasa ngiringan PROJEK STRUKTUR SISMORESISTEN

Kabutuhan sareng prasyarat

  • KONSEP ASAS KANGGOAN KANGAN

Saha ieu kursus pikeun?

  • KAJALUAN DAN PROFESIONALS DINA INTEREST DI CALCULATION STRUKTUR

inpo leuwih

Inpo langkung dina Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.