évolusi multiguna Cadastre pikeun ngembangkeun sustainable di Amérika Latin

Ieu judul tina Seminar anu diayakeun di Bogotá, Kolombia, kaping dina tanggal 2 ka 26 Nopémber tina 2018, anu diayakeun ku Asosiasi Kolombia Penyelerian Cadastral sareng Geodests ACICG.

Usul menarik, di mana gedé usaha pikeun nyangking speaker nasional jeung internasional ti séktor institusional, akademik sareng swasta dina hal Cadastre; yakin salah sahiji tantangan mitembeyan bakal disimpulkeun kasimpulan sareng sistematisasi pangaweruh pangajén. Sahiji ngaran seminar ngarencanakeun ambisius pikeun néangan wujud Amérika Latin, seminar asalna dina bentang berharga nagara tropis ieu anu hirup muriang pikeun modérnisasi administrasi darat kabeneran barengan proyék koperasi béda, inisiatif akademik, swasta sareng tangtangan pikeun ngajaga kasaimbangan ku persetujuan téknis-téknologis ku salah sahiji ngajaga pengelolaan daérah di obyektif awal: nyieun jasa hadé pikeun warga.

Tujuan acara:

Jieun rohangan pikeun partisipasi sareng interaksi profésional sareng jalma-jalma anu numbu kana masalah tina tujuan tandang anu tangtu, anu ngamungkinkeun pikeun ngukur dinamika, sareng palaksanaan téknologi anyar dina attainment inpormasi anu dihijikeun kana sistem anu konsolidasi sareng ngokolakeunana data tina cadastre multi-Tujuan.

Nguatkeun prosés akademik sareng ngadamel tempat pikeun partisipasi sareng proyéksi nasional jeung internasional profésional anu dikaitkeun kana prosés manajemén cadastral jeung harta.

Agenda Salasa 23 Oktober.

Instalasi seminar
Ing. José Luis Valencia Rojas - Présidén ACICG
William F. Castrillón C. - Akademis Wawakil Rektor UDFJC
Ing. Eduardo Contreras R. Sekretaris Lingkungan Pamaréntah Cundinamarca
Arq. Andrés Ortiz Gómez Sekretaris District
Cesar A. Carrillo V. Sekretaris Planning Governación de Cundinamarca

Data atanapi infrastruktur? - Dimana ngamimitian proyék modernisasi cadastral.
Ignacio Duran Boo - Spanyol

Visi tina Cadastre sareng ngadaptar integrasi sareng pendekatan prosés.
Golgi Alvarez -Honduras - Fabian Mejía -Colombia

Paké Blockchain pikeun ngalegaan dokumén resmi di Haarlem-Holland.
Jan Koers - Walanda

Integrasi inpormasi kanggo Planning sosial ékonomi jeung diwengku Bogotá.
Antonio José Avendaño - Kolombia.

Nganggo inpormasi ti Superintendence tina Nutari sareng pendaptaran: Otomasina ngarobih ngaran, ngalingkup sareng muka konci.
Olga Lucia López- Kolombia

Nuju administrasi darat ngagunakeun peta sareng aplikasi anu nyambungkeun cadastre sareng masarakat liwat ArcGis
Reinaldo Cartagena

Ngabandingkeun métrik anu digunakeun di nagara-nagara mana IDB parantos ngembangkeun metodologi katastér multi-tujuan (bisi Bolivia).
Sandra Patricia Méndez López-Colombia

Agenda Rebo 23 Oktober

Profesionalisme dina watesan pangajen cadastral.
Manuel Alcázar - Spanyol

Cadastre sareng kaamanan légal dina lahan lahan salaku syarat pikeun pangwangunan padesaan.
Felipe Fonseca - Kolombia

Visi sareng peran swasta di Multi-Land Cadastre.
Carlos Nino - Kolombia

Nguatkeun dana anu dibiayaan umum sareng proyék proyék, sareng alat manajemén taneuh.
José Insuasti - Kolombia

Dampak desentralisasi dina pangropéa inpormasi cadastral sareng link na sareng akademi.
Dante Salvini - Swiss

Interoperabilitas data ngaliwatan palaksanaan modél LADM-COL kanggo katasti multiguna.
Sergio Ramírez sareng Germán Carrillo - Kolombia

Tépas geodesi GNSS, pangwangunan anu teratur sareng katast multiguna di Kolombia: prestasi jeung tangtangan.
Héctor Mora - Kolombia

Multidacame Cadastre of Quebec (Canada): Peran dasar dina urutan profésional.
Orlando Rodríguez - Kanada

The Multipurpose Cadastre: Dumasar pikeun ngarioskeun péstalisasi désa.
Yovanny Martínez - Kolombia

Diary of Kemis 24 ti Oktober.

Peta sénsitip sosio-lingkungan kanggo hidrokarbon.
Carlos Ernesto García Ruiz - Kolombia

Kaunggulan tina katastén anu saé, pikeun manajemén tempatna di séktor hidrokarbon.
Jorge Delgado - Kolombia

Models luas ti LADM minangka alat pikeun mesen téritorial.
Moises Poyatos -España sareng Alejandro Tellez - Kolombia

Peran anyar Insinyur Cadastral dina transformasi model cadastral. Ti ortodoks ka multifunctional.
Diego Erba - Argentina

Model simulasi tina pangajen asalna tina campur umum.
Everton Da Silva - Brazil

Misi jeung Visi Téknik Cadastral dina Prosés Cadastre Multipurpose (Law 1753 / 15).
Oscar Fernando Torres C. - Kolombia

Model dumasar Agen kanggo sababaraha cadastre multiproposito - Cadastre 5D.
Edwin R. Pérez C. - Kolombia

Kamajuan sareng tantangan dina palaksanaan kawijakan katastre multiguna
Oscar Gil - Kolombia

Cadastre multiguna di Kolombia: Perspektif tina Otoritas Cadastral - Instituto Geográfico Agustín Codazzi.
Oscar Ernesto Zarama - Kolombia

Cadastre di Kolombia: Baheula, ayeuna sareng ... kahareup?
José Luis Valencia Rojas - Kolombia

Nutup Kajadian
Grup Cepot "Francisco José de Caldas" Universitas Kacamatan

Pondokna, acara ieu langkung ti urgent nyieun spasi pikeun refleksi sareng alignment tina inisiatif anu pasti sadayana nyandak dina niat anu pangalusna maranéhanana tapi dina praktekna henteu gampang pikeun materialize dina cara anu paling saé dina waktos sareng efisiensi. Sanaos sanés kawajiban ti panitia tina kajadian, kusabab kapentingan anu kieu nampilkeun ka nagara-nagara lian dina kontéks -il alesan-efektivitas upaya anu disampurnakeun- lamun sajaba ayana tempat konténna, dimungkinkeun pikeun dokumén aspék anu ngayakinkeun jeung néangan spasi dimana meureun aya thread continuity pikeun pamakéan na di pembuatan kaputusan, bakal pangalusna anu seminar bisa nyadiakeun.

Kantor kantorna bakal di Pamaréntah Cundinamarca, Antonio Nariño Auditorium on 26 Street # 51-53. Bogotá, Kolombia Di dieu situs web acara.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.