#GIS - ArcGIS Pro sareng kursus QGIS 3 - dina tugas anu sami

Diajar GIS nganggo kadua program, nganggo modél data anu sami

Awas

Kursus QGIS asalna didamel dina basa Spanyol, nuturkeun pelajaran anu sami sareng kursus Inggris anu populér Diajar ArcGIS Pro Easy! Urang ngalakukeun pikeun nunjukkeun yén sadaya ieu tiasa dilaksanakeun nganggo software kabuka; sok di Spanyol Janten, sababaraha pangguna Inggris naroskeun kami, kami nyiptakeun versi Inggris tina kursus; Éta mangrupikeun alesan naha panganteur software QGIS parantos dina basa Spanyol, tapi sadaya audio dina basa Inggris.

----------------- -----

Kalayan kursus ieu anjeun tiasa dilegakeun kurikulum anjeun terang kumaha ngalakukeun tugas anu sami nganggo ArcGIS Pro sareng QGIS.

  • Data data méja
  • -Import data ti CAD
  • -Gambar gambar
  • Nganalisis -Buffer
  • -Pilih tetengger
  • -Tempelan sareng labél
  • -Drawing alat sareng tabel édit
  • Produk -Final

Kursus ngalangkungan data bahan pikeun diundeur sareng ngalakukeun pagawean di imah sapertos dina pidéo. Éta dimekarkeun dina édisi panganyarna tina QGIS sareng ArcGIS Pro.

Informationmbaran leuwih lengkep

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.