Bentley: aplikasi Mobile jeung pamaké-moal DGN-

positioning kelestarian geus kagungan suppliers of herramietnas pikeun Geo-rékayasa aya dina inovasi sarta adaptability mun inovasi téhnologis. Catetan positioning anu pisan ditandaan, dina bentuk jeung di komunikasi perusahaan ngajual husus maranéhanana, sanajan unggal poe celah antara disiplin janten langkung hésé pikeun nangtukeun:

  • ESRI di pasar geospatial. Kalawan kompetisi kuat sarta ampir clones sakumaha OpenSource SuperGIS.
  • AutoDesk, dina 2D / 3D design rékayasa jeung animasi. Dibuka tetenggerna di OpenSource dina widang ieu teu kamajuan jeung IntelliCAD diklon konstan.
  • Bentley, dina infrastruktur siklus. Evidiables diposisikan jeung konsumén dina rékayasa sarta Sistem operasi industri atawa angkot.

Bentley pdf iModel

tren inovasi téhnologis difokuskeun citakan tina siklus operasi kana AEC tradisional, simulasi skenario, deukeutna kana pabrik alat-alat newak jeung adaptasi pikeun alat nu bagerak interacting jeung awan nu.

Dina hal ieu, kuring hoyong marios naon Bentley Systems parantos dilebetkeun kana sakumpulan aplikasi katelah iWare, anu mangrupa hasil metot naon anu kami diajak ngobrol DGN diaksés pikeun platform na eksploitasi séjén akalna i-modél.

gratis pikeun pamaké ti Arsitéktur, Téknik, Konstruksi sarta Operasi (AECO) aplikasi.

  • Bentley Témbongkeun. Panempo maca file DGN, DWG na i-model diwanohkeun kalayan Microstation V8i
  • AGS Toolkit. Aplikasi pikeun sangkan méré konfirmasi file data jeung geotectonic software format gINT (.ags) jeung make eta dina Excel
  • FlexUnits. Pikeun ngarobah unit.
  • Dashboard struktural. Pikeun tukeur jeung ngatur aliran data atawa pagawean struktural.
  • struktural Synchronizer. Kalayan aplikasi ieu bisa nempo, marios tur nyingkronkeunana model data struktural.
  • Struktural Synchronizer Témbongkeun pikeun iPad, sarta iPod Toél iPhon. Aplikasi sarua alat ios.
  • Navigator Pano Review. Kalawan ieu Anjeun bisa ningali 3D ti hiji model iPad, kaasup aksés ka data junun dina ProjectWise.
  • InspectTech_Collector_ss3ProjectWise Explorer Mobile. Kalayan aplikasi ieu bisa nyieun, ngotéktak teras view dokumén ti iPad, disimpen dina ProjectWise.
  • i-modél colokan-di keur Adobe Reader. Anjeun tiasa ningali abdi-model study di file PDF jeung data study, kaasup tempoan, zum, muterkeun jeung nyitak model 3D.
  • Bentley Konfigurasi Explorer. Metot ningali kumaha variabel nu diartikeun aplikasi Bentley dipasang.
  • mobile Napigasi. Tétéla, pérsi ningkat tina Pano Review, pikeun nganapigasi objék jeung model ti kasus 3D.
  • Bentley Pointools Témbongkeun. Ieu aplikasi desktop pikeun nembongkeun titik awan dihasilkeun ku Bentley Pointools pikeun jalma anu teu boga software atawa lisénsi.
  • Bentley Pointools PODcreator. Ieu ogé alat desktop, jeung nu bisa ngahasilkeun model 3D ti titik awan dihasilkeun ku alat-alat newak béda.
  • InspectTech kolektor Mobile. IPad, hususna keur Citatah dina infrastruktur atawa transportasi sistem; candak koordinat kalayan GPS, nyandak gambar, rékaman pinuh atawa ngahasilkeun laporan; sarta lamun AssetWise dipaké, éta bisa junun hirup sarta operasi infrastruktur.
  • médan Megapolitan. Sarupa di luhur, jeung variasi anu berorientasi ProjectWise.

aplikasi haratis pikeun pamaké ti Microsoft.

