arsip pikeun

cadastre

Sumberdaya jeung aplikasi pikeun catetan administratif nu real estate désa, fitur salaku pakotaan jeung husus digambarkeun.

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Hiji patarosan pisan lega nu bisa memicu sababaraha réspon, loba di antarana pikeun emosi; loba variabel dina kasus tanah sareng atawa henteu sareng wangunan, Utiliti atanapi aréa pisan has. Yen aya hiji kaca dimana urang bisa apal kana nilai taneuh di wewengkon husus kota urang, pasti bakal jadi ...

Top Ten Alesanna ka ngembarkeun data diwengku

Dina artikel metot Cadasta, Noel Kami ngabejaan yen bari leuwih ti 1,000 pamingpin hak diwengku global bakal kumpul di Washington DC dina pertengahan taun ka tukang keur Taunan Konférénsi Planning jeung kamiskinan Bank Dunya, anu frékuénsi ékspéktasi anu aya kawijakan ngeunaan sakumaha keur pendataan keur ...

ieu tanah teu keur diobral

Ieu hiji artikel metot ku Frank Pichel nu nganalisa nilai nambahan tina kapastian hukum dilarapkeun ka real estate. Patarosan awal nyaeta metot jeung pisan leres; Ieu reminds kuring tina datangna kuring panganyarna ka aréa hirup tina Granada di Nikaragua, dimana a imah kolonial geulis geus sacara harfiah corétan "harta di ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha sahiji proyék Kuring geus milu, Kuring geus disaksian kabingungan nu nyababkeun LADM teu merta pakait sareng dipikaharti saperti ISO, tapi mun ngasingkeun wengkuan maranéhanana aplikasi panggung konseptual miboga mechanization téhnologis. Dina basa sejen, cara nerapkeun eta. Ayeuna kudu jelas yén LADM teu ...