Ngurangan pentingna perantara dina menata pendaptaran - Cadastre

Dina presentasi abdi panganyarna tina Seminar ngeunaan Kamajuan dina Multi-Land Cadastre di Amérika Latin, diayakeun di Bogotá, kuring fokus kana nekenkeun pentingna nempatkeun warga di puseur kauntungan prosés modernisasi. Anjeunna nyarios pendekatan prosés di-integrasi ku Cadastre - pendaptaran pendaptaran, anu nyorot yén resensi prosedur mangrupa léngkah wajib pikeun ngurangan kagiatan, léngkah, syarat atanapi tugas anu henteu nambihkeun nilai, anu mangrupakeun konsekuensi keterbatasan we ku urang. na saha anu sangsara aranjeunna nyaéta pamaké ahir.

Prosés modernisasi nyaéta lega tina hiji prosés automation. Leuwih penting batan ngarancang sistem atanapi metodeu nyeuseup cadastral, saréana pikeun ningkatkeun pungsi anu langkung ngagentos ku hiji perspektif efisiensi dina layanan kanggo warga atanapi sahanteuna dina waktos, biaya, kualitas, manajemén data sareng pangukuranana.

Dina hal artikel ieu, kuring rék ngarujuk jumlah perantara nu aya dina manajemen pendaptaran, sareng kumaha ieu mangaruhan kana indikator daya tarik pikeun investasi di nagara.

1. Langkung perantara = langkung prosedur = langkung syarat = langkung waktos = langkung biaya.

Promosi prosés modérnasi pangokolakeun pendaptaran anu sakuduna ditujukeun rantay tina prosés anu lengkep, sanés pikeun kapentingan lembaga tapi warga. Ti sudut pandang institusional urang, urang bakal salawasna mikir révisi anyar, cross-control anyar, sarat anyar, sakumaha aspék anu kami percanten tambahkeun nilai, sareng sanaos kami pikir réduksi waktos, urang moal merta pikir ngeunaan waktos global aranjeunna di luar lembaga tapi aranjeunna pacilangan anu nganggo pamaké, sapertos saurang juru survey, notaris, bank atanapi kotamadya.

Conto berharga tina aspirasi diantarana Modél Manajemén Kadasti Terpadu - Pendaptaran nagara di Amérika Tengah anu ku kuring parangkat ka marengan, tungtun sabab kitu, tangtanganna diantarana nyaéta:

  • Kurangna aksés pikeun inpormasi pendaptaran ku notaris nyababkeun warga kana meunang sertipikat pendaptaran.
  • Sumebarna cadastre di tilu lembaga anu béda, kalayan anu kanyataanana fisik, kanyataanana pajak mata uihanana fiskal, sareng éta akibat wargana sabab kudu angkat ka unggal-tempat pikeun solvency, pamayaran atanapi awon tina kasus ku hiji inspeksi.
  • Kasusah pikeun panyerepan éféktif tina ahli lapis akreditasi, nu ngakibatkeun ngahubungkeun pangukuranna sareng bade janten inspeksi di langkung ti 5o% kasus.
  • Kurangna wasa deukeut kana warga warga anu ngamungkinkeun file (préséntasi) tanpa kudu di kantor fisik anu ngan aya di markas departmental.
  • Niat hade ngabantah kota di koleksi, tapi éta meryogikeun meunangkeun solvency pajak supaya tiasa ngadamel pendaptaran. Kalayan pajeulitna anu diperyogikeun, sabab antara waktos jaman anu nampilkeun syarat tiasa nungkulan validitas pangleyur éta.

Ieu ngandung harti yén warga téh kedah usul ka pendaptaran Harta, notaris, panangguru, Pajak Pajak, Cadastre Municipal, Cadastre Physical sareng salawasna di ahir ku sakabéh sarat pikeun pendaptaran darat. Interaksi ieu sahenteuna dua kali, dina kasus anu dikirimkeun sakumaha diperlukeun dina usaha munggaran, anu teu kedah bersih sababaraha data discordant, anu henteu meryogikeun sertipikat ti area wates jeung jelas, sareng sababaraha sesi sahenteuna nganggo notaris yen dina cara nu tangtu kauntungan tina pajeulitna ieu.

Prosés modernisasi kedah ngawengku perbaikan modél manajemén pikeun wargana. Lamun henteu, éta ngan sakadar otomatis tina vices.