  • Bentley DGN Reader pikeun Windows. Anjeun tiasa ningali na i-model file DGN maké Windows Explorer jeung Microsoft Outlook.
  • i-modél Supir keur Excel. Pikeun nempo koropak DGN na i-model ti Microsoft Excel.
  • i-modél Supir keur Aksés. Sarupa di luhur, ngagunakeun Microsoft Aksés.
  • i-modél Supir keur Kristal Laporan. DGN na i-model mibanda SAP Kristal Laporan
  • i-modél Supir keur Visual Studio. Teu geus imagined, tapi urang nganggap maranéhna bakal daya tarik pikeun pamekar ngagunakeun Microsoft Visual Studio
  • i-modél ODBC Supir keur Windows. Kalayan ieu, anjeun bisa nyieun jasa sambungan ngakses data ti hiji manajer i-modél ti basis data béda via ODBC.
  • i-modél colokan-di keur Adobe Reader. Témbongkeun file ngagunakeun Adobe Reader pdf 3D sami disebutkeun dina daptar munggaran.
  • Bentley Konfigurasi Explorer. Ogé disebutkeun dina daptar munggaran.

Bentley pdf iModel

aplikasi Bentley pikeun alat nu bagerak.

Sababaraha di antarana nu disebutkeun dina daptar munggaran.

  • i-modél Optimizer pikeun iPad. Kalawan alat ieu bisa nyieun model 3D nu tiasa lajeng ditempo kalayan iPad, aplikasi desktop maké Microstation atanapi abdi-modél komposer.
  • ProjectWise i-modél Packager. Sarua jeung di luhur, tapi maké ProjectWise keur ngahasilkeun nu abdi-modél.
  • Struktural Synchronizer Témbongkeun pikeun iPad, iPhone, jeung iPod Toél. Disebutkeun dina daptar heula, anjeun tiasa ningali model struktural ngagunakeun alat ios béda.
  • Navigator Pano Review. Kalawan ieu Anjeun bisa ningali 3D ti hiji model iPad, kaasup aksés ka data junun dina ProjectWise.
  • mobile Napigasi. Tétéla, pérsi ningkat tina Pano Review, pikeun nganapigasi objék jeung model ti kasus 3D.
  • ProjectWise Explorer Mobile. Kalayan aplikasi ieu bisa nyieun, ngotéktak teras view dokumén ti iPad, disimpen dina ProjectWise.
  • InspectTech kolektor Mobile. IPad, hususna keur Citatah dina infrastruktur atawa transportasi sistem; candak koordinat kalayan GPS, nyandak gambar, rékaman pinuh atawa ngahasilkeun laporan; sarta lamun AssetWise dipaké, éta bisa junun hirup sarta operasi infrastruktur.
  • médan Megapolitan. Sarupa di luhur, jeung variasi anu berorientasi ProjectWise.
  • Bentley Peta Mobile. Ieu versi pikeun XFM terpadu data via Bentley Peta. Cadastral atawa praktis pikeun tujuan pemetaan, kitu ogé aplikasi utiliti ngabogaan Bentley.
  • Bentley Peta Mobile pamedal. Ieu keur nyieun i-model anu bisa dipaké kalawan Bentley Peta Mobile.

aplikasi Bentley pikeun pamaké AutoDesk Revit.

  • i-modél colokan-di keur Revit. Bisa ngarobah model alat ieu digarap kalawan Revit Arsitéktur, Revit MEP, sarta Struktur Revit ka format silih tukeur pikeun pamaké ti Bentley MicroStation, Bentley Navigator, AECOsim Gedong desainer atawa aplikasi séjén berorientasi Bentley Gedong.
  • Isme Revit colokan-di. Ieu mangrupa alat menarik, sabab kawas di luhur, facilitates sinkronisasi data antara Revit diwangun ngagunakeun standar silih tukeur pikeun file data struktural.
  • System struktural RAM - Revit Patalina. Dina hal ieu, interoperability nyaeta antara Bentley RAM na Revit.
  • i-modél colokan-di keur Adobe Reader. Ieu disebutkeun dina daptar di luhur, tapi oge hiji pilihan pikeun pamaké AutoDesk pikeun nembongkeun data ngagunakeun Adobe Reader.

Dina kacindekan, hiji daptar metot kalawan nu Bentley ekspektasi pamaké nyandak produktivitas gede kana informasi anu nepi ka kiwari bisa ngan bisa ditempo kalayan parabot desktop dieksekusi dina Microstation.

Dina video ieu Anjeun bisa ningali fitur of Bentley Peta ngajalankeun on hiji alat Android.

Di dieu anjeun bisa ngundeur aplikasi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.