Plex.Earth Timeviews masihan profésional AEC sareng gambar satelit pang anyarna dina AutoCAD

Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun akselerasi arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), diluncurkeun Timeviews ™, layanan unik di pasar AEC global, anu ngajadikeun Seueur gambar satelit anu diénggérkeun hargana sareng gampang diaksés dina AutoCAD.

Saatos kerjasama strategis sareng Bird.i, perusahaan anu nyampur gambar satelit pang anyarna sareng intelijen buatan pikeun masihan inpormasi anu berharga, Plex.Earth Timeviews ngabuka aksés ka gambar satelit anu nembe di panyadia satelit komersial anu pangareping di dunya: Maxar Technologies / DigitalGlobe, Airbus and Planét: kami nampilkeun model harga unik: punapa waé profesional AEC tiasa ayeuna gaduh aksés instan pikeun data satelit Timeviews premium pikeun perencanaan anu langkung saé liwat langganan Plex.Earth pisan bulanan atanapi taunan.

Dugi ka dinten ayeuna, panggunaan gambar satelit komersial ngalibetkeun biaya anu ageung, telat anu signifikan sareng sarat dina sababaraha tingkat pangalaman pikeun ngolah sareng nganalisis data. Salaku tambahan, gambar satelit gratis sering bihari, kualitas goréng sareng henteu salawasna masihan idin anu cukup pikeun kaperluan komérsial atanapi nyiptakeun karya turunan. Drones and ground study, di sisi sanésna, kedah nyayogikeun ayana dina situs, anu nyababkeun telat sareng biaya mobilisasi alat, sareng tunduk larangan anu sanés (cuaca anu teu pantes, zona penerbangan tanpa drone, jsb) .

Plex.Earth Timeviews ngeureunkeun watesan ieu ku cara democratizing aksés ka gambar satelit anu diénggalan sareng kualitas luhur dina AutoCAD, sareng enggal ka platform CAD anu sanés. Ku gaduh aksés anu gampang sareng instan ka data satelit premium, para profesional AEC tiasa gaduh pandangan anu paling canggih di daérah targétna pikeun langkung ngartos lingkungan proyekana, ngajantenkeun kaputusan anu dimaklumkeun sareng nyingkahan kasalahan anu mahal, ti mimiti prosés desain.
Salaku tambahan, Timeviews ngamungkinkeun perusahaan tina ukuran naon waé pikeun ngawas kamajuan proyék-proyék anu diteruskeun (sareng para pesaing), tingali kumaha daérah dipikaresep mekar dina waktos waktos atanapi meunteun dampak nyata bencana alam dina situs kerja. .

"Sapuluh taun ka pengker, salaku insinyur sipil, kuring nguji biaya kerja anu leres, anu ngajantenkeun abdi ngembangkeun alat anu langsung nyambungkeun AutoCAD sareng Google Earth," saur Lambros Kaliakatsos, pangadeg sareng CEO Plexscape. "Ayeuna, Plex.Earth aya dina generasi kaopat na visi kami sami: pikeun ngaleungitkeun kabutuhan pikeun insinyur netep dina situs pikeun perencanaan konseptual sareng desain awal proyék-proyék na. Timeviews ™, layanan premium anyar kami, mangrupikeun léngkah saluareun tujuan ieu, kusabab éta muka aksés anu pertama pikeun leres pisan sadayana ka gambar satelit anu pang anyarna di dunya sareng ka wawasan anu berharga anu disayogikeun.

Ngeunaan Plexscape

Plexscape mangrupikeun perusahaan parangkat lunak komitmen pikeun ngarobih cara insinyur dina proyék Arsitéktur, Téknik sareng Konstruksi (AEC), ngalangkungan ngembangkeun solusi inovatif anu nutup celah antara desain sareng dunya nyata.
Plex.Earth, produk unggulan urang, nyaéta software dumasar awan anu munggaran didamel di pasar CAD sareng salah sahiji alat anu paling kasohor di toko aplikasi Autodesk. Solusi kami, anu diawalan dina 2009, dianggo ku rébuan insinyur di langkung ti nagara-nagara 120 di sakumna dunya, ngamungkinkeun aranjeunna gaduh geografis lengkep 3D ngeunaan situs proyék-dunya real-site dina sababaraha menit, ngalangkungan ti Google Earth, Bing Maps sareng jasa pemetaan sanés. sareng panyadia satelit komersial anu ngarah (Maxar Technologies / DigitalGlobe, Airbus and Planet).

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan mangpaat Plex.Earth, mangga buka www.plexearth.com

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.