Geotech + Dronetech: Ulah maneh kudu leungit

3 4 April hareup jeung taun 2019, Fairoftechnology - parusahaan Spanyol, dumasar dina Malang, organizes sagala jinis acara nu patali jeung téhnologi- anjeunna ngondang sakabeh kolega di geoengineering pikeun ilubiung dina acara hébat dimana loba inovasi tina taun panganyarna bakal ditingalikeun. Fairoftechnology, éta boga sababaraha kamar kalawan tema husus nurutkeun kaperluan pamilon na exhibitors.

The séktor utama mana eta geus fokus aktivitas na ngawengku: Geotechnology, drones atanapi RPA urang, tatanén, konstruksi, arsitektur, rékayasa jeung ngolah data. Kabéh séktor di booming téhnologi anu kudu nohonan tempat nu mawa babarengan pangaweruh jeung tren di pasar.

proposal ngawengku Fairoftechnology 6 kamar, nu mangrupakeun: Geotech, dronetech, Agrotech, Buildingtech, Datatech na Smarttech jeung deukeut handap:

  • DroneSalah sahiji téknologi nu geus booming di taun panganyarna, saprak éta diwangun pikeun pamakéan pribadi, komérsial atawa ilmiah. Dronetech teh acara dedicated éksklusif pikeun nyebarkeun sagalana patali ka kamajuan konstruksi, modifikasi sarta solusi dumasar kana pesawat ieu.
  • geotechnology: Geotech kakeunaan dina ruang tamu anjeun, ieu dikirimkeun, ngamajukeun jeung ngamajukeun informasi patali geomatics.
  • pertanian: Ngaliwatan Agrotech hirup, eta geus dedicated pikeun mintonkeun sadaya téknologi dina widang manajemén lingkungan sarta konservasi.
  • nu ngeunaan jeung susunan: The Buildingtech aula anu dedicated pikeun nembongkeun, ngamajukeun jeung ngamajukeun solusi wangunan. Tempo sadaya téknologi study di ACS jeung SmartCities salaku (BIM, R + D)
  • Software sarta data processing: Dina Datatech, sadaya perlakuan solusi informasi anu diwanohkeun
  • kota pinter: Smartech, nya éta tempat idéal pikeun consecrate sadayana pamekar sarta profésional anu immersed dina téknologi nu nyieun kahirupan di Dayeuh Nu Pinter. Dina aula kieu sagala jinis dasi gawé babarengan pikeun nyieun téknologi anyar atanapi cooperate mun beroperasi séjén saméméhna ngadegkeun anu diwanohkeun.

Tapi ieu 3 na 4 April, bakal tetep kabuka ngan dua kamar, Geotech na Dronetech. Dina Geotech, sadaya papanggihan patali, kalayan sagala rupa platform spasi, hawa na taneuh nu nedunan informasi ngarebut ngaliwatan sensing jauh bakal dibere. Anjeun ogé bisa nempo, sagala kamajuan patali software jeung ngolah hardware data sapertos. Sakabéh éta dumasar kana kerangka intersectoral Fairoftechnology- 2019 spring.

Naon anu ditéang?, Mawa babarengan dina hiji tempat kabeh jalma resep dina widang geomatics, naha pausahaan badag, lembaga nasional -public, malah jelema nu ngamajukeun tumuwuhna téknologi ieu individual. Kitu ogé, ngamajukeun karya gabungan sahingga bisa ngahasilkeun alliances nguntungkeun nu ngidinan sistem eupan balik jeung prosés nu patali jeung 4ta. umur digital.

Geotech

profil Geotech urang datang profésional nyaéta:

  • Topographical dealers parabot,
  • pausahaan software treatment, pamrosésan jeung generasi produk turunan,
  • Industri R & D + i: konsultan, platform téhnologi,
  • Geomatics professional,
  • Arsitéktur profésional sarta Téknik (Negeri Sipil, Industri, Pertanian)
  • badan umum jeung pausahaan dedicated ka latihan,
  • na saha kabetot dina ngembangkeun, konstruksi jeung kamajuan téknologi ieu.

