Konférénsi Taunan III tina Inter-Amérika Network of Cadastre na pendaptaran Land

Uruguay, ngaliwatan Nasional Direktorat of pendaptaran Land jeung Direktorat Jenderal Registries, bakal boga imah teh "Konférénsi Taunan Katilu tina Inter-Amérika Network of Cadastre na Land pendaptaran" pikeun dilaksanakeun di kota Montevideo, antara nu 14 na 17 2017 Nopémber sarta baris lumangsung di Radisson Hotel.

Amérika Network of Cadastre na pendaptaran Land, dijieun di 2015, anu obyektif utama ngamajukeun strengthening sahiji institusi ti Cadastre na Land pendaptaran di Amérika Latin jeung Karibia salaku salah sahiji parabot administrasi umum mun ngaronjatkeun governance demokratis sarta pangwangunan ékonomi.

Interkonéksi inpormasi antara pendaptaran Land jeung pendaptaran méré precision sarta kapastian ka real estate dina aspék fisik sarta légal sarta guaranteeing hak milik, facilitating transaksi harta, consolidating hak sah sarta ngahulag bentrok.

Ieu oge hiji mékanisme éféktif ngalawan kateusaruaan jeung nyadiakeun infrastruktur data geo-referenced asup ka wilayah pikeun pendekatan hadé pikeun generating kawijakan publik informed jeung pikeun minuhan tujuan ngembangkeun sustainable. Cadastre nyadiakeun realitas fisik wangunan.

Pendaptaran ngamungkinkeun nyaho realitas légal ngaliwatan pendaptaran ti meta légal patali jeung sipat nu dicirikeun pinuh.

Nu boga hak milik, jaminan hak nu transmits jeung mere Anjeun kamampuhan pikeun asupkeun harta ka pasar real estate jeung meunang harga adil keur transmisi. Meta jeung kontrak diasupkeun kana dina hubungan sipat anu poko keur pajeg, anu hartina hiji panghasilan keur kaayaan, panghasilan anu bakal engké jadi ngancik leuwih kana rupa usaha ékonomi nagara. Asalna mangrupa bisnis ranté duanana tingkat swasta jeung kaayaan ni'mat ékonomi nagara urang, perkembangannya sarta investasi teu ukur béda ti aksi nagara urang tapi investor asing kana operasi.

Ogé ngamungkinkeun usaha rupa palaku, ngalakonan regularization darat, kalawan tujuan ngaronjatkeun kualitas kahirupan padumuk, promosi integrasi fisik sarta sosial kana lingkungan urban. Ieu nyiar pikeun ngurangan masalah, mawa kaluar kawijakan pamaréntah aimed dina ngurangan kamiskinan urban; promosi parobahan aturan tata sarta mekanisme institusional anyar dina sektor perumahan sahingga ngamajukeun suplai taneuh developable, kalawan perumahan affordable, interacting séktor publik jeung swasta, nyieun neighborhoods sahingga ngahontal integrasi sosial.

agenda nu ngawengku konferensi dinten satengah na assembly dinten buka tina otoritas. Sakuliah konférénsi éta muka opat téma relevan kana kamajuan tina Cadastre na Pendaftaran sakuliah dunya bakal dibahas jeung mangsa rapat bakal neangan maju dina konsolidasi jaringan ngaliwatan harti hiji rencana kagiatan pikeun 2018 sataun, kitu ogé dina ngungudag perlakuan gabungan isu régional jeung watesan hiji agenda umum

• Konférénsi: relevansi of cadastral jeung harta registers dina pangwangunan ékonomi jeung sosial sustainable nagara dina konteks kiwari administrasi wilayah nu.
• kawijakan Majelis keur generasi hiji agenda régional nu promotes nu strengthening tina Cadastre na Harta bakal Records.