Di nagara ieu, waktos pendaptaran ti 30 kana dintenna 22 turun sakedik, upami waktos di Cadastre mangrupikeun dinten 10 persetujuan ti hiji rencana rencana + poé 15 dinten sertipikat + 25 upami aya inspeksi: sareng upami aya aya tilu cadastres ngahalangan; kalikeun. Ku kituna, upami nagara ieu anu kuring tinggal kedah manjangan (sabab upami anjeun keukeuh ku disiplin aranjeunna bakal ngahontalna) dina jangka pondok ngalangkungan aspirasi saderhana ranté éta, ku sababaraha prosedur anu pas, sakumaha urang sumping kana satuju, Yakin anjeun kedah kéngingkeun sareng henteu ukur mikaresep ogé rasa güirilas na gallo Pinto anu mangrupa méwah.

Kuring masihan conto sejen, dina kasus Amérika Kidul, dimana Kuring keur ayeuna nempo masalah prosés, anu ngan ukur hiji vérsi Cadastre kaasup, tapi di mana ngahalangan curator salaku pakotaan sareng jurusan Planning. Ditambahkeun kana masalah ieu, Catastro nuju saatos ranténa, sanajan saatos didaptarkeun ku parobahan anu ngawengku modifikasi grafis, sareng di hal nu ilahar henteu terang nepi ka béjaan bisa nampi ti curator, wangunan anyar. Hal ieu ngabalukarkeun warga ngaliwatan: Pendaptaran Tanah kanggo kabébasan ngandelkeun, notaris, saurang pengelar darat, curator, Municipality, Registry Land pikeun ngadaptar sarta Cadastre; kalawan résiko anu sataun sanggeus saurna ngagawekeunna aranjeunna disebut Catastro, éta aranjeunna kedah nyandak peta juru ukur, sabab inpormasi henteu cocog sareng basa katasttral.

Wargana leuwih penting batan prosedur.

Seueur léngkah-léngkah ieu sareng kadali sigana hadé tina sisi institusional. Tapi ti sisi warga ieu, waktos, biaya, kabutuhan sasuai, discordance inpormasi, tungtungna indikator sihir daya saing kanggo nagara.

Sanaos kitu, potensi badan nagara cau anu aman ieu bakal conto pantes kanggo ningali. ,Ta, sabab di dieu ogé baki paisa atanapi gratinado patacón mangrupikeun acara anu henteu dipidalikeun kana deretasi badan anu dijalankeun ku Netflix.

2. Kurang perantara = incentive leuwih gede pikeun pasar real estate = kanaékan budaya pendaptaran.

Ngurangan perantara dina ranté transactional pendaptaran - Cadastre teu tiasa dilakukeun tina sudut pandang lembaga, sacara individu. Ieu sanés tugas pikeun teknisi cadastral, sanés pikeun registrars, sabab seuseueurna aranjeunna bakal nurut kana adat, kana prosedur atanapi bahkan hukumna. Entong ogé lebet kana komputer anu bakal resep ngagunakeun istilah sapertos #AI #4IR #IoT #BigData #DeepLearning #DigitalTwin. Parobihan ieu (jelas yén kuring ngan ukur ngobrol ngeunaan perantara) ngeusian hiji sudut pandang rékayasa industri sareng wasiat politik pikeun kaputusan pikeun kahadean tina kamekaran nagara; kalayan sensitipitas warga anu kakurangan tina birokrasi, sareng seueur akal umum pikeun prakték anu saé anu damel boh dina kontéks Amérika sareng di nagara-nagara anu parantos ngatasi parasaan anu langkung rumit langkung "keren", tanpa ngaluarkeun kelompok leutik jalma-jalma anu sok aya dina lembaga-lembaga, anu parantos ngembangkeun akal sehat sareng ngan ngantosan kasempetan ngalarapkeun pamanggih saderhana anu henteu ngagaduhan gema -najan pikeun éta kedah nyambung kalayan buuk hawuk pikeun nguatkeun naon anu geus disangka-.

Liketa kawas babasan kawentar salah sahiji mentors abdi di sisi séjén balong: Proyék ageung henteu peryogi insinyur, tapi réncang bisnis.

Sagalana difokuskeun kana wargana, milari peryogi nambihkeun nilai. Sateuacan, meuli menit ngecas pikeun telepon sélulér atanapi mayar tagihan éta protokol di agénsi; Dinten ieu anu nuju di kotak supermarket atanapi online. Kusabab kanggo aranjeunna sanés bisnis janten anu ditagihkeun, tapi ngahaturanan ka layanan inovasi dina komunikasi. Sateuacan unggal perusahaan telepon gaduh kutub, kabel, pusat data na, ayeuna aranjeunna ngayunkeun yén kusabab bisnisna sanésna henteu téknik sipil, sanajan henteu téknologi inpormasi.

