arsip pikeun

cadastre

Sumberdaya jeung aplikasi pikeun catetan administratif nu real estate désa, fitur salaku pakotaan jeung husus digambarkeun.

IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun Majalah Twingeo édisi ka-6, kami gaduh kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan. Slogan aranjeunna "Visualisasikan dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Patarosan anu lega pisan anu tiasa memicu sababaraha réspon, seueur diantarana bahkan émosional; seueur variabel naha éta daratan nganggo atanapi henteu nganggo gedong, utiliti atanapi luas daérah anu has. Upami aya halaman dimana urang tiasa terang nilai lahan di daérah khusus kota urang, pasti bakal ...

Top Ten Alesanna ka ngembarkeun data diwengku

  Dina tulisan anu pikaresepeun ku Cadasta, Noel nyarios ka kami yén sanaos langkung ti 1,000 pamimpin dunya ngeunaan hak-hak bumi patepung di Washington DC di tengah taun kamari pikeun Téritori Téritori Bank Dunia sareng Konferensi kamiskinan, ekspektasi anu aya ngeunaan kawijakan di ngeunaan pendataan pikeun ...

ieu tanah teu keur diobral

Ieu tulisan anu dipikaresep ku Frank Pichel, dimana anjeunna nganalisis nilai tambah tina kapastian hukum anu dilarapkeun ka perumahan. Patarosan awal pikaresepeun sareng leres pisan; Éta ngingetan kuring ngeunaan kunjungan kuring ka zona hirup Granada di Nikaragua, dimana bumi kolonial anu saé sacara harfiah ngagaduhan corétan "harta di ...

Kades anu leres, gumantung kana tujuan - trend, sinergi, téhnik, atanapi omong kosong?

Deui dina 2009 kuring ngajelaskeun sistematisasi épolusi Cadastre hiji kotamadya, anu dina logika alami na nyarankeun kamajuan antara alesan kunaon éta aslina ngadopsi kadés pikeun tujuan pajeg, sareng kumaha éta kedah sacara bertahap ngahijikeun data, palaku sareng téknologi dilaksanakeun ku integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

QGIS, PostGIS, LADM - dina Kursus Administrasi Lahan anu dikembangkeun ku IGAC

Dina konvergénsi tina prakarsa anu béda, aspirasi sareng tantangan anu dialami Kolombia pikeun ngajaga kapamimpinan di kerucut kidul dina perkawis geospasial, antara 27 Juli sareng 4 Agustus, Pusat Panilitian sareng Pangembangan Informasi Geografis - CIAF tina Geographic Institute Agustín Codazzi bakal ngembangkeun Kursus: Aplikasi standar ISO 19152 ...