Ieu edisi mimiti acara di Geotech kamar, periodicity bakal tipe taunan sarta diwangun ku 2 poé, nyaéta mastikeun profésional sarta baris lumangsung di Istana Congresses jeung paméran tina Kosta del Sol. The jejer bisa kajawab ku Geotech, mangrupakeun instrumen jeung sensor, anu diwengku nganalisa teh cadastre sipat sarta tungtungna geoinformation. Koordinasi sahiji kamar ieu dijalankeun ku Jorge Delgado García de la UPSJ Jaen.

Dronetech

Dronetech, nyaéta protagonis séjén tina paméran aula téhnologi ieu, sagala warta ngeunaan disebut RPA urang (jarak jauh Piloted Pesawat) bakal dibere. Rohangan ieu ayana dina lantai tina Istana Congresses jeung paméran tina Kosta del Sol na di ieu utamana dibahas, kreasi anyar pesawat lampu na oge maksudna pikeun ngabentuk alliances. Ieu téh mangrupa drones, hiji téhnologi unsur nu ésénsial pikeun ngangkat sarta néwak sagala jinis data.

Évolusi drones, ogé dirumuskeun ku collaborations antara usaha leutik, sedeng sarta badag sarta kontribusi profésional individual. Ieu edisi mimiti Dronetech sarta bakal lepas 2 poé.

profil nganjang profésional di Dronetech nyaeta:

  • Pamekar jeung pabrik sistem UAV, pausahaan software sarta pamekar husus,
  • Sektor R & D + i: platform konsultan, téhnologi,
  • firms Kaamanan: pausahaan rékayasa inspeksi industri,
  • Pausahaan di séktor audiovisual, rékayasa sipil jeung arsitektur, geomatics, surveying na pemetaan, surveying na pemetaan,
  • usaha tani precision, drones latihan piloting Certified ku EASA (Atos)
  • Pabrik AIDS sarta gadget pikeun drones,
  • Telcos, manajemén jeung ngolah bigdata,
  • na saha kabetot dina ngembangkeun, konstruksi jeung kamajuan téknologi ieu.

Pausahaan tur professional, exhibitors dina acara ieu nyaéta: pausahaan ngembangkeun profésional sistem drones, distributor drone parabot na Airborne sensor jeung asesoris distributor séjén parabot topographical, pausahaan rékayasa surveying, pemetaan, GIS, Utiliti penerbangan jasa drone dilarapkeun ka rékayasa (geomatics, inspeksi industri, tatanén precision, lingkungan.), rékayasa distributor software, sarta séktor tungtungna bantu (latihan, asuransi.)

Téma dronetech jadi dumasar 4 jejer, anu anu aplikasi sensorización, kaamanan, sareng kapal udara. koordinator umum nyaeta Israel Quintanilla García - Polytechnic University of Valencia.


Gemblengna, hiji waktos hébat nyebarkeun informasi ka sadaya stakeholder sarta ngamajukeun pamakéan téknologi anyar dina konstruksi sarta pencapaian Smart Kota, nyaho yén Spanyol geus tanggal sababaraha kota pilot, aimed jadi jumlah SmartCities 1 . Sajaba ti éta, mangrupa acara nu ngidinan Anjeun pikeun némbongkeun pentingna geotechnology, némbongkeun datang na exhibitors ruang lingkup produk na proyek di ngarojong tumuwuhna spasi, boh di urusan struktural saperti lingkungan.

Ogé, anjeun tiasa ngaidentipikasi kaunggulan na kelemahan sahiji proyek, keur bisa ménta collaborations anyar, sarta nyieun nilai nambahan tina téknologi anyar.

Di dieu anjeun bisa ngadaptar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.