agenda

November 14
20: 00 cocktail lounge Wilujeng sumping, Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel (ku uleman)
15 November - Buka Konférénsi - Aula Ballroom, Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel.
08: 30 - 09: 15 Pendaptaran pamilon.
09: 15 Act muka Nasional Direktorat of Land pendaptaran Umum Direktorat of Records,, otoritas Nasional OEA jeung agénsi multilateral.
10: 00 Keynote.
10: 45 Kuring megatkeun.
11: 15 sési 1. 1 block: kamajuan dina Catastros na Records dina jaman pamaréntah digital.
12: 15 sési 1. block 2: kamajuan dina Cadastral na Pendaftaran di jaman pamarentahan digital.
13: 15 Dahar beurang (ku uleman).
14: 30 sési 2. 1 block: The cadastral Ngamutahirkeun sarta dampak na on waragad pendaptaran.
15: 15 sési 2. 2 block: The cadastral Ngamutahirkeun sarta dampak na on waragad pendaptaran.
16: 00 Kuring megatkeun.
16: 30 sési 3: cadastral na pendaptaran informasi: platform umum pikeun perencanaan diwengku jeung urban.
18: 00 Nutup poé.
20: 00 Has dinner (ku uleman).
16 November - Buka Konférénsi - Aula Ballroom, Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel.
09: 00 sési 4. block 1: inserting a Catastros na Records dampak dina Data Ruang infrasturktur.
09: 45 sési 4. block 2: inserting a Catastros na Records dampak dina Data Ruang infrasturktur.
10: 30 reureuh
11: 00 Wewengkon Extra- pangalaman sistem beda administrasi wilayah nu.
12: 00 sési 5: Conclusions.
12: 45 Nutup ku panitia.
13: 00 Tutup - siang (ku uleman).
16 November - Rapat Taunan tina Network - Ballroom Hall, Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel.
14: 30 Muka Upacara Wilujeng sumping na Instalasi tina Majelis:

• OAS (muka qur'an)
Mike Mora, Sekretaris Téknis, Inter-Amérika Network of Cadastre jeung Departemen pendaptaran Land pikeun Manajemén Public jétu, OAS

• RED kapersidenan
Lic. Carlos Gonzalez, General Manajer dina National Otoritas of Administrasi Land Panama (ANATI)

• Inangna (Wilujeng sumping)
EC. Sylvia Amado, National Diréktur Cadastre of Uruguay, sarta Esc. Adolfo Orellana, Dirjen Records Uruguay

• Sekretariat Téknis (Masang Majelis)
- Reading of Minutes
- Agenda Reading

15: 30 Poto Majelis - reses.
16: 00 Dialog: Anggota beureum.
18: 00 Tutup.
19: 00 Bébas dinner.
November 17 - Terus Rapat Taunan tina Network - Aula Ballroom, Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel.
08: 00 manajemén Network:

• Laporan 2016-2017 Sekretariat Téknis
• watesan nu Plan Gawé of 2017-2018 Network
• Kaanggotaan commitments (teknis na finansial)
• Pemilihan sahiji patugas
• Tempo 2018
• voting dina isu umum (grup gawe, jsb)

11: 00 reureuh
11: 30 Kiriman sertipikat ka delegasi.
11: 45 nutup Katerangan

• Sekretariat Téknis
• inangna
• kapilih kapersidenan

12: 00 nutup
12: 30 Miang ka Punta del Este - dahar beurang sarta numpak wisata titik.
20: 00 Balik deui ka Hotel di Montevideo.
Uleman pikeun Program infrasturktur Data Ruang Wagub kapersidenan Républik (Kagiatan pikeun sémah internasional)
14 November - Présidén Eksekutif Tower - Plaza Independencia

9: 00 13 ka: 00 pm: Kujang.jpg - kagunaan Inovatif inpormasi geografis - IDEUy.

14: 00 17 ka: 00 hs: multifungsi Aula - Émbaran Kecap pikeun kawijakan publik - IDEUy.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali ramatloka resmi acara urang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.