Nelepon jasa WMS ti Microstation

Perlu dipikanyaho salaku jasa layanan Web deployments peta ka pemetaan vektor Raster atanapi via Internet atawa intranet dilayanan ngagunakeun standar WMS diwanohkeun ku KPK TC211 OGC, Buka Geospatial Konsorsium. Dasarna, naon jasa ieu deployed salaku salah sahiji atawa leuwih lapisan gambar kalawan transparansi sarta symbology nu dihartikeun dina sistem anu ngirimkeun data. Ieu bisa dispensed kalawan ArcGIS Server, GeoServer, MapServer, atawa loba batur.

Aya loba alesan pikeun nerapkeun éta, salah sahiji nu ngawula data kaluar, tapi teu ngan hiji.

Domestically hal, tinimbang pamaké nelepon hiji orthophoto disimpen dina tempat sakumaha file individu (dimana maranéhna bisa maok salinan a), anjeun tiasa nyieun hiji layanan gambar anu bakal mempermudah hal. henteu panjang diperlukeun bisa nelepon unggal gambar tina mosaic a, tapi sistem deploys pakait nurutkeun deployment.

Hayu urang tingali kumaha manéhna teu Bentley Microstation.

Hal ieu dilakukeun ti Raster Manajer, milih pilihan nyieun WMS anyar.

WMS MicroStation

Kedah nunjukkeun arah jasa WMS, dina hal ieu:

Contona, upami kuring menta jasa cadastral di Spanyol, maké alamat ieu:

http://ovc.catastro.meh.es/Cartografia/WMS/ServidorWMS.aspx

Kuring balik sagala kemungkinan data dilayanan via WMS

MicroStation Spanyol Bentley cadastre WMS

Éta «tombolTambahkeun ka peta»Ngawula milih hiji atanapi sababaraha lapisan. Upami sababaraha tambah, aranjeunna sadayana bakal sumping salaku jasa tunggal, dina raraga diputus di dieu. Upami ditambih sacara misah, aranjeunna tiasa dipareuman sacara misah.

Anjeun oge bisa nyimpen format gambar, ngarobah sistem koordinat na koordinat deployment.

Lajeng aya tombol pikeun ngahemat sarta neruskeun ngédit (Simpen...) jeung simpen na di selapkeun (Simpen na Gantelkeun...). Microstation pembuatan kalawan ieu nya éta nyieun hiji file XML mana sipat data panggero disimpen, ieu boga extension .xwms.

WMS microstation2

Ngan lajeng aranjeunna disebut xwms file lamun diperlukeun, sarta mangrupa kawas gaduh lapisan raster umum kalawan pilihan pikeun ngarobah urutan, transparansi, jsb

WMS jelas yén layanan kasebut maca wungkul sabab mangrupa representasi di formulir gambar. Pikeun nelepon jasa vektor kudu disebut Layanan Feature Web (WFS), kalawan nu bisa parios teu ukur data tabular na theming tapi ogé edit. Tapi éta subyek artikel séjén sarta carita sejen anu dina kasus Bentley geus boga poé na.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.