Wms2Cad - jasa berinteraksi sareng program CAD WMS

Wms2Cad mangrupakeun alat unik pikeun nyandak kana jasa CAD teken WMS sareng TMS sakumaha rujukan. Ieu ngawengku jasa peta sareng gambar di peta Google Earth na OpenStreet.

Ieu basajan, saum sareng éféktif. Milih jinis peta wungkul tina daptar daptar WMS anu ditetepkeun atanapi ngartikeun salah sahiji persi dipikaresep, klik dina wewengkon anu anjeun hoyong diundeur peta anjeun tos rengse.

Sofwér ngandung daptar sababaraha layanan WMS anu tos siap pake. Daptar peta anu tiasa diaksés ku cara ngeunah ngundeur jalur layanan urang dipikaresep. Anjeun oge tiasa sacara manual nangtukeun sambungan ka ladenan peta.

Wms2Cad ngamungkinkeun program CAD pang populerna, versi heubeul anu anyar sareng anyar, pikeun ngundeur peta ti Internét.

  • AutoCAD: ti 2000 kana 2018, 32 bit na 64 bit,
  • AutoCAD lt: ngan nganggo LT Extender atanapi CadstaMax,
  • MicroStation - V8.1, V8 XM, V8i, Connect Edition, PowerDraft, PowerMap, Redline,
  • IntelliCAD: sadayana versi sareng kamungkinan proyéksi data raster, kaasup progeCAD, GstarCAD, ZwCAD, BricsCad, ActCAD sareng langkung deui
  • ARES Panglima - 2018 atanapi langkung énggal.

Sofwérna jalan dina kalolobaan vérsi Windows kanggo PC, ti Windows XP ka Windows 10, kaasup versi bit 64.

Anu pangalusna nyaéta pikeun ngundeur éta coba sareng program CAD anu kami paké.

Undeur Wms2Cad teras cobian.

Versi demo lumaku saenggeus pikeun 30. Dina mode demo, anjeun tiasa ngundeur nepi ka ubin 1000.

Meuli lisénsina ngan ukur dollar 74. Beuli Wms2Cad.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.