IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun édisi ka 6 tina Majalah Twingeo, urang ngagaduhan kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan.

Sloganna nyaéta "Visualisasi dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ngalaksanakeunna ngalangkungan data pangindingan jauh sapertos gambar satelit sareng kumpulan inpormasi di lapangan pikeun kéngingkeun inpormasi obyéktif pikeun perencanaan, monitoring sareng évaluasi proyék-proyék restorasi lanskap. Sababaraha patarosan anu kagambar dina wawancara dimimitian ku kateupastian Naon Imara.Earth? IMARA.earth, anu hartosna stabil, kuat sareng kuat dina basa Swahili, ngahususkeun dina ngitung pangaruh lingkungan ngalangkungan seni cariosan supados perencanaan proyek anu mantep, ngawaskeun sareng ngalaporkeun.

IMARA sanés perusahaan penginderaan jauh konvensional atanapi perusahaan komunikasi.

IMARA. Bumi sareng kabutuhan anu ngamotivasi nyiptakeunana. Elise sareng timnya nyarios yén aranjeunna sadar jumlah data anu sayogi dina organisasi sareng éta henteu dianggo leres, ngamangpaatkeun 100% poténsina. Kusabab kitu, aranjeunna mutuskeun pikeun nyiptakeun perusahaan ieu pikeun ngubaran data dina standar monitoring sareng evaluasi, salian ti kaasup gambar pikeun ngahasilkeun inpormasi lingkungan anu langkung lengkep sareng objektif.

Elise ngawartoskeun ka kami yén salah sahiji motivasi na pikeun nyiptakeun IMARA nyaéta ideu na yén data géografis kedah dianggo pikeun ngadukung proyék-proyék anu ningkatkeun masa depan bumi anu berkelanjutan. Anjeunna sareng pendiri na Melisa sareng studi di Land and Water Management Internasional, anu terasna dibarengan ku Gelar Master dina GIS sareng Remote Sensing,

Gambar-gambar anu digabungkeun sareng inpormasi asli daérah ngabalukarkeun élmu sareng inpormasi anu diitung sareng obyektif nalika ngarencanakeun, ngawaskeun sareng meunteun proyek restorasi lanskap.

Sapertos perusahaan sanésna, pandemi ieu mangaruhan kagiatanana sakedik, tapi aranjeunna ogé mendakan cara-cara sanés pikeun neraskeunana, ku kalebet warga lokal dina padamelan sareng panggunaan alat-alat pikeun pangakuan virtual. Sadaya di luhur nyababkeun kerangka monitoring sareng évaluasi anu cukup lega anu ngahasilkeun kaayaan anu ngabeungharan pikeun perusahaan. Di IMARA aranjeunna komitmen pikeun malikkeun planét, ngamajukeun kagiatan restorasi sareng nangtoskeun pangaruh tina kagiatan ieu ku ngagabungkeun inpormasi anu nyata tina rupa bumi sareng data sensing jauh.

Sensing jauh parantos kabuktosan aya gunana salami sadaya tahapan pamekaran proyék sanés ngan ukur pikeun ngitung pangaruh nyalira.

Anjeun tiasa nganjang ka jaringan sosial IMARA di LinkedIn atanapi halaman wéb anjeun  IMARA.earth kanggo tetep terang kana sagala kagiatan anjeun. Henteu perlu pikeun ngundang anjeun maca édisi anyar ieu Majalah Twingeo. Kami émut yén kami kabuka pikeun nampi dokumén atanapi publikasi anu anjeun hoyong nunjukkeun dina majalah. Hubungi kami ngalangkungan email editor@geofumadas.com sareng editor@geoingenieria.com. Majalah ieu diterbitkeun dina format digital -parios didieu- Naon anu anjeun ngantosan pikeun ngaunduh Twingeo? Tuturkeun kami di LinkedIn pikeun langkung update.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.