arah Box jeung jarak di Interactive Excel kalawan Microstation

Urang dimimitian sawatara poe ka tukang ngawangkong ngeunaan kumaha carana ngalakukeun ieu, tapi ngalakukeun concatenation Excel mun AutoCAD atawa ti CSV mun Microstation; duanana arah jeung koordinat. lajeng sababaraha mamang jengkar Upami Anjeun gaduh hiji aplikasi nu teu merlukeun salinan tauco, tapi berinteraksi sareng Excel motong na tinimbang titik dihasilkeun garis, sanggeus keur pilari Abdi capé, jeung pasti aya loba mdl pikeun Microstation na cadel keur AutoCAD ... hanjakalna kuring teu manggihan loba ... eta dianggo

Hijina salah kuring bisa manggihan mangrupa aplikasi dimekarkeun di Visual Basic pikeun Moicrostation V8 panggero Rumbosdisttoexcel.mvbaAnjeun bisa ngundeur éta dina format pos di dieu.

1. salaku muatan

  • Saatos ngundeur anjeun kudu uncompress
  • Pikeun ngeusi batre ulah di handap: Utiliti / makro / manajer proyék / proyék beban / aplikasi pilari dimana anjeun disimpen / Anjeun terus pilih ok

gambaran

2. sakumaha ngajalankeun

  • Sakali anjeun tos ngeusian, anjeun milih éta ti Project Manager sareng nerapkeun tombol panah biru "macros"
  • Teras anjeun milih aplikasi «RunApplication.runMainMenu»
  • Anjeun nerapkeun tombol «ngajalankeun»
  • jeung panel bakal muncul saperti kieu

gambaran

3. aplikasi nu teu

aplikasi ieu dua fungsi, duanana gawé bareng Microstation Geographics.

  • Ékspor ka Excel, mun ngalakukeun ieu, Anjeun nyieun hiji pager enclosing polygon, teras anjeun milih pilihan ékspor
  • Ieu dibangkitkeun file di Excel, nu dipisahkeun duanana arah, jarak na koordinat UTM.
  • Bari anjeunna ditempatkeun di hucu polygon dimimitian ku Langkaplancar furthest.
  • Ogé ngidinan Anjeun ngalakukeun sabalikna, ti data di Excel anjeun bisa nyieun polygon nu.

video ieu Ieu nunjukeun kumaha gawéna.

Lamun batur hayang nyobaan, ngundeur éta sarta ngantep kuring nyaho lamun meunang masalah ... karunya yén VBA téh kalawan sandi, upami saha wani megatkeun eta ... bisa masihan kamampuhan gede.

Kuring ngarti sakuduna dianggo Microstation normal, Microstation Geographics najan katingalina merlukeun proyék kabuka, boh. teu kudu jeung Visual Basic redaktur Microstation podersele kudu nyabut bagian nu ... tangtosna keur nu urang kudu megatkeun sandi éta.

Jang ngalampahkeun:

  • Coba eta na ngawartosan
  • Batur kudu nyaho kumaha botarle sandi, sabab aplikasi nu geus chivísima
  • Mun saha weruh tina hiji aplikasi, Anjeun bakal wilujeng sumping

7 balesan pikeun "kotak arah jeung jarak di Interactive Excel kalawan Microstation"

  1. Batur bisa ngawartosan upami aranjeunna lowered makro nu? atawa dimana abdi tiasa deui? hatur nuhun

  2. Hello. situs pohara alus. pamundut pikeun sakabéh. Batur kajadian mun gaduh aplikasi ieu? Kabeneran aya nu nyebutkeun Anjeun bisa ngundeur ti dieu tapi tétéla link henteu jalan. Kuring miharep bisa nulungan kuring jeung ieu.
    Salam ti Chili

    Erick

  3. Kuring geus uninga nu nyababkeun masalah sareng MicroStation XM, abdi teu dites V8i tapi kudu ngajalankeun ogé.

  4. Salam jeung ucapan salamet dina kaca.
    Kuring geus jadi addicted ... kacana.

    Gawéna kalayan Microstation v8i?

  5. Naon anu geus ngagunakeun XM?
    Eta kudu recompiling, sedeng pajeulit.

  6. Hai G! sakumaha ieu alat unggulan nu kuring make pisan ... tapi euweuh gawéna kalayan MicroStation XM V8i ... Anjeun bisa meunang update teh?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.