Seueur barang-barang anu diurus lembaga nagara tiasa disalin, sabab henteu nambihkeun nilai, atanapi kusabab batur tiasa langkung saé. Upamana mangrupikeun filing (resepsi), anu tiasa dilaksanakeun ku aktor anu caket sareng warga anu kedahna anjeunna kedah angkat, sapertos surveyor, notaris, kotamadya, bank, atanapi tiasa diciptakeun ku warga anu sami. Ngarooskeun padamelan anu henteu nguntungkeun pikeun Nagara bahkan tiasa ngabantosan anjeun fokus kana ngatur operator sareng ngadamel padamelan langkung saé pikeun warga sapertos kualifikasi sareng pendaptaran. Homologasi kriteria kualifikasi sareng panyederhanaan témplat tiasa nyababkeun palaksanaan mesin otomatis, ku kituna résiko kasalahan tina saha waé anu ngolah prosésna dikirangan, nepi ka corong kualifikasi; ampir sapertos ayeuna mangrupikeun sertipikat pendaptaran yén 40 taun ka pengker urang percanten ngan ukur tiasa "alesan sareng ditulis dina ayat" tapi ayeuna urang teu ningali yén éta mangrupikeun hasil anu dikaluarkeun ku sistem dina cara anu réstél.

Tur tingal yén urang malah teu ngobrol ngeunaan kontrak pinter atanapi notaris kabuka. Urang ngobrol ngeunaan turunna perantara.

Sawatara pancén-léngkah anu bisa dilakukeun dina léngkah-léngkah anu sanés, upami anjeun pikir ngeunaan warga na. Contona, sababaraha pangmayaran, anu tungtungna ahirna ngalih kana kaayaan anu sarua sarta sacara téknologis tiasa bagi batan sawaktos aranjeunna ngeusi batre dina titik tunggal.

Nagara henteu boga duit; Anjeunna ngagaduhan artos. Nagara aya pikeun masihan layanan anu hadé pikeun warga, henteu ngadalikeun perbenangan antara pihak anu aya di paripatan anu sah. Para maker kudu difokuskeun kana usaha-usaha dina pariangan.

Wargana diajar langkung di taksi éta tina jalan ti markas Catastro ka kantor pendaptaran, batan parir teoritis ngeunaan gurus ISO.

Greatta saé anu ayeuna kuring ngajamel garis tunggal, sangkan cutatanna, mayar ku kartu sareng presentasi abdi, gaganti tilu jajar anu kuring pake di antara appraiser, bank sareng panarima. Ayeuna mah malah teu mayar feeder sabab kuring terang waktos anu baris menerkeun kuring.

Kuring boga tilu tampikan dina prosés ieu. Unggal waktos analis anu beda cocog.

Kuring teu dipikaresep ku tanda tangan tina Diréktur Cadastre, ku cap anu nyebutkeun éta dikaluarkeun ku lembaga sareng jalan pikeun mariksa upami satia.

Abdi henteu ngartos eta daptar syarat anu aranjeunna diterbitkeun. Kuring sok kedah mayar notaris éta ngajelaskeun kanggo abdi sareng manajer éta sangkan anjeunna tiasa marios aranjeunna.

Abdi henteu terang cara kéngingkeun syarat kieu upami aranjeunna ngajantenkeun dina jandéla teras malikkeun eta dina jarian.

3. Sakumaha seueur léngkah pangurus manajemén tiasa pendaptaran ngirangan?

Pikeun nguatkeun yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mempermudah, tanpa kaleungitan kontrol kuring bakal nganggo indikator «lakukeun Usaha»Pikeun Oktober 2018, tina jumlah léngkah-léngkah anu dilakukeun dina prosés pendaptaran, sareng kuring bakal fokus kana nagara Amérika sareng Eropa salaku titik ngabandingkeun. Tingal yén metodologi anu dianggo ku usaha nganggo nyebat éta "prosedur," margi kuring ngan ukur tiasa ngagaduhan dua perantara salaku palaku, tapi upami kuring parantos ngalangkungan tilu kali, pasti bakal aya genep prosedur; saprak kuring henteu ngalangkungan alesan anu sami. Sareng sababaraha indikasi ieu dicandak tina jasa khusus sareng kontekstual ka kota-kota utama, aranjeunna mangrupikeun titik awal komparatif pikeun mikir dimana urang badé angkat atanapi tiasa angkat.

Nagara anu leuwih birokrasi dina hal perantara tina manajemén pendaptaran:

nagara pangkat Perantara
Brasil 137 14
Nikaragua 155 9
Venezuela 138 9
Uruguay 115 9
Jamaica 131 8
Ékuador 75 8
Méksiko 103 8
Bolivia 148 7
Argentina 119 7
Guatemala 86 7
Panama 81 7
Colombia 59 7

Tabél di luhur nembongkeun nagara sareng paling parantara, mimitian ti 7 kana 14. Brazil boga ekstrim, sanajan sareng 14.

Ninggalkeun Brazil kaluar, kalimah kasus parah pajeulitna pikeun warga pikeun prosés kanggo tujuan ieu nyaéta Uruguay, Venezuela sareng Nikaragua kalayan léngkah 9.

Méksiko boga perantara 8.

Kolombia, Panama, Guatemala, Argéntina sareng Bolivia gaduh perantara 7.

Kolom kahiji nyaéta peringkat efisiensi ngadaptar anu, sajaba perantara, nganggap aspék kualitas tina administrasi darat, jaman parah sareng biaya hubungan anu aya kaitannana jeung nilai obyék dina transaksi. Ranking ieu, handap, hadé; supados paling berkas peringkat dina grup ieu téh Ekuador anu gaduh perantara 8 ngabogaan ranking 75, ogé Kolombia sareng réngking 59 kalayan perantara 7. Sanaos kitu, aranjeunna berkasambat kanggo seueur tantangan, saluhureun 50; Bolivia sareng Nikaragua boga kalindaran anu paling gampang pikeun warga na.

Nagara sareng tingkat sedeng perantara.

nagara pangkat Perantara
Honduras 95 6
Républik Dominika 77 6
Paraguay 74 6
El Salvador 73 6
Chili 61 6
España 58 6
Haiti 181 5
Kosta Rika 47 5
Péru 45 5
Kanada 34 5

Tabél di luhur nembongkeun nagara sareng perantara tina 5 kana 6.

Tingali didieu sesa Amérika Latin.

Di dieu ogé ngadamel Spanyol anu aya dina perantara 6 sarta tiasa katingali jelas yén saluareun prosedur dina nurunna ogé pangaruh biaya, waktos sareng aspék kualitas inpormasi cadastral, sapertos kasus Kanada ku ranking di handap 40, sareng Peru sarta Kosta Rika sareng pangkat di handap 50. Haiti oge ekstrim, najan ngan boga 5 perantara, anu aya hiji ranking 181.

Benerna, indéks pangwangunan téh kawilang rélatif, khususna kusabab faktor manusa, sabab akibat patronage pulitik, kurangna careers dina layanan publik sareng sakedik tekenan kana kanaékan indikator efisiensi. Hayu urang teu ngomong kusabab celah di budaya pendaptaran sakedik.

Nagara sareng perantara optimal dina ranté pendaptaran.

nagara pangkat Perantara
AS 38 4
Italia 23 4
Swiss 16 4
Rusia 12 4
Finlandia 28 3
Dénmark 11 3
Portugal 36 1
Norwégia 13 1
Suecia 10 1
Géorgia 4 1

Ieu ekstrim séjén. Tingali, salaku nagara sareng anu leuwih saeutik perantara gaduh 40 sahandapeun dina kalapa saing dina efisiensi pendaptaran. Sahenteuna 4 ngawengku kamungkinan ngalakonan léngkah-léngkah saméméh otoritas pendaptaran anu tunggal; Practta praktis mangrupa timer jasa sateuacan hiji pendaptaran dipercaya.

Dénmark sareng Finlandia gaduh perantara 3, sareng anu masing-masing pangkat 11 sareng 28.

Rusia, Swiss, Italia, sareng Amérika Serikat gaduh 4 perantara. Ku jalan kitu, Amérika Serikat anu hijina nagara Amérika di grup ieu.


Kuring nutup artikel anu ku ieu, pikeun nginget yen pendapat abdi teu merta mawa éta tina kalahiran, sakumaha sakapeung putri abdi sanés kuring ngarasa.

Satengah dintenna di 11: 30 sore, pasir di Cordillera de Montecillos, lapar sareng gps anu ransel splintering di jet kesang tina tukang kuring, kuring nyobian ngajelaskeun kana boga anu boga nilai ukur anyar anu. Kami lakukeun. Saatos nyerah nganggo kecap UTM, koreksi diferensial, rasi satelit, WGS84, format digital sareng kecap sanés anu kuring pikir bakal ngayakinkeun nu boga tegalan, kuring nyarios:

Nilai pangpentingna pangukuran anyar ieu nyaéta yén tatangga anjeun henteu tiasa nempatkeun dina wates milik anjeun.

Anjeunna ngangkat parang salasah cangkéng sareng ngadawuh:

Tingali insinyur, ieu mangrupikeun jaminan anu sah pikeun kuring.

Lajeng anjeunna ngajak kuring tuang seueur tortillas anu didamel kalayan endog dicincang sareng kacang kacang, sareng anjeunna dianjurkeun pikeun nuju jalan ka jalan tani salajengna.

Hakekat naon nambihan nilai, urang henteu terang naon urang ti sisi rarancang proses. Wargana weruh éta sareng urang kedah teu eureun nanyakeun ka anjeunna.

Hakekat negeri umum nyaéta nyumbang kana pangwangunan nagara, nyayungkeun kahirupan pikeun warga.

2 Balesan pikeun "Pentingna ngurangan parantara dina pendaptaran manajemén - Cadastre"

  1. Salam Bernard. Kuring nyangka yén kaputusan anu paling pikaresepeun CNR nyaéta kudu museurkeun lingkup sareng integrasi Registry-Cadastre, tinimbang aspirasi "multifinalitarian" anu tiasa janten akibat tina prosés saderhana sareng ngahijikeun palaku. Nu nangkeup

  2. Laporan anu saé anu alus dikenalkeun dina situs Geofumadas tina Seminar di Lingkungan Cadastre Multipurpose di Amérika Latin, diayakeun di Bogotá, nyorot pentingna ngirangan perantara dina pendaptaran - manajemén katastre.
    Memang bener yén ngurangan panengah dina pendaptaran - manajemén katastre penting pisan pikeun kapentingan warga sareng, konsékuénsina, nagara.
    Diantara mangpaat anu geus disebutkeun dina tulisan anu disebut di luhur, urang tiasa ngantebkeun pangurangan cacad, biaya sareng korupsi, kitu ogé kanaékan sumber daya bangsa alatan kanaékan tarif anu dikaitkeun jeung transaksi. hiji dinamisme ékonomi.
    Ieu atra yén topikna ngandung dua aspék lawanna:
    1) Sederhana ngaleungitkeun ngaléngkah-léngkah birokrasi anu teu aya gunana dina hiji administrasi sareng antara administrasi anu béda dina manajemén Kadastre Registry. Kuring ngagaduhan kasempetan nembé nganalisa hiji hal anu perlu validasi tina lotifikasi pikeun pendaptaran tanah, kalayan pemetaan prosés éta parantos kabuktian yén jumlah tahapan ti 45 ka 10 tiasa ngirangan. Pikeun pendaptaran unggal sipat, kemungkinan saderhana ogé penting, ngaleungitkeun komérsina sareng sasarengan, ngontrol ranté téknis sareng hukum ku cara otomatis, nganggo kode bar atanapi langkung saé, téknologi blockchain énggal ku ruang lingkup anu langkung lega. Kaamanan

    2) Pendaptaran - Gabungan Cadastre penting pikeun mastikeun yén ahli waris gaduh kapastian hukum pikeun harta spatial anu aranjeunna (masalah sanésna mangrupikeun akurasi anu cekap). Tautan Pendaptaran Cadastre tiasa ngagaduhan sababaraha tingkat integrasi dina organisasi lembaga anu sami sapertos Pusat Pendaptaran Nasional di El Salvador atanapi diantara Institusi anu béda. Anu penting nyaéta ngajamin, ngajadikeun otomatis sareng ngajaga hubungan teu jelas antara hukum sareng perumahan, ngamungkinkeun transaksi lincah tanpa cacad.
    Nanging, langsung ngaitkeun daya saing pendaptaran sareng jumlah prosedur dumasar kana ngalakonan survey bisnis sigana pajeulit saprak kaayaan sareng prosedur tiasa rada béda antara nagara atanapi antara daérah hiji nagara (salian ti seueur nagara anu disebatkeun dina Ngalakukeun survey bisnis teu ngagaduhan sistem cadastre - lengkep sareng / atanapi pendaptaran homogen). Éta bakal meureuykeun atanapi ngadokumentasikeun ieu panalungtikan sareng, upami mungkin, kalayan aspék multitemporal. Urang kedah ningali naon anu ditunjuk anu dianggo sareng anu beurat antara aranjeunna. Tingkat klaim, tantangan, tindakan kaadilan pakait sareng darajat transaksi sareng aksés ka kiridit perumahan kabentuk, sapertos, unsur penting.
    Naon waé kasimpulan na pangabutuh, hiji teu kedah kaleungitanan ayana kanyataan yén putusan politik penting pisan pikeun ngurangan panengah-sabab sababna sering léngkah-tangan anu dirobah kana parobihan anu diadegkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.