#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 2

Analisis sareng desain gedong tahan gempa: parangkat lunak CSI ETABS

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun masihan pamilon sareng alat dasar sareng canggih dina program modél, Desain unsur struktural gedong tiasa dihontal, salian gedongna bakal dianalisis dumasar kana rencana anu rinci, ngagunakeun alat anu paling kuat pikeun. pasar dina ngembangkeun proyék perangkat lunak struktural CSI ANDABS Ultimate

Dina proyék ieu itungan struktural wangunan nyata tingkat 8 pikeun pamakean jinis perumahan bakal dilaksanakeun, kalayan disertakeun tina tangga di modél sareng lift, ngabandingkeun tina hasil (Motong témbok) antara sistem modél nganggo émilér dina dasar (EMP), sareng sistem modél sareng interaksi struktur taneuh (ISE), sareng interaksi struktur taneuh, Yayasan Slab bangunan sareng parangkat lunak bakal diitung. CSI ANDABS Ultimate

Salaku tambahan, wincikan ngeunaan unsur Struktural (Cutting Walls and Yayasan Slab) bakal ngahontal dina software AUTOCAD.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Aranjeunna bakal tiasa ngembangkeun Slab Project pikeun pondasi wangunan
  • Rinci rencana ngeunaan papak yayasan

Prerequisites

  • Parantos ningali bagian 1 tina kursus: Desain tahan Gempa di Motong Dinding sareng ETABS 17.0.1

Saha waé pikeun?

  • Siswa sareng Profesional kalayan minat Teknik Struktural